Ce carti imi recomandati la 13 ani, imi plac mult genurile fantasy, contemporary (sunt baiat deci nu prefer cartile de dragoste DAR nu sunt excluse). Am mai pus intrebarea aceasta dar dupa...? (mai mult)
O alta poezie, pareri daca se poate. Steaua Adesea stau si ma gandesc, Privesc in gol la stele, Lumina lor o urmaresc, In clipele cele mai grele. Dar nu iubesc o stea anume, Caci sunt...? (mai mult)
O poezie, pareri va rog. Viata O viata ai, citeste cu atentie, Urmeaza- mi sfatul, bineinteles daca doresti, Traieste clipa, nu asculta de altii... Caci viata- n loc ei vor sa ti- o traiesti. ...? (mai mult)
Cartea Jules verne "Ocolul pamantului in 80 de zile " Fogg fura din aceea banca? Am cautat dar nu am inteles si sunt curios :D
Buna care sunt tehnicile de lectura?
Va rog ajutati-ma cu niste nume pentru Youtube numele sa cuprine pui de ex:UltimatePuy ---de genu--
La clasa a 11-a filologie bilingv engleza romanul Ultima noapte de dragoste se studiaza printre ultimele opere sau depinde de manual si de planificarea profesorului?
Hey! Imi puteti recomanda niste carti din categoria teen fiction. Am citit Harry Potter, Sub aceeas stea, The maze runner, cautand- o pe Alaska si chiar nu stiu ce sa mai citesc... Dau...? (mai mult)
Imi recomandati niste carti usoare in engleza? As vrea sa invat engleza mai bine si m-am gandit ca a citi carti in engleza e o idee destul de buna :D.
Vreau să particip la Trofeul Arthur, dar nu înțeleg un lucru: participantul își alege singur tema sau temele despre care vă scrie( în cazul poeziei). Aș fi recunoscătoare dacă m- ați...? (mai mult)
Recomandati-mi va rog o poezie frumoasa.
Ajutati-ma cu interpretarea a 2 poezii a lui Eminescu in afara de lacul si dorinta! E URGENT! Nu ma pricep la interpretari, sunt clasa a 6-a trec a 7-a!
Stiti carti bune cu supranatural? Exceptand Ingerul Noptii, seria Instrumente Mortale, Damnare, Blestemul focului, Altfel de Ingeri? Nu vreau carti cu vampiri caci nu imi plac.
Bună.Mi-am comandat "Cronicile Wardstone" sau mai bine zis Ucenicul Vraciului.Am nevoie de o părere.E horror? E interesantă? Asta e pentru cine a citit.Mersi,o seară bună.
are cineva de vanzare Pasiune de Lauren Kate? va rog mult, am cautat-o pe toate site-urile si peste tot "stoc epuizat", meris
Puteti sa imi spuneti toate personajele din cartea Ora 25 de Virgil Constantin Ghiorghiu Va multumesc!
Hei, TPU. Mai am doi ani pana la absolvirea liceului si nu am idee ce sa fac dupa. Mi- aş dori enorm să studiez în altă ţară, majoritar francofonă. Învăţ la unul dintre cele mai bune licee ...? (mai mult)
Stiti poezii rom-engleze?
Salutare. Una dintre cele mai cautate carti ale momentului "Eu sunt femeie" scrisa de Maria Cristiana Tudose este acum disponibila pentru precomanda. Voi ati auzit de ea? http://goo.gl/u8Pkvj
Are cineva caietul de vacanta de casa a 6-a de la editura Booklet? Daca il are cineva rezolvat mi-l poate da si mie sa il copiez?
Stie cineva cate traduceri exista in limba romana pentru "Micul print"? M-ar interesa numele traducatorilor, daca sunt mai multi.
Merita sa ma apuc de seria Harry Potter daca am aproape 19 ani, sau nu o sa mai aiba niciun farmec la anii astia?
Care este varianta corecta? Nu-ti va fi usor sau Nu-ti va fii usor?
