Are cineva cartea "Puterea secretă a sinelui" scrisă de Chuck Norris?
Cine este Nae Lumânăraru?
Ce carti as putea sa mai citesc daca termin"Harry Potter"?
Imi puteti spune si mie daca la Dante Aligheri trebuie sa stii italiana de dinainte de clasa a IX a? Si daca da, pe ce profil? Si acolo se face scoala de dimineata sau dupamiaza? Multumesc anticipat,...? (mai mult)
A citit cineva cartea Puterea extraordinara a subconstientului tau de Joseph Murphy? V-a ajutat? Cum vi s-a parut?
Imi poate compune cineva un catren pentru o serbare de sfarsit de an pentru o colega cu numele Cristina? sa nu fie jignitor va rog! Dau funa
Are cineva cont de Wattpad sau citeste carti acolo? Acesta este contul meu https://www.wattpad.com/user/mariesprouse aruncati o privire la lucrari.
Buna Cum e corect? Noptiile sau noptile? Vreun copil sau Vre-un copil? Argumentati
Vreau o carte despre istoria romanilor,palpitanta, care sa te tina in suspans oarecum pentru tatal meu.
Hai salut,cuvantul "intrebare" poate fi considerat compus, fiind format din "intre" si "bare"?
Versuri pentru aceasta melodie "Marius Zgaianu si Strajerii Bucovinei - Am Sa Joc Caprele Mele " Dau funda
Ce inseamna AU? Am vazut cuvântul (prescurtarea?) asta intr-o carte de pe WattPad si chiar nu stiu ce inseamna.
Va place genul(de carti) dezvoltare personala? Ce ati citit?
Ce carti de dezvoltare personala ati citit? Va place acest gen?
Balzac spune ca Lorenzo si Cosimo, cei doi frati cu care incepe afirmarea familiei de Medici, in Florenta la inceputul sec. XV- lea, erau fiii unui anume Salvestro, ajuns gonfalonier in 1378. Pe...? (mai mult)
Exista antonimul oficial ca sa spun asa al cuvântului,, pod"? Ma refer la podul casei. Multumesc. FUNDA!
Ce inseamna lemons? Ps. Nu ma refer la lămâi.
Vreau sa citesc o carte, insa n- am habar ce gen. Am 18 ani, dar n- am citit niciodata o carte serioasa (una groasa din care pot invata ceva), doar rezumate, povesti scurte... d- astea. Vreau sa spun...? (mai mult)
Cum vi s-a parut cartea Puterea subconstientului tau de Joseph Murphy? Pentru cine a citit-o.
A citit cineva cartea Puterea extraordinara a subconstientului tau de Joseph Murphy? Cum vi s-a parut?
Va place de psiholoaga Niculina Gheorghita? Ati citit vreo carte de a ei sau ati ascultat-o intr-o emisiune/conferinta? Cum vi s-a parut?
Ce carte a psihologului Niculina Gheorghita ati citit si v-a placut?
Va place vreo carte a psihologului Niculina Gheorghita? Ce ati citit? Ce carte? Cum vi s-a parut?
Ce parere aveti de cartea "1984"?
ma ajutati cu niste traduceri din romana in germana? google translate nu prea traduce bine. Propozitiile: "Ce- ai zis?" "Le gasesti pe jos" "Il folosesti sa mirosi" "Pietre de langa ...? (mai mult)
Voua cat de des vi se face "pofta" de citit?
Deci ati citit vreo carte a psihologului Niculina Gheorghita? Cum vi s-a parut? Ce carte?
Pls...poezii de clasa 8-a. Sa nu fie serioase, dar nici amuzante.
O rima cu numele Cristi?
vreau niste citate mai scurte sau slogane despre anotimpul iarna! de pe internet cele mai multe le-am vazut si eu... daca aveti altele ...la cele mai frumoase dau funda :)
Maine dau teza la romana si profu a zis ca ne da din Mara si Tren de placere. Ce trebuie sa stiu despre cele doua? esentialul.
Va rog frumos sa ma ajutati sa fac o scrisoare in engleza catre un prieten in care sa ii spun cum este in noul oras in care m.am mutat cum este la noua scoala in noul oras asa ceva mai scrieti ceva! Va...? (mai mult)
Care este diferenta dintre Perceptie si Conceptie?
Cum as putea sa invat germana mai usor, adica cuvintele nu le pot memora doar daca le tocesc si nu stiu ce sa fac. Pls ajutati-ma! dau funda!
Am o întrebare pentru fanii Harry Potter. In ce carte moare Severus Plesneala?
La biblioteca poti vinde carti? (Suna ciudat....stiu..doar ca mi am cumparta niste carti si nu mi plac)
As dori sa cumpar sau sa dau la schimb cartea Sânge de cerneala pentru carte Winnetou volumul 3 editura corint junior nou sau Second-hand (pot oferi max 20 lei)
Cat de des vi se face "pofta" de citit?
A citit cineva cartea De vorba cu extraterestrii de Lisette Larkins? Cum vi s-a parut?
Cate carti ati citit in ultimul an?
Intr-un text argumentativ, exemplul se da dupa cele doua argumente? :) ( sunt cam praf la textele astea, mai mult de 6 nu fac la ele, multumesc anticipat :** )
Eu caut de ceva timp cartea The Miseducation of Cameron Post. nu am gasit niciun rezultat si am decis sa apelez la ajutorul TPU. eu caut cartea in format PDF in original (engleza). Mersi anticipat.
Salut Am 2 intrebari pentru voi Cum se scrie corect Eu ca si orice om traiesc sau eu ca orice om traiesc? Si 2 Cand se scrie cu doua bari oblice intr-o propozitie?
Stiti o care scurta si frumoasa? Daca raspundeti va dau un like.
Stiti o carte care e scurta si frumoasa? Daca imi raspundeti va dau un like.
Voi va cumparati carti ca sa le cititi sau le imprumutati de la biblioteca? De unde le cumparati?(daca o faceti)
A citit cineva cartile sau vreo carte a psihologului Niculina Gheorghita? Cum vi s-a parut? Ce carte ati citit?
Ce cărți recomandati unui copil de 12-13 ani? Fundă.
Cărțile cu lumi distopice sunt cărțile S.F? Dacă da, îmi puteti spune cateva detalii, astfel incat sa ma convingeți că aceste cărți merită citite? Mie una îmi plac foarte tare,...? (mai mult)
Salutare tuturor! Cine ma poate ajuta sa traduc in engleza urmatoarele poezii? va rog foarte frumos....TRANSLATE INTO ENGLISH FOR THE EXAM O rază de lumină Din ceruri a căzut Au coborât mulţi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?