As avea nevoie de o compunere depre vara cu intamplari haioase...cea mai tare compunere primeste funda! Sunt clasa a 6 a si vreau sa scriu o carte. Primiti drepturi de autor!
Buna ziua imi puteti si mie cum pot realiza un eseu cu introducere cuprins si incheiere...MS Dau Funda...
Hey, TPU! Aceasta intrebare este adresata celor care au citit, , Cronicile Familiei Kane". Am citit toate volumele si mi- a placut mega- ultra- extra mult XD. Dar...chiar nu exista o...continuare? Inca...? (mai mult)
Deci am o restanță în toamnă, sunt student la facultatea de comunicare, trebuie să pregătesc un proiect sau o campanie de relatii publice, să inventez singur tema, etc...să fiu gen...? (mai mult)
Cine este Anna, din "Tratament Special„ de Lexi B. Newman și Davine M. Vesco?
Hei buna, imi poate face cineva o lista cu toate personajele aparute in seriile de carti " Instrumente Mortale" si "Dispozitive Infernale"? Mi- au placut foarte mult, dar nu am notat toate personajele....? (mai mult)
Salut, imi poate da cineva un link de download a cartii hot sex by tracey cox in fornat electronic( in limba engleza romana sau rusa). Multumesc anticipat :-)
Stiti cumva niste scriitori care se aseamana cu Isaac Asimov?
Despre ce este vorba in cartea "Alice in zombieland"?
Imi recomandati si mie niste carti sau serii foarte tari pentru copii de 12 ani? Dau funda la cine scrie cele mai multe recomandari.
Hei, TPU! Am si eu o intrebare: cam la ce varsta se citesc urmatoarele carti: Alegerea, Jocurile foamei, Divergent, Jocul coroanei, Anna si sarutul frantuzesc, Instrumente mortale, Fan Girl si Cercul...? (mai mult)
As dori traducerea acestui text de catre un cunoscător de limba spaniola deoarece cu Google Translate este inutil. Dau fund primului răspuns care ma ajuta Multuesc. - Tu juro amor. ...? (mai mult)
Am un text in spaniola si nu merge cu google translate. Este o conversație si as vrea ca cineva sa mi- o traducă, cunoscător de limba spaniola. Lasti un mesaj cu email sa va pot trimite poza. Dau funda...? (mai mult)
Care este cartea voastra preferata? Si de ce considerati a fi preferata voastra? Ce carte ati terminat de citit si ce urmeaza sa cititi? Ce gen de carti va plac cel mai mult? Recomandati- mi niste...? (mai mult)
Ce cărți ( gen dramă ) îmi recomandați?
Cine imi poate spune niste carti intersante pentru o fata de 13 ani?
Care e cartea voastra preferata, scrisa de John Green? (in afara de "Sub aceeasi stea" sau "Cautand-o pe Alaska").
Îmi poate povesti cineva romanul" Enigma Otiliei"? Dau funda.Mulțumesc!
Imi spune si mie cineva ce se intampla in cartea Irinei Binder, Fluturi vol 3? Ce se mai intampla cu relatiile Irinei, ce mai face Matei si cum se termina cartea? Multumesc Fundita la cel mai detaliat...? (mai mult)
Aloha guys, sunt pe a-XII-a și ași vrea să știu ce cărți am de citit? Pe edu.ro am găsit aproape în orice limbă without romana.
Știe cineva de unde pot cumpăra online, Mein Kampf (ambele volume)? De preferat în limba română.
Pot da laba in timp ce citesc o carte? Ma ajuta sa ma concentrez asta?
Cum vi se pare blogul asta? http://lifeandbooksforever.blogspot.ro/ Dau funda la cel care imi spune cat mai multe puncte slabe\tari!
Ma puteti ajuta si pe mine sa gasesc o carte? De un an de zile caut o carte numita (transformare) amintirile unui vampir si nu am gasit- o nicaieri, as prefera daca ma puterti ajuta sa o pot dascarca...? (mai mult)
Ma tot contrazic cu o prietena. Cum se scrie corect: "in pave" sau "impace"?
Pe ce site pot gasi filmul Elevul dima dintr-a 7a?
Poate e puțin off-topic, dar ce opere literare studiate în clasa a X-a la profillul științe sociale intră și la bac?
Ce părere aveți despre aceste versuri? Dai perdeaua la o parte; Privești în gol la Lună, Tragi draperia și te pui în pat, Nu- ti zice nimeni "Noapte buna!". Și Îți dai seama cât ...? (mai mult)
De ce este corecta forma De-lin-cvent din moment ce in cazul in care apar grupurile nct ndv lpt npt etc criteriul dupa care se desparte este VCC-CV?
As vrea si eu sa va rog sa imi dati nume de bloguri despre carti, de preferabil unul care scrie mai multe despre cartile pentru adolescenti. Multumesc mult si sper sa fi ales bine categoria!
Buna TPU. De curand am citit primele trei volume din seria Lux de Jennifer Armentrout. Am comandat a patra carte dar va sosi abia pesste doua saptamani. Pe toate saiturile scrie ceva despre Beth si ...? (mai mult)
Salut. E corect sa spui 'Incep al doilea'?
Hei.Care site e mai de incredere cand vine vorba de carti? Libris sau Elefant? Cel mai folositor raspuns primeste funda :D
La structura textului argumentativ pentru bac trebuie sa avem ipoteza, argumentarea si incheierea. La argumente pot sa am unul pro si unul contra? Sau trebuie amandoua la fel?
Bună, cine știe ce e epitetul? Dau steluță :-D
Unde pot gasi urmatoarele volume din seria Blue Bloods de Melissa de la Cruz, in engleza ca in romana nu le- am gasit: Misguided Angel, Lost in Time, Gates of Paradise, Vampires of Manhattan. Chiar...? (mai mult)
Care parere aveti despre autoarea Cristina Nemerovschi?
Sunt la profil productie media si vreau sa ma transfer la alt profil cu alt liceu Filologie (normal). Ce diferente ar trebui sa dau?
Ce lecturi sunt obligatorii in clasa 9?(as vrea sa cumpar cartile si sa incep sa le citesc)
Spuneţi-mi,vă rog, lectura obligatorie care intră la BAC pentru clasa a 9-a.
1Imi poate traduce cineva acest citat :A man that puts himself on the ground of moral principle, if the whole world be against him, is mightier than all of them. 2Care este citatul vostru favorit.un...? (mai mult)
Cand s-a petrecut actiunea din pisicile razboinice vol 1( timpul)?
Buna TPU va rog sa ma ajutati, astazi cand am venit acasa am stat putin pe afara si dintr- o data a inceput sa- mi fie foarte frig. Si acum imi este la fel de tare. Crede- ti ca este un fel de raceala?...? (mai mult)
Salut vreau si eu niste teste pt clasa a 9 la Latina, muzica si desen. Va rog îmi trebuie urgent
Care sunt cele trei etaje climatice din Romania?
Am tot cautat zilele astea o carte, si tot ce am gasit a fost cartea, dar in limba engleza. Este vorba despre Harry Potter si Prizonierul din Azkaban. Am primele 2 volume, iar pe al 3- lea...? (mai mult)
Imi poate da cineva varianta pdf (sau orice alt ebook) pentru cartea "Whoever Fights Monsters" de Robert K. Ressler sau daca cineva cu cont de membru pe Scribd ar putea sa mi- o ia? Ofer funda si...? (mai mult)
As vrea sa citesc o carte in engleza Dați mi niște idei, nu vreau sa fie grea, dar nici pentru copii
Hei! Spuneti-mi va rog daca filmul "O scrisoare pierduta" este asemanator cu cartea?
Salut,stiti unde as putea citi online toata cartea Triplu H volumul 1? Pe wattpad nu e integra.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!