Stie cineva cand va fi tradus volumul doi din trilogia Regina Rosie? Sau de unde il pot cumpara in romana daca este deja tradus? Am gasit deja varianta in engleza pe cateva site- uri, dar inainte...? (mai mult)
Salut eu sunt pe profilul tehnica de calcul si vreau sa ma transfer pe mecanica pe al 2 semestru in acelasi liceu.Ce trebuie sa fac?
Este corect sa spun : The diversity of culture and the multilingualism are just a few of the educational advantages that we have here in our school
De unde pot cumpăra cronicile spiderwick vol 1?
Cine era funcţionarul; Notar-Primar,,, in perioada anului 1941, la primărie?
De unde pot cumpăra cronicile spiderwick vol 1 deoarece nu l-am gasit pe nicaieri
Am o mare problema, si aceea e plictiseala, stiti cumva o carte, care sa fie foarte palpitanta, sa ma tina in suspans de la prima pagina, stiti, genu ala de carte pe care n- o poti lasa din...? (mai mult)
imi puteti recomada o carte horror? Dau funda. Multumesc!
Salut stiu ca intrebarea mea e ceva mai ciudata dar as vrea o rima la aceasta fraza inceputa: "Tot ce-ai invatat tu in viata Se rezuma la..." P.S:Unde am pus. acolo trebuie completat
AM si eu o intrebare. Am o profesoara de biologie al dracului. ne da de raspuns la 60 de intrebari pe zi. si spune ca daca nu raspundem la toate 60, ne pune patru. Problema e ca ea nu este ...? (mai mult)
Sa presupunem ca in scoala voastra sa functioneze o statie radio car ei timpul pauzelor sa transmită muzica și diferite anunțuri utile elevilor.Cum ar trebui sa acționați pentru ca dorința voastră...? (mai mult)
As dori sa stiu unde as putea gasi cartea Povestile bardului Beedle in romana, sau si in engleza dar preferabil in romana. Ms anticipat!
Vreau sa citesc o carte buna. Ce imi recomandati?
Buna seara TPU! As avea nevoie urgent de un referat despre "Instrumente de masurare a factorilor de vegetatie".
Salut, caut o carte, Sfarsitul domnului Y (The end of Mr. Y) In romana. FUNDA
BUNA! Daca la proba orala pentru bacalaureat la engleza nu vorbesc in engleza, nu zic nimic se intampla ceva rau? Ma afecteaza in vreun fel?
Ce sa fac ca sa pot invata usor comentariile pentru operele din programa de bacalaureat?
Bunaziua! As vrea sa stiu unde pot invata engleza bine!
Pot sa citesc cărți (Harry Potter, Mara etc) dacă descarc o aplicație? Exista o aplicație pentru asa ceva?
Sper sa nu fie prea stupida intrebarea dar... Cum naiba poti sa citesti sau sa inveti japoneza? Well, in afara de cursuri, adica, cum citesti hieroglifele alea (Nu am gasit un sinonim mai bun, stiu...? (mai mult)
cine stie un site care sa contina povestirea pe capitole a carti Mandrie si prejudacata de Jane Austen. Ofer funda pentru cel mai bun raspuns.
Vreau si eu niste idei de carti din categoria actiune, eventual sa fie carti noi:-). Multumesc anticipat!
As vrea sa incep sa citesc "Capitan la cinsprezece ani", m- am uitat peste rezumat si siincer mi se pare destul de plictisitor. De ex am mai citit "Comoara din insula" si mi- a placut foarte mult. Imi...? (mai mult)
Buna, Are cineva volumul 3 After (dupa ce ne am indragostit), Anna Todd in romana PDF sau un link unde il pot citi? Multumesc anticipat!
Am gasit undeva ca Margaritar au dat 100 carti pdf gratis.Le are cineva si doreste sa le imparta cu mine?:D
Hei. Imi place foarte mult sa citesc despre calamitatile lumii, despre raul ce s- a intamplat in lumea asta, magia neagra, chestii d- astea intunecate. Gen ce facea Hitler sau carti despre o poveste...? (mai mult)
Hei! Stiti site -uri bune și sigure de pe care pot cumpăra cărți?
Cum se misca apa de sus in jos sau de jos in sus?
Am o problema :( In vara m- am apucat sa citesc Sub dom, de Stephen King, insa luna trecuta m- am cam plictisit de ea. Am ajuns pe la finalul cartii. Nu stiu ce am patit, de obicei nu m- a plictisesc...? (mai mult)
Vreau si eu niste carti de dragoste si/sau pentru adolescenti.
As dori un site care contine programa pentru bac la geografie, romana si istorie(2017).Funda celui mai bun raspuns.
ma chema Florin sunt in clasa a- 8 si ma tot gândesc la ce liceu sa intru, am media general 7, 3 si sunt din județul Ilfov, nu trebuie sa fie neapărat un liceu aproape de mine, ...? (mai mult)
Imi poate da si mie cineva o aplicatie pentru citit carti? Dar sa fie in romana va rog.
Din ce volum face parte poezia "Tarziu de toamna" de T. Arghezi? si cand a aparut? Cred ca din volumul "Cuvinte potrivite", dar nu stiu anul. Cine stie exact?
Recomadări de biografii ale oamenilor de succes? Pot fi în română, engleză sau franceză. :D
Bună, cum să comentez o secvență dintr-o poezie? Dați-mi un plan, vă rog!
Salutari! Intrebarea mea se refera la cartile Miss Peregrine de Ransom Riggs. Eu in momentul de fata am 15 ani + , dar totusi ma gandeam sa incerc sa citesc cartile. Motivul principal pentru care le- ...? (mai mult)
Aş vrea să ştiu în ce carte se găseşte poezia Baltagul de Adrian Păunescu. Poezia începe aşa dar nu o am toată. Prin munţii închişi ce nu- mi dau răspuns Albită de griji aşa am ...? (mai mult)
Autori suprarealisti? Desigur, fara Kafka, acesta este tatal lor si-o stiu. Ce carti cititi voi?
Stiti de unde pot descarca seria de carti (pdf) a autoarei Jackie Collins despre familia Santangelo. Le caut in limba romana
Sunt clasa a 8- a si stiti treaba cu examenul da? Puteti să- mi spuneti niste expresii frumoase? Vreau să- mi imbunatatesc vocabularul de exemplu am expresia : Inainte de a slobozi sageata...? (mai mult)
Îmi puteţi spune şi mie cineva ce înseamnă "Tim"? Vă rog mult!
Cele mai frumoase poezii de Radu Gyr? (Din punctul vostru de vedere)
Ce înseamnă a discuta "în voie" cu cineva?
Stie cineva unde pot gasi Harry Potter si piatra filozofala online? Adica povestea nu carte de cumparat.
am o urgenta, sunt pe clasa a 12 si nu pot invata un comentariu. E foarte mare. O idee cum pot invata mai repede? Multumesc!
Hei, TPU. Imi poate spune cineva o poezie in franceza despre prietenie? De preferat sa fie de un poet francez. :) Multumesc anticipat.
Ce carti ati mai citit in ultima vreme? Mersi
:) A citit cineva cartea"Jurnalul unui Adam"? Vreau cat mai multe informatii despre aceasta carte pentru ca ma gandesc sa o comand! Are mai multe volume? Despre ce este vorba in ea? Cine a ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a