Imi poate recomanda cineva niste carti de scriitori englezi cu aventura etc... pentru 13- 16 ani. As mai dorii si niste recenzii despre cartea Gradina de la miezul noptii ( nu stiu exact scriitorul)....? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi cartea "Fata din tren" de Paula Hopkins in format pdf sau sa o descarc de undeva gratuit?
Cum se scrie corect Ce inseamna sau ce-nseamna?
Cat timp dureaza sã citesc 100 De pagini dintr- o carte ( am 12 ani) Rapid
Admira un apus de soare! Scrie o fraza in care sa decrii cat de frumos a fost.
În ce ordine (cronologică) ar trebui să citesc Sherlock Holmes?
Hei! Are cineva Successful Writing Intermediate Teacher's Book in pdf?
Va rog din suflet sa ma ajutati! As vrea sa imi spuneti care este ordinea titlurilor seriei Gossip Girl.eu am cartea te voi iubi mereu, si nu inteleg a cata este si pe care trebuie sa le...? (mai mult)
Cand apare Lady Midnight,de Cassandra Clare, tradusa in romana? Va rog, ajutati-ma!
Cine poate să îmi spună zi mie din ce volum face parte Bunicul de Barbu Stefanescu-Delavrancea.
Recomandati va rog carti de dragoste care intr-adevar merita citite. Multumesc anticipat!
vreau sa citesc aceasta carte ( https://ro.scribd.com/doc/232090273/Mesaje-de-La-Univers ) gratis Cum o pot citi gratis?
Recomandati-mi o carte de dragoste care merita citita
Are cineva cartea Expertul Seducator de Christina Lauren în varianta pdf? Mulțumesc anticipat!
Hei TPU, de ceva timp caut pe internet concursuri de manuscrise pentru debutanți și nu numai. Știți vreun concurs de literatura care sa se desfășoare în perioada aceata? Funda celui mai bun...? (mai mult)
Am ramas corigent la Romana clasa X- a. Este prima data cand am ramas corigent, si trebuie sa- l iau deoarece trebