Mă ajutați si pe mine cu o fisa de lectură pentru,, Cartea cu Apolodor " de Gellu Naum. La cel mai bun răspuns dau fundiță.
este cineva care are Morometii volumul 1 in format pdf? Va rog frumos ca pe internet este plin de greseli.
Vreau povestea în tren de George calinescu
! Cine a citit cartea Fluturi de Irina Binder Am o intrebare : toata poveste e reală ... a trecut prin toata acele lucruri? Personajele sunt reale, ? Ce parere aveti de volume.mm cele 3 volume :)...? (mai mult)
Cine a completat manualul:, , Limba şi literatura română - Caiet de vacanță pentru clasa a- VII- a" scris de Mimi Dumitrache ediția 2016? Am facut vreo 70 de pagini, dar trebuie să-...? (mai mult)
Unde as putea gasi monologul intreg de Nicolae Manolescu - Cartile au suflet?
Ce carte imi recomandati? Avand in vedere ca am 15 ani... Nu conteaza tipul. Multumesc anticipat!
Eu acum citesc seria Născuţi din Ceaţă, și mă întrebam dacă știţi când sau dacă va apărea al patrulea volum în limba română din aceasta serie. În engleză știu că a apărut dar...? (mai mult)
Ce credeti ca o sa pice in a 2-a sesiune de BAC la Limba si Literatura Romana la subiectul 3?
Ce carti imi puteti recomanda de citit de pe Wattpad, pentru o fata de 13 ani?
Ce înseamnă offtopic, ce este?
Vreau sa ma apuc sa citesc seria Dune- Frank Herbert. As vrea sa stiu, de la cei ce au citit, care este ordinea exacta, pentru ca dupa moartea autorului... Ma rog, poveste lunga, s- au mai scris Preludiul...? (mai mult)
Am căutat pe net lecturi pentru Evaluare Nationala, dar nu am găsit. Pentru clasa a 8- a am găsit niște lecturi obligatorii. Din aceste lecturi s- ar putea sa avem la examen. Dar cei care acum sunteti...? (mai mult)
Am publicat recent pe Wattpad o carte, insa are doar cativa cititori. Stiti cum as putea sa fac mai multi cititori?
Hei! stiti vreun roman politist foarte bun? am vazut atatea seriale crima si as vrea si o carte. sa nu fie gen jurnalele vampirilor. nu imi place limbajul ala simplist. dau funda, multumesc anticipat
Doresc sa știu toate cuvintele de dragoste în țigănească, cine ma poate ajuta? Sa lase într-un comentariu. Mulțumesc!
Bună.Îmi poate povesti și mie cineva romanul "Ion"? Eu l-am citit, dar nu l-am prea înțeles.Mulțumesc anticipat!
De ce cartile in engleza sunt mai scumpe in Romania decat cele traduse in romana?
Stie cineva daca a aparut in librarii cartea "Busola de aur" de Phillip Pullman? Cand am intrebat ultima data, nu era!
Hei. anul acesta trec pe clasa a8a, si as avea nevoie de o lista cu poezii/carti importante. Funda :)
cine ma poate ajuta cu niste carti online gratuite in limba ebraica? am nevoie sa invat limba, sau si alte chestii, chestionare, multumesc!
Imi poate spune cineva cum functioneaza Wattpad? Ce fel de carti sunt? De cine sunt scrise? Sunt carti interesante? Nu pot citi carti dupa un anumit autor?
Ce carti interesante imi propuneti? Mentionez ca am 16 ani si vreau sa fie interesanta deoarece ma plictisesc repede si nu am rabdare sa trec peste descriere continua sau capitole fara rost. Poate...? (mai mult)
Am mai multe carti de citit, si asi dori sa intreb daca cartea "Jocurile Foamei", volumul I (1) as putea sa ma uit la ea pritr-un film, decat sa o citesc.
