Caut titlul si autorul unei carti, imi amintesc doar ca cartea era despre psihanaliza, autorul era francez, in carte era un capitol privind semnificatia simbolica a anumitor cuvinte si sentimente, ...? (mai mult)
Stiti vreo carte buna pe care sa mi-o recomandati?
Ce înseamnă când iei la scoala o nota de genu : 3-4. Sau. 3 pe 4. Aș vrea să știu care se trece? Adică 3 sau 4? Mulțumesc!
Hei! Am nevoie de niste idei pentru a face un portofoliu la lb romana sa arate cat mai bine. Ce as putea sa fac?
Bună, TPU. Vreau să- mi recomandați și mie niște cărți asemănătoare cu 50 shades, ticălosul seducător (de preferabil, el să fie tipul bad boy- ului și sa lucreze la o firmă și ea...tot ...? (mai mult)
Caut cartea Touched de Elisa S. Amore în pdf și nu o gasesc (o caut în engleza). Știe cineva un site?
Donez 3 cărți pt copii in jur de 10 ani (o enciclopedie despre zbor si 2 romane interesante - primele părți din cadrul unor serii)
Cine stie cine a zis sau cum a aparut expresia " Nu exista nu pot ci nu vreau"?
Cumpar "Universul - Ghid vizual complet - Dorling Kindersley". O are cineva acasa si ar vrea sa o vanda?
bunaa, eu compun poezii si am o poezie despre viata grea, trecut, speranta, cam despre asta e vorba in poezie si nu stiu ce titlu sa ii pun, daca aveti idei astept pareri, va puuupacesc.
Care este cartea voastra preferata si de ce? Mai cunoasteti carti gen "hush, hush" de Becca Fitzpatrick?
Nu ignorati, stiu limba spaniola perfect, mentionez ca sunt clasa a X- a, si pe cea engleza deloc...ce as putea ajunge dupa liceu chiar daca nu iau bacul? Mentionez ca sunt pe profil de mate-...? (mai mult)
Heya guys, am nevoie de ajutor! Mie imi place sa citesc, insa o fac pe telefon ca sa nu fiu nevoita sa cumpar cartile. Am inceput sa citesc seria de carti "Tara Duncan" si le- am terminat pe primele ...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati să citesc pentru clasa a VI - a?
Din ce carte a lui Constantin Noica este pasajul urmator: "Prietene, nu eşti mediocru. Sau dacă eşti, nu interesează. Nu te gândi la ce au făcut alţii, isprăvi minunate sau lucruri nedemne....? (mai mult)
Puteți să-mi dați un link unde găsesc Iliada, Odiseea si mai ales Eneida, întregi?
Poate cineva sa imi spuna cand apar Pisicile razboinice volumul 6 O cale primejdioasa tradus in romana va rog? Dau funda ( daca trebuie)
Cine a citit Jocurile Foamei? Merita sa o citesc?
Acum cativa ani am citit o carte... Erea vorba de un baiat tanar care venea de la sau mergea la facultate si erea in tren, iar in fata lui statea o fata, pe care o admira... el s- a dus sa lucreze...? (mai mult)
Un site de unde pot sa citesc Antichrista de Amelie Nothomb? Funda!
La ce ne ajuta imaginația asa de mult si de ce vrem sa o tot dezvoltam, de exemplu citind carti? Funda si ce mai vreti voi.
Salut, as vrea sa incep sa citesc ceva din Allan Watts. Imi puteti recomanda ceva de inceput si care se gaseste in Bucuresti? Multumesc frumos.
Hei! Caut cartea Fallen de Lauren Kate în engleza sau Touched de Elisa S. Amore( tot in engleza).Le are cineva sau mă puteți direcționa spre un site de pe care sa le cumpăr?
Stie cineva daca exista lucrari ale unor autori romani despre perioada, , anilor de plumb" (de la sfarsitul anilor 60 pana la inceputul anilor 80) din Italia, perioada caracterizata de crize economice,...? (mai mult)
Cum vi se pare cartea Girl Online de Zoe Sugg? Dar Girl Online on Tour? Vreau niste pareri inainte sa mi le cumpar.
