Stie cineva din ce carte face parte fragmentul: "Nu, nu va grabiti. Acum e randul vostru. Eu pot sa astept, m- am deprins cu asta. O sa intru in scena mai tarziu. Cand am fost nevoiti sa ne obisnuim...? (mai mult)
Cine imi poate spune o carte adolescentina?
Ati citit vreo carte in 2-3 zile? Ce carte?
Ce carte recomandati? Plus o mica descriere va rog
Salut, Aveți idee unde aș putea găsi în stoc disponibil Tăcerea mieilor de Thomas Harris? :)
Stiti cumva daca pot sa citesc toate cartile,, Jurnalele Vampirilor,, onlime?
Atenție va rog! Tot ce va rog este să- mi dați o idee. Concurs de eseuri, tema este "Poveste de crăciun". Sunt clasa a 9- a. Trebuie ceva original. Poate sa fie ironic, romantic, serios etc. Pur ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie unde gasesc cartea audio pentru "Hronicul si cantecul varstelor" de Lucian Blaga? va rogggggg
De unde s-a inspirat Liviu Rebreanu cand a pus numele romanului "Ion"?
Cine are cartea snapshot language booster de clasa a 6a (nu manualul), careva, îl rog frumos sa îmi faca poza la pagina 94 si pg 95 deoarece eu nu am cartea
Salut, imi puteti da cat mai multe informatii despre jocul carminei din cartea "REM" de Mircea Cartarescu(ma intereseaza in mod special semnificatia jocului, intamplari semnificative, simbolistica jocului,...? (mai mult)
Stiti daca' cartea :www.goodreads.com/book/show/6482837-before-i-fall, va fi tradusa in romana la vreo editura? Fundita* :)
Stiu sigur ca se desparte su-biect dar am dubii in cuvantului obiect (o-bi-ect/o-biect )
De unde pot sa cumpăr Eu cu sora mea mai mica?
Ce cărți ați citit similare cu cartile din Trilogia Grisha de Leigh Bardugo?
Puteți să îmi spuneți un rezumat la „Cartea lui Julian" de R.J. Palacio? ...Sau un site de unde pot să citesc cartea...*Dau funda*
As vrea sa imi cumpar urmatoarea arte Edgar Allan Poe- Portretul oval, aceasta editie http://www.libris.ro/AfiseazaProdus.jsp?pr_id=818432 si voiam sa stiu cat de lunga e povestirea aceasta....? (mai mult)
La ce se folosesc fulerenele?
Imi place sa scriu si sa imi expun parerea mea, asa ca am scris ieri ceva si vreau sa vad daca e bine sau rau. Ne irosim pentru oameni care nu merită nici ura ura noastră, pentu că...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu niste site-uri cu fabule in limba ucraineana? Dau funda
Buna! Sunt clasa 5 si am intrat de dupa amiaza, si simt ca nu mai am deloc timp si pentru mine am intrat la o școlar noua, si aici este mult mai exigenta scoal ei au învăț mult mai bine ca mine ...? (mai mult)
Buna cine ma ajuta cu poezia revedere de Eminescu
Buna,cine ma aazuta cu poezia la vrevedere de Eminescu
In cat timp termini o carte de citit?
Imi puteti spune ordinea cronologica in care ar trebui citite toate cartile Razboiul stelelor? Sunt o gramada. Ma intereseaza doar romanele, incepand cu Legende. Multumesc mult.
Ce nuvele a scris Constantin Negruzzi?
Care e mai greu roman de studiat - Morometii sau Enigma Otiliei?
Ceva carti bune?(de preferat romane de dragoste sau romane istorice)
Heeei, cine ma poate ajuta cu ceva idei pentru un text argumentativ despre importanta meseriei de asistent de farmacie? Ofer o funda mare mare celui care ma ajuta.
Bună, imi puteti spune de unde pot cumpara toata colectia The Vampire Diaries? Gen Emag... VA ROG!
Imi spuneti va rog cam ce carti de aventura / comedie merita citite?
Știți cumva unde găsesc un site pe care pot citii cartea "Arthur si cavalerii mesei rotunde "online?
Știți cumva un site pe care pot citi cartea "Arthur si cavalerii mesei rotunde" online?
Imi puteti zice niste carti despre psihologie?
Am nevoie de putin ajutor, trebuie sa compun 4 versuri in engleza, fiecare vers avand la sfarsit urmatoarele cuvinte in aceasta ordine : 'red', 'read' ( de la 'to read'), 'fed' si 'bled' si ...? (mai mult)
Știe cineva dacă pot să găsesc undeva cartea "Cum să te îndrăgostești" de Cecila Ahern pdf?
Caut un "club de lectura" online.Un site unde se discuta despre carti. Daca stiti vreunul va rag sa imi dati si mie un link.Sunt multumit si daca primesc o pagina pe Facebook. Multumesc!
Volumul din care face parte DUMBRAVA Minunata?
TPU! De unde pot descarca in format pdf cartea Ziua 21? (continuarea cartii Cei 100)
Vine toamna….şi vine cu paşi foooarte grăbiţi, de parcă o zoreşte cineva să ne ia căldura şi sa ne- aducă vântul şi ploile… Toamna…cad frunzele…se vestejesc şi mor, şi copacii ...? (mai mult)
Hei, TPU! Ati citit cele trei carti The Maze Runner? Daca da, imi puteti spune care a fost cea de-a 3 a faza pentru Poienari? Stiu ca Thomas a fost inchis in camera alba, dar ei?
Imi puteti recomanda niste carti gen Harry Potter?
Ce ruda era Maria Stuart cu ducii de Guise (contemporani cu ea)? Pe net n-am reusit sa inteleg.
TPU! Imi puteti recomanda cateva serii de carti care v- au placut? :) Pentru ca nu stiu de ce sa ma apuc Sigur, nu e neaparat sa fie serii, insa le prefer pentru ca imi place sa stiu ca nu ...? (mai mult)
Salut, ce carti de dragoste recomandati, citite de voi?(va rog sa nu dati copy-paste de pe google daca nu le-ati citit). Multumesc
As vrea sa scriu o carte, doar ca imi lipsesc unele calitati cum ar fi d exemplu vocabularul bogat si "infloriturile". Ma intrebam daca nu exista cumva exista o persoana caruia ii prezinti ideile...? (mai mult)
Una,va rog stie cineva unde pot gasi cartea / descarca :""Anna Todd-Dupa ce ne-am certa"" in format pdf? Sa fie in romana, si fara Scribd ca trebuie sa bag cod card doar pentru o luna free T_T
Unde pot găsi cartea "După ce ne-am certat" de Anna Todd pdf. Nu-mi propuneți Scribd pentru ca nu e gratis, și sa fie în romana
Va rog un raspuns concret! 300 grame solutie acid sulforic de concentratie 49% se neutralizeaza cu solutie de hidroxid de sodiu de concentratie 40%. A:calculati masa hidroxid de sodiu care se consuma...? (mai mult)
Cine imi poate explica si mie aceasta fraza?: "Numele revistei este ales semnificativ, pentru a exprima unitatea de neam şi ţară" Este vorba despre numele revistei "Dacia literara"
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.