Opere literare legate de literatura, carte?
M am decis sa ma apuc sa invat pentru Bac si as vrea sa va intreb daca pot sa invat comentariile la opere pentru subiectul 3 si daca este bine?
After ever happy de Anna Todd s-a tradus în romana? Și Cum e numele în romana? O găsesc pe scribd?
Ce figuri de stil sunt in poezia Pedeapsa de Tudor Arghezi.
Pe goodreads pot citi carti? Daca nu, dati-mi va rog un site unde pot citi online (fara wattpad). FUNDA
In ce an apare romanul de analiza psihologica?
Îmi puteți spune dacă cartea after every happy din seria after de anna todd va fi tradusa în romana? Și exista și a 5-a carte Before? Se traduce și aceea? Mulțumesc
Unde as putea gasi pe net cismigiu et comp si buna dimineata baieti de grigore bajenaru. As vrea sa fie toata povestea. Daca cineva a gasit sa dea link-ul. Multumesc anticipat.
Care este programa de bac pentru 2017? lista de opere la Romana, am citit Padurea spanzuratilor, Enigma Otiliei, alexandru lapusneanu si ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi....? (mai mult)
Cum se scrie corect de acea
Poate sa imi dea cineva un link cu "ready for FCE 3rd edition coursebook" dau funda. Sa nu fie de pe scribd
Există cineva care cunoaște spaniola foarte bine? Am un text care doresc să-l traduc, este destul de lung. Cam o pagină A4 să zic.
Heei TPU! Stiu ca e o intrebare cam ciudata dar foarte importanta pentru mine. Acum cateva luni mama a dat vecinei mele care avea un copil de vreo 2 ani niste carticele de ale mele pe care le aveam de...? (mai mult)
Azi am dat test initial la romana si am avut de scris la un exercitiu antonim pentru cuvantul " acum ". M-am gandit la "atunci" si "niciodata"si l-am scris pe al doilea.. Voi fi punctat?
Hei buna, imi puteti recomanda o carte de actiune, crime, mister, "moarte", toate sa fie in acea carte, de exemplu o carte ca cea din "Teen Wolf THE DREAD DOCTORS" Astept propuneri♥
Cum se formulează o cerere pentru bursa de performanță?
Care sunt cartile care v-au modelat gandirea in mai bine? Care sunt cele care v-au motivat si inspirat in viata? Ce ati invatat din ele?
Salut, aș dori să achiziționez cartea "Ghid pentru o viață rațională" de Dr. Albert Ellis pentru prietena mea pentru a putea trece mai ușor de unele fix- uri din trecut, pentru a stăpâni prezentul,...? (mai mult)
Stie careva cand apare varianta tradusa a cartii Arena 13 the prey? Acesta e volumul 2 si a fost publicat pe 2 iunie, momentan gasesc numai varianta in engleză. Funda! :) Mulțumesc!
Cum as putea face, atunci cand dau lucrari la limba romana sa gasesc sinonime mai repede la primele exercitii. Funda
In ce situatii o persoana isi poate schimba oficial numele? Cuvantul e cu C si e din 6 litere. Help me pls.
Care credeti ca a fost cauza permiterii imprumuturilor din alte limbi? In ce contexte?
:) Mi-ar putea da cineva un nume pentru o poveste despre o mama si un fiu prinsi intr-o casa bantuita? Merci ^---^
Am cautat pe tot internetul seria cartilor Fallen (Damnare) de Lauren Kate si nu am gasit pachet cu toate volumele, dar nici toate cartile pe un site. Ma puteti ajuta? :/
Care sunt cele mai bune carti de nutritie?
Cum se scrie Hingheri sau hingherii, adica pluralul la hingher? Dau funda, mersi.
Vreau să scriu o carte, dar mai întai am nevoie de niște răspunsuri. Voi ce gen de cărți apreciați cel mai mult? Ce vă atrage cel mai mult la o carte? Și nu în ultimul rând, ce ...? (mai mult)
sunt clasa a 11- a si am de facut pentru. ora de romana un studiu de caz pentru Latinitate si dacism.Ne- a dat profesoara sursele de unde sa citim si toata informatiile, dar problema este ...? (mai mult)
Ce carti îmi recomandati? Ceva actiune, aventura, poate ceva romantic. Orice nu contează. P.S : Am 15 ani
Heei! In ultima vreme am inceput sa citesc mult si.am descoperit ca.mi plac cartile mai perverse si alea de groaza... Sugestii? Dau funda! :>! Si daca puteti sa.mi scrieri gen asa: Anna in vesmant de sange-...? (mai mult)
Ce carti gaine stiti? Nu contează genul ( romantic, polituste.) orice P.S sunt a 8 a
Hei! Fundă! Vreau niște statusuri despre soare, lună și stele!
Carti de autori contemporani pls?
Buna! Cred ca aceasta e cateogria corecta pentu intrebarea mea. :) As vrea si eu o recomandare, adica o carte ce merita citita, din ce ati mai citit voi si vi s- a parut ca merita. Nu as vrea despre...? (mai mult)
Bunat TPU am de facut o compunere cu titlul CULORILE TOAMNEI si trebuie sa folosesc culorile rosu- stacojiu, caramiziu, cenusiu, plumburiu, portocaliu, galben- pal, verden, maro, castaniu, etc va roc...? (mai mult)
Care sunt avantajele bibliotecilor virtuale? Tineti cont de conditiile pe care le are o biblioteca traditionala, clasica : numar limitat de exemplare ale unui titlu, . degradarea fizica, in timp, a...? (mai mult)
Era o melodie cu o voce mai de copil care suna cam așa: Ahhh la la la la, la la la laaa laa, la la la la Avea la thumbnail un leopard parcă, sau o savană Care este melodia?
Am o colectie de carti foarte vechi in limba germana. E o colectie foarte frumoasa, cu coperta hard si intr- o stare foarte buna. Sunt in jur de 15 carti, dar nu stiu daca colectia e intreaga....? (mai mult)
Cine imi poate da lista de lectura pentru vacanta anul al VI-a de anul trecut m-ar ajuta enorm de mult
Tin minte cateva versuri ale unei poezii dar nu pot sa o gasesc. Stiti cumva titlul sau autorul " Au fost in satul nostru 3 fantani/ In curtile boierilor sapate/ Cu truda noastra, cu ale ...? (mai mult)
Imi zice si mie cineva o poezie de T.Arghezi cu tema creatie?
Am vazut in unele librarii rafturi intregi cu carti despre comunicare. As vrea sa citesc, dar nu stiu cu ce sa incep. Puteti sa imi recomandati carti bune de acest gen sau potrivite pentru un...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartile motivationale? Si daca ati citit, ce carti recomandati? Vi se par folositoare sau sunt doar vrajeli? Cunoasteti persoane care si- au schimbat viata invatand din carti de...? (mai mult)
Ce carti de relatii internationale imi recomandati?
Stiti niste carti de dragoste ( dintre adolescenti ) scrise de autori romani?
Opere lirice invatate in clasa a 7 a? Fundita si urgent.
stie cineva un site unde pot citi orice carte gratis? Dau funda
Ce carti SF imi recomandati? (In afara de Caverne de Otel, Soarele Gol si Eu Robotul)
De ce cand vreau sa fac o compunere nu stiu ce sa scriu? Stiu cum sa ma exprim, doar ca nu stiu ce sa scriu...cand fac un comentariu la romana imi e cam greu sa inteleg mesajul poeziei. Spuneti- mi ce...? (mai mult)
Vă rog să-mi spuneti si mie, un acrostih cu cuvintele: "VACANTA MARE". Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
militiaromana întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!