Cum se face semnul exclamarii? Va rog, este urgent.
Ce carti imi recomandat sa citesc? Nu gen Baltagul sau alte chestii. Prefer romantic,comedie,sf,horror. Ex:Instrumente Mortale,Seria Lux Vreau sa specificati si autorul, va rog.
am publicat recent o poveste pe wattpad și nu pot vedea cate vizualizari a facut, îmi apare cate voturi are si comentariile, însă nu îmi apare numărul de lecturi. Îmi puteți spune ce ...? (mai mult)
Salut,recent am citit o carte cu poezii de Mihai Eminescu si am constatat ca mai in aproape poeziile scrise de el apare cuvantul "chaos".Ce semnifica el?
Hei, TPU! In toamna trec clasa a v a si sunt foarte curioasa sa vad varianta pdf a culegeri MATEMATICA CLASA A V A SEMESTRUL 1 CLUBUL MATEMATICIENILOR.Imi putei da si mie varianta pdf a culegerii? Eu...? (mai mult)
Are cineva cartea nymphette_dark99 - de Cristina_Nemerovschi in format pdf? Dau funda + vot!
Cum fac sa invat pentru corigenta,care este peste doua zile, iar eu nu am nici un chef sa invat?
as dori un test de evaluare pentru clasa a-7-a! VA ROG.
Imi puteti recomanda ceva carti sau scriitori buni? Nu-mi plac aia arhaici.
Am si eu o intrebare:Imi poate spune cineva care sunt personajele din "Povestea lui Harap Alb?", va rog frumos? :-* DAU FUNDA!
As vrea sa citesc o carte pe internet, poate ati auzit de ea. Se numeste "Năluca si năucul" de Stacy Kade. Am cautat- o pe internet dar am gasit numai descrieri si recenzii si cand am gasit...? (mai mult)
Imi ziceti, va rog, rez. la *Vrajitoarele* de Ronald Dahl, FUNDA!
Salutari TPU,as vrea intreb daca stie cineva din ce opera face parte fragmentul asta "Ai calcat,din orgoliu, peste un barbat care te adora " M.Preda
Dati-mi va rog 4 versuri pentru picii din clasa 1. Sa fie ceva cu urare de bun venit in lumea cunostintelor!
Cine știe un site unde găsesc cartea "Amanții 3.0" online?
Am doua intrebari: 1.Cand se pune Punct si virgulă? 2.Ca sau C-a?
Din ce gen literar face parte opera "Abece" de Tudor Arghezi
Cine este Ionut Pascu Art?
Care este opinia ta cu referire la afirmatia naratorului: Cei coplesiti de o pasiune n-o pot explica, iar cei ce nu au trait niciodata ceva asemanator nu pot intelege?
este cineva care a dat astazi bac-ul la anatomie si are subiectele? mersi
DAU FUNDA! Cerul face parte din planul cosmic? (limba Romana) P.S. Vreau explicatie :w
DAU FUNDA! Cerul face parte din planul cosmic? (limba Romana)
Programe pentru înregistrarea cărților în bibliotecă pentru Windows PC?
La un rezumat al unui volum de 500 pagini al unui roman; de cate pagini de caiet mare pot sa fac rezumatul?
Am nevoie urgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeent de romanul "baltagul" de Mihail Sadoveanu, nu mai am timp sa ma mai duc in oras sa mi- l cumpar de la o librarie sau sa l iau de la o bliblioteca caci stau destul...? (mai mult)
Helău TPU! :> Stiu ca n- am ales categoria potrivita, dar meh... Am cartea Percy Jackson in engleza unde la un moment dat scrie:, , Mr. Nicoll asked me for the milionth time why I was too lazy to study...? (mai mult)
Buna! Pentru clasa a X- a tebuie sa citim editia integrala a romanului Ion sau doar primul volum Glasul Pamantului? Eu am inceput sa citesc dar le am pe amandoua si nu stiu daca sa il citesc si pe al ...? (mai mult)
Cate caiete imi trebuie pentru clasa 9?
Imi ziceţi şi mie rime cu Iuliana, va rog?
Am vazut mai demult un film de dragoste si as vrea sa il revad dar nu imi mai amintesc cum se numeste. Ce imi amintesc este o tipa care trebuie sa calatoreasca undeva, dar ajunge din greseala intr-...? (mai mult)
Maitreyi de M. Eliade, Moara cu noroc de I. Slavici sau Tiganiada de I.B. Duleanu? Vreau sa citesc una dintre ele, ce-mi sugerati si de ce?
Bună TPU, as vrea sa scriu o poveste romantică, si as avea nevoie de idei ce s- ar intampla între băiat si fata, ceva foarte romantic ce v- ar placea voua sa vi se intample. Orice doar sa fie romantic. ...? (mai mult)
TPU! Vrea cineva sa imi citeasca cartea de pe wattpad, nu vreau sa fac reclama, daca e cineva interesant sa spuna in comentarii, multumesc!;)
am o mare problema am un jurnal de vacanta destul de consistent intitulat, , Jurnal de vacanță - Limba și literatura română - Clasa a VI- a, Editura Delfin ".As vrea, daca se poate,...? (mai mult)
Ce culoare au ochii lui George din Harry Potter?
Care e forma corecta: "fa!" sau "fai!"?
Care sunt cartile citite care v-au marcat?
Helău TPU :)! Ştie cineva dacă s- a tradus in română Survival Guide pentru, , Cronicile Familiei Kane"? Dacă da, de unde aş putea sa- l cumpar? Şi puteti totusi sa- mi dati detalii despre el? Ma...? (mai mult)
Are cineva volumul 3 din Fluturi de Irina Binder pdf?
In ce an a avut loc aparitia volumului "Pateluri" de Vasile Alecsandri?
Anul trecut o profesoara de a mea citea o carte, insa in acel moment nu am fost atenta la cum a spus ca se numeste. Poate o stie cineva.Stiu ca era vorba despre un tip care a ajuns sa fie obsedat...? (mai mult)
Am citit o carte care se numeste " Cartea Sortii" de Brad Meltezer, unde mare parte din actiune se povesteste la persoana intai. Vreau sa stiu daca personajul principal ( Wes Holloway) este real....? (mai mult)
Chiar imi doresc foarte mult sa citesc Intoarcerea in Eclipse Bay, a Amandei Quick, dar de cumparat nu. Stiti cumva unde o pot citii? Sau downloada in format PDF?
Ce credeti ca pica Basm, Nuvela sau Roman?
TPU! Acum ceva timp am avut un cont pe Wattpad insa comunitatea de fetite in calduri de 14 ani si politica site- ului m- au facut sa parasesc site- ul si sa sterg contul. As vrea totusi sa gasesc...? (mai mult)
Hei TPU, au apărut şi la noi cărți manga în limba română?
Stiti carti care se aseamana cu Alchimistul de P.Coelho? Am citit cartea si mi-a placut foarte mult totul si sunt deschis sa mai citesc alte asemenea.
Ce credeti ca pica maine la Romana, Subiectul al 3-lea?
Salut/Buna, am 14 ani, si vreau sa citesc niste carti, vreau ceva horror, sau altceva sa ma captiveze (Nu am luati cu Liviu Rebreanu sau ceva de genu' )
Buna ziua ce credeti ca pica maine la Subiectul III, II si I asa in mare, multumesc dau FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?