Unde pot gasi volumul 4 din Ingerul noptii de Becca Fitzpatrick pe internet? Dau funda :*
Buna,aș vrea niște recomandări de carti de dragoste scrise de autori români clasici.Sa fie mai siropoase, dar nu cu sex.Rapid vă rog! DAU FUNDA!
Daca are cineva cartea iubita (a 2a carte din memoriile unui vampir de morgan rice) poate sa imi faca si mie poze? Vreau neapărat sa o citesc. Am citit prima carte online dar a 2 a nu e gratis si nu o...? (mai mult)
As vrea si eu cateva recomandari de carti bune, pe care voi le-ati citit si din care chiar ati invatat ceva! (indiferent de gen)
Hey! Am 14 ani și aș vrea niște recomandări de cărți de dragoste scrise de autori români clasici.Dar nu ceva foarte greu ceva care vouă va plăcut și ati avut o lectură ușoar.Nu in genul romanelor...? (mai mult)
De curand vreau sa ma apuc sa citesc " Stapanul Inelelor " Faza- i ca am vazut ca sunt ogramada de carti, nu doar trilogia in sine, cum ar fi : copiii lui Hurin, Povesti neterminate, ...? (mai mult)
Hei TPU cate caiete si cate materi am nevoie in clasa a 5 a-A
Care sunt toate operele lui Ioan Slavici in ordinea cronologica? Dau funda celui mai bun raspuns.
Ce carti/autori/edituri imi recomandati?
Pentru cei ce au citit Micul Prinț: Vi se pare o carte pentru copii? La ce varsta ati citit-o si ce impresie v-a lasat?
Hey TPU. Am nevoie de exemple de cuvinte derivate cu sufixele de mai jos: -iu -iza -esc -is -ian -inta
Ce carti cu vampirii imi puteti recomanda si site-urile\magazinele de unde le pot comanda
Facultatea de drept Stefan cel Mare de la Suceava este cu plata?
Unde pot gasi exercitii la matematica pentru toate clasele, sa fie si rezolvate?
Hei. Imi puteti da si mie un site de unde pot invata japoneza (hiragana si katakana)?
Imi puteti spune va rog mesajul poeziilor `Prutul` si `Decebal catre popor` de George Cosbuc? Multumesc!
As vrea si eu o carte buna. Ador cartile de aventura, cu adolescenti in care nu apare contactul sexual, Doamne fereste! Daca stiti vreo carte de genul asta, va rog sa-mi spuneti! Multumesc!
De la profilul matematica-informatica pot sa merg la facultatea geografia turismului?
Imi poate spune cineva niste carti in limba engleza cu un limbaj mai usor de inteles? Scopul meu este să- mi dezvolt vocabularul de aceea nu conteaza ce gen este cartea, poate fi de istorie, ...? (mai mult)
Identifica trei momente istorice ale orasului Bucuresti
Era o carte gen "Rolul Internetului" sau "Cum te schimba Internetul", ceva de genul... Stie cineva cartea? DAU FUNDA! Si ce carti recomandati sa citesc? Carti din care sa inveti ceva si sa fie...? (mai mult)
De unde provin diacriticele din limba romana? In latina nu gasesti asa ceva, nici in limbile neo-latine de astăzi. Poate sa fie din daca sau din influentele slave ale limbii romane?
Ude pot sa mi continui studile pana in 12 si sa dau bacalaureatul ca eu deja am 11 clase imi trebuie dor 12 clase
Ce parere aveti despre Agatha Christie. Eu personal sunt innebunit dupa ea. Am citit 37 dintre cartile ei si preferata mea este "Asasinarea lui Roger Ackroyd". Voi aveti vreo preferata?
Unde pot citi online, intreg, romanul "Baltagul" de Mihail Sadoveanu? Pe SCRIBD nu mai este
Auziti, maine dau examenul pentru intensiv Engleza. Vreau si eu sa stiu cam cum este testul. Modele, ceva? FUNDA MARE!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!