Am o întrebare, sper să mă puteți ajuta.Caut o carte despre care nu știu prea multe detalii. Povestea are loc în Japonia și este despre o fata obisnuita care ajunge să fie soția împăratului.Ne...? (mai mult)
Vreau planul de idei la bacalaureat, Ma puteti ajuta?
Voi reusi sau voi reusii? Cum e corect?
Stie cineva carti in genul la Alegerea de Kiera Cass? ( cu printi :) )
Ce cărți îmi recomandați sa citesc pentru a-mi forma caracterul ( cărți care merita sa le citești : psihologice ) doresc din propria voastră experiența.
Poezia Patria de Zaharia Stancu, cunoaste cineva aceasta poezie
Eu am inceput sa citesc o carte pe nume o minune de copil, iar in aceasta carte este vorba despre un baietel Finn care incearca sa inteleaga lumea adultilor alaturi de mama sa si sora lui vitrega...? (mai mult)
Exista enciclopedia lumii online?
Salut cine ma ajuta sa fac un rebus pe verticala sa primesc cuvintul (cunostintelor)
Spuneti-mi ce ghiduri îmi pot cumpăra de pe net. Nu vreau ghiduri turistice. Vreau ghiduri de supraviețuire sau ghiduri de genul asta.
Hei! Am citit primele 5 cărți din seria The mortal instruments si acum o aștept pe a 6 a ( am comandat o de pe elefant ) dar nu mai mai am răbdare. Imi puteți da un link pt a o citi online pana vine...? (mai mult)
Nu ma pot decide ce carte sa citesc si as vrea sa stiu parerile voastre. Lista: Macbeth, othello de Shakespeare Ratiune si simtire de Jane Austen La rascruce de vanturi de Emily Bronte ...? (mai mult)
Mi- Am blocat o rezervă de stilou în stilou.Şi s- a blocat, nu o mai pot scoate.Eu trebuia să o pun în partea de sus a stiloului, însă eu am pus în parte de jos.S- a blocat! Ştiți cum o potscoate...? (mai mult)
Analiza unui numerelor ordinal. Analiza de clasa 5 Dau funda
Sal TPU. Vreaucsi eu orasele din Arabia...
Salut Tocmai citest Nicholas Flamel de Michael Scott si sunt curios de mitologia nordica si niste documentare in format PDF ar fi de folos. FUNDA
Stie cineva cat castiga un scenaris la hollywood? Si cum poti sa ajungi scenarist acolo?
Imi puteti spune si mie din ce curent literar face parte romanul "Micul Print"? Multumesc.
Sunt bune de ceva cărțile de dezvoltare personală, sau sunt doar niște cărți simple, numai bune de citit când te plictisești și n-ai ce face?
Ce romane clasice imi recomandati? Pana acum, mi-au placut foarte mult Jane Eyre, La rascruce de vanturi, Crima si pedeapsa, Anna Karenina, Mandrie si prejudecata.
Stie cineva greaca? Poate sami spune ce zice acest poem? Στaθμούς γεμάτη η ζωή μου Λίγες στιγμές νa ξaποστάσει η ψυχή μου Κaι πάλι το τaξίδι...? (mai mult)
Cum se numeste volumul din care face parte doina "Frunza verde lemn uscat " Urgent!
Hello;) ce mai faceti? Eu am decis sa incep din nou sa citesc carti... ma puteti ajuta cu niste nume de carti frumoase?
Ce carti scrise de Cecelia Ahern mi-ati recomanda?
FLUTURI VOLUMUL 3. Salut. Cei care au citit cartea, spuneti- mi va rog frumos cu cine ramane Irina in final. Pina va ajunge in miinile mele va trece ceva timp, dar oricum o voi citi. Eu doar nu am ...? (mai mult)
FLUTURI VOL 3 Salut. Cei care au citit cartea, spuneti-mi va rog daca in final Irina cu cine a ramas. Pina o sa am cartea o sa treaca ceva timp, iar eu mor de nerabdare. Mersi anticipat!:3 +Dau funda
Cum e corect? "He is a bigger problem" or "He is the bigger problem?" Merci
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!