De unde as putea descarca gratuit cartile din seria "In Death" de Nora Roberts (J.D. Robb)? Multumesc.
Imi puteti spune si mie niste titluri de carti in engleza de pe wattpad? (daca vreti puteti lasa si un link) Orice gen, va rog, e urgent! Multumesc anticipat!
Am citit cartea "Exuvii" de Simona Popescu, dar nu o inteleg. Imi poate da cineva rezumatul? Daca se poate pe capitole, daca nu, nu e problemă.
Ce carte mi-ati recomanda pentru vacanta? Sa fie ceva pt adolescenti!
Care au fost popoarele care au migrat spre dacia?
Exista a IV-a carte din seria Fifty shades of Grey?
Am citit mai demult o carte despre o tipa care era asasin de vampiri. Din cate imi aduc aminte locuia cu mama ei si bunicii, iar in fiecare seara iese la vanatoare. Intr- o seara cand nu poate...? (mai mult)
TPU! Stiti cumva vreun site sau niste probleme/exercitii de criminalistica pe care sa le rezolv citind enuntul? Nu vreau sa ma joc jocuri virtuale, vreau sa rezolv exercitii precum la Drept. In...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot citi carti online fara sa platesc?
Ce carti recomandati unei fete de 13-14 ani careia ii plac cele SF si romantice?
Vă rog să vă expuneți părerile dvs cinstite despre următoarele rânduri pe care le- am compus din neavând ce face. Acum înțeleg Acum înțeleg că nu poți cerși iubirea și dragostea...? (mai mult)
Buna TPU imi spuneti niste povesti care sa fie un dialog intre doua personaje cum ar fi : Inul si Camesa. Funda;)
am o mare problema. Noaptea este fenomen al naturii sau lucru,dar frica,sufletul,natura,luminitele,tacerea,mormant,dumbrav a,scorbura, sirul povestilor (sirul), lumea?
Nu post spune corect ț, inloc de ț pronunt s ce sa fac?
Am nevoie urgent de o piesa de teatru, de 2 minute... Sau o replica scurta. Multumesc! Ofer funda!
Ce este ca parte de vorbire Mititica-limba dulce?
Stie cineva cand apare cartea Harry Potter and the Cursed Child tradusa in romana?
Stie cineva unde pot gasi cartea Instrumente Mortale: Orasul focului ceresc online pdf?
Ce creste pe tulpinile plantelor de balta?
Îmi poate spune cineva niste carti similare cu: - Emily the Strange de Rob Reger & Jessica Gruner - Minunea de R.J. Palacio - Tabără de Louis Sachar - Cronicile din Narnia de C. ...? (mai mult)
Cum este temperatura apei balti la suprafata si in adancime?
stiti filme/povesti gen "Insula Misteriosa" pe scurt cu oameni naufragiati pe insula...
Salutari vizitatori al acesui site! De unde- mi pot cumpara seria " Odiseea spatiala "? Pe Libris am gasit doar primul volum. Pe elefant la fel, doara ca acolo poti cumpara si al doilea volum, doar ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi cartea lui Usain Bolt - My story 9.58 in format electronic, si tradusa in romana? Nu vreau sa mai dau bani pe carte Dau funda, mersi!
Explica scrierea urmatoarelor grupuri de cuvinte : i-a spus, sa-l mane, ce-o fi avand, i-a casunat.
Cum se numeste cartea ta preferata?
Cum se numeste cartea in care este povestita aventura lui Franco Polo. Rog, mersi...
Un site de unde imi pot comanda Fratia Pantalonilor Calatori? Adica am volumul 1, 2 si 4. Nu gasesc volumul 3. (numit si A treia vara a fratiei pantalonilor calatori. Fete in blugi ). Nu imi ...? (mai mult)
A citit cineva seria Percy Jackson de Rick Riordan? Este pentru copii?
Dintre seria de carti Cronicile Malazane si jocul lui ender care credeti ca e mai buna?
Cum scriu pe Google ca sa vad clasa de stiinte ale naturii, sa vad pe ce loc "pe clasa"?
Tu chiar preferi finalurile fericite? In ce situatii un final nefericit ar fi fost mai potrivit? Exemple va rog
Imi puteti recomanda un site free, unde sa pot citi carti online? dau funda, multumesc
Stiti de unde pot cumpara Vampirii din Morganville 1-7?
Sall! Lecturile de vacanta ma plictisesc, Si is 9 lecturi. Citesc de la 12\13-18 pm. Ma plictisesc rau! Cum sã fac sã treacã timpul mai repede cand citesc? Rog seriozitate!
Care e diferenta dintre: I've worked for him since 1987. I have been working for him since 1987.
Salut. Vreau să vă adresez o întrebare rapidă, am terminat clasa a 9- a (după cum vedeţi, sunt în vacanţa de vară). Sunt la un liceu sportiv şi dau bacalaureatul din limba română, istorie...? (mai mult)
Ştie cineva un site pe care pot citi în întregime cartea "În pielea unei jihadiste", de Anna Erelle?
Am o întrebare: Astăzi au fost afișate rezultatele admiterii la licee, și nu am intrat din păcate la liceul dorit. Acum aș vrea să mă transfer. Întrebarea e urmatoarea: Dacă un ...? (mai mult)
Am incercat sa scriu o poezie si vreau sa va spuneti parerea. Tu bland concept, neinteles de lume, Cu bratele deschise te primesc, Ca fac adesea, despre tine glume, Un singur lucru mai ramane...? (mai mult)
Trec clasa a 6 a si am uitat tot ce tine de romana si matematica. Literatura, gramatica, probleme mai grele. Cum sa fac sa mi le amintesc? Adica nu cred ca e posibil sa invat in jur de 10 caiete...? (mai mult)
Ce carti va place sa cititi in timpul liber? Eu am foarte mult timp liber si vreau sa mi-l ocup citind. Aveti o carte preferata? Ce genuri preferati?
De ce cainii au blana?
Imi puteti lasa, va rog, un site de unde pot citi sau descarca in format PDF carti. Nu sunt in tara pentru a imprumuta de la biblioteca sau comenada de aceea doresc sa citesc online. Multumesc...? (mai mult)
Care sunt asemanarile si deosebirile intre maimutele din Batranul din Luna si cele din Cartea Junglei, in scena rapirii lui Mowgli?
Heeei. Poate sa îmi facă si mie cineva o listă cu cărți? Vreau niste recomandari:)) Le prefer pe cele din categoria teen fiction. Am citit After, Sub aceeasi stea, Cautand- o pe Alaska, HEX ...? (mai mult)
Imi poate analiza cineva morfosintactic cuvantul 'inainte'?
Recomandări de cărți horror/SF?
Cititul va trezeste sau va adoarme? Voi puteti citi inainte de culcare?
Stie cineva carti politiste de autori de diferite nationalitati traduse si publicate in romana? Norvegieni, suedezi, finlandezi, orice, in afara de romani, englez si francezi.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!