Unde pot citi Demian de Herman Hesse online? Am gasit povestea asta, dar nu stiu daca e cea originala sau ceea ce caut: http://www.msjkeeler.com/uploads/1/4/0/6/1406968/demian.pdf
Ce carti se pot citi la 13 ani? Si nu vreau copilaroase!
Caut de ceva timp cartea "Argintii lui Iuda" insa pe toate site-urile pe care am cautat-o imi spune ca stocul este epuizat. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu locul unde as putea-o gasi?
Imi puteti sugera un site de unde pot comanada cartea Alegerea de Kiera cass?
În afară de aceste cărţi http://www.cartileploiestiului.wordpress.com ce alte cărţi despre Ploieşti se mai găsesc de citit sau de cumpărat în mediul online?
Hey TPU! Am nevoie de ajutor. Stiti la ce se refera Titu Maiorescu prin motto-ul " Nu exista prieteni in politica ci doar prieteni politici"?
Am gasit o carte in biblioteca mea ce nu stiam ca o am scris de Agatha Christie - " Pisica printre porumbei " stiu ca este un roman politist, as dori sa stiu daca este pentru femei sau pentru barbati?...? (mai mult)
Ce inseamna substantiv colectiv?
Ce învățăm din S.F-uri? Fundă.
Buna,imi poate da cineva un site, ceva de genul, de unde pot invata conjugarea verbelor in engleza? Sau sa imi explice cineva cum sta treaba cu ele? Va rog, am nevoie urgent
Bună seara, TPU! Am și eu o problema. Sunt in clasa a 12- a și nu prea ma pot concentra la învățat, vreau sa precizez ca nu prea am exercițiu...am vrut sa învăț la istorie pentru astăzi, ...? (mai mult)
Cum sa ma motivez sa citesc mult? Adica citesc cam rar si cam orice carte mi se pare lipsita de sens in ultima vreme, desi am destul de multe romane si carti de dezvoltare personala, dar parca n- am ...? (mai mult)
Nu stiu dacă am ales categoria potrivita dar am nevoie de câteva păreri. Azi am început primul meu blog unde am de gând să postez proza scurta pe care o scriu, impresii și alte lucruri de acest...? (mai mult)
Stiti de unde as putea cumpara ultimul volum din trilogia Al 5-le-a val ( Ultima stea ) de Rick Yancey in romana? Am căutat ore întregi si nu am găsit... :(
Cine știe câteva poezii cu un impact emoțional puternic de tipul poeziei "Noi vrem pamant"? Multumesc!
Vă rog frumos să îmi dați și mie niște idei de cărți, în special romane. Sau nu ar fi rău de niște cărți științifice.
Unde as putea gasi pe net cartea in intregime Homo Ludens scrisa de Johan Huizinga? Daca nu este intr-o limba straina nu va chinuiti sa puneti link-ul, eu as vrea in romana ca sa o pot intelege.
Vreau sa-mi spuneti si mie, va rog, niste nume de cărți gen "De vorba cu Emma". Adica cărți care au multe citate de dragoste si de viata.
Cine știe câteva poezii cu un impact emoțional puternic de tipul poeziei "Noi vrem pamant"?
Am o intrebare... De ce pe toti copii din familia Blaga ii chema cu L? (Lucian, Lionel etc.) [Hronicul si cantecul varstelor, de Lucian Blaga
Buna Tpu..Am o întrebare. Cum aş putea să învăt engleza cât mai repede posibil?
Ce cuvinte pot pune intr-un bristorming cu tema EDUCATIE?
Ce opere dramatice sunt incluse in programa de bacalaureat?
Care este distanta cea mai mica la care pot fi percepute obiectele?
Va rog dati-mi niste melodii de fundal pentru sceneta,, Soacra cu trei nurori"! FUNDITA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
militiaromana întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!