Stie cineva traducerea exacta a urmatoarei propozitii? "спаси и сохрани"- este in bulgara sau rusa nu stiu sigur. Am folosit si google translate desigur, insa nu este ceva exact in...? (mai mult)
Salut cine poate sa ma ajute cu traducerea a sapte poezii in englezaTRANSLATE INTO ENGLISH FOR THE EXAM O rază de lumină Din ceruri a căzut Au coborât mulţi îngeri Când Dimca s- a născut. ...? (mai mult)
Care este rolul cratimei în cuvântul,, îndură-te"? La ce se folosesc de obicei virgulele? Pentru izolarea cuvintelor de adresare sau ce altceva? Vă rog, vreau să ma lămuresc!
Hei. La scoala se organizeaza Santa Claus- in care trebuie sa ne facem cadou unii altora pana la vacanta- iar eu am prins sa- i fac unei fete...pana acum i- am luat cadou dar mi se pare ca mai lipseste...? (mai mult)
Povestiti o întâmplare imaginară ( visata,nascocita ) in care sa fiti eroul eroul principal al unei confruntari cu o fiinta nazdravana,o forta a raului, folosind verbele la toate timpurile trecute
'Orasul Florilor' face parte din campul lexical al cuvatului flori?
A citit cineva vreo carte de Niculina Gheorghita? Cum vi s-a parut?
Cum se calculează media cu teza PS Am notele 10, 10,10,9 si 8 în teza
Dati mi si mie o idee de culegere pentru evaluarea nationala 2017 la romana..adica editura..in afara de cea de la Paralela 45 pe care o am. am incercat sa caut, dar nu gasesc. si vreau culegeri ...? (mai mult)
Ati dori sa ma ajutati cu partile negative de invatatura in SUA? Va rog eu frumos.
Ce se va da la teza de la romana? Clasa a 5-a sem 1
Stie cineva de unde pot lua Mere – Richard Milward in format pdf? Va roog!
Deci, îmi place de un băiat mega drăguț (clasa a 12- a) Putin mai mare ca mine. Îl văd la baschet 2- 3 ori pe săptămâna nu prea vorbim dar cred ca mi- a zâmbit (nu sunt urâta) și eram destul...? (mai mult)
Rapiddd. Ce le plac băiețiilor când fetele fac sport. Mâine merg la baschet și ma întâlnesc cu un băiat drăguț mai mare cu mine prin clasa a 12- A nu prea vorbim și îmi e rusine sa merg la ...? (mai mult)
Buna rapid. Deci mâine ma întâlnesc la baschet cu un băiat super drăguț și nu ne prea vorbim dar ne- am zâmbit. As vrea sa fim prieteni sau sa am numărul lui dar am doar Facebook lui și nu prea...? (mai mult)
Hei, ce parere aveti de cartea "Evadare din biblioteca domnului Lemoncello" de Chris Grabenstein? Se merita sa o citesc?
Îmi cer scuze daca am nu am ales categoria potrivita. Ma tot bate la cap o ghicitoare: Pot fi lunga sau scurta; ma poti lasa sa cresc sau ma poti cumpara. Ma poti picta sau ma poti lasa asa. Multumesc...? (mai mult)
Hey am nevoie de mai multe exemple de TEZE clasa a VI- a semestrul I cat mai repede. DAU FUNDA!
Cum sa uit de o nota sau doua care urmează sa vina și vor fi 7- 8 sau 9 (teza) și știu ca m- am pregatit adică una dintre ele am "corectat- o" cu un test de nota 10 dar tot ma gândesc la asta am ...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8-a am nevoie de ajutor. Am de sustinut niste colocvii din cauza apsentelor. Ce se intampla in cazul care scriu macar unul din ele pe nota 4?
Va rog imi puteti spune ce materii se fac la Filologie si cate ore la fiecare. va multumesc! !
Imi recomandati si mie niste carti din literatura universala?
Va place lectura? Lectura a ce gen de carti va aduce placere?
La evaluarea nationala de la cls 8, in compuneri se pot mentiona nume?
daca am 6 la Fizica obtional se pune la media de la fizica nu?
Cum sa nu ma mai repezesc la teze și sa nu mai am emoții. Învăț foarte mult și as putea fi cel mai bun din clasa dar notele nu sunt cele la care ma aștept deoarece îmi lipsește ceva, este un ...? (mai mult)
stiti cumva vreo reclama sau vreun film in care apar instrumente de scris Parker?
Un citat bun?
Voi Luna 7- 8 in teza si am invatat mult mai mult decat ceilalti, an imaginatie, nu inteleg, sunt cel mai destept din clasa dar nu sunt considerat deoarece nu ma pot concentra parca ceva Imi lipseste...? (mai mult)
Voi lua 7-8 in teza și m-am pregătit mult, și învăț și am fost cel mai bun dar când am intrat la gimnaziu, învăț dar nu i-au note așa mari nu știu ce sa fac.
Vreau sa îi iau prietenei mele o carte de pe site- ul libris.ro. Cartea se afla în coșul meu de cumpărături încă atunci când accesezi pagina acesteia apare ca nu mai este în stoc. Reprezintă...? (mai mult)
As vrea si eu expresii frumoase despre Mos Craciun, vreau sa le folosesc ca sa compun o poezie, va rog frumos dau funda! ☺
Am o intrebare.La o licenta in limba franceza despre pesimisul a doi autori romantici, ai voie sa scrii date despre acestia si apoi sa incepi capitolele? Multumesc! Funda
Am si eu nevoie de niste expresii pentru poezii de Craciun sau de iarna.
Cum se numea mosul ce a murit in casa Glenetasului din romanul Ion?
Ce inseamna 'Rebeliune' (?)
Witcher...cartile,nu jocul in limba romana este doar primul volum nu? ultima dorinta ...sau mai sunt si celelate traduse da nu gasesc eu?
Salut.cine ma poate ajuta cu o scrisoare de recomandare ca exzemplu? sa inceapa cu subsemnata..multumesc anticipat
Ce inseamna dorinta?
Am nevoie de o uratura in romana, dar sa fie totodata si cu cuvinte in franceza. Rog sa fie amuzanta si fara injuraturi.
Cine are William Shakespeare A douasprezecea noapte in format electronic.
HEi! 1 Sugestii de carti pentru liceu? Dar nu care sa fie studiate la clasa, carti citite de placere. Fubda
Ce-i aia o idee umanista? Mai exact...DAU FUNDA!
Pe ce site as putea gasi Attack On Titan Vol 1 de cumparat in Romana sau in Engleza si sa livreze in Romania?
Am compus cateva poezii crestine, si nu stiu cum sa fac sa le public.
Hei. Imi puteti explica ce inseamna dimensiunea spatiala a realitatii? Am de scos dintr-un text cate trei secvente care definesc dimensiunea spatiala a realitatii si nu prea stiu ce insemna.
Salut, seria,, The History of Middle-earth,, e tradusa in romana? si daca e daca puteti sa-mi dati un link sa-le descarc. Mersi
Dacă am luat 6 la fizica botional se pune la Media de la fizica normală,?
La ce pagina se regaseste fragmentul din "Baltagul" de Mihail Sadoveanu http://imgur.com/a/LPJGv
Este corect gramatical: doua feluri diferite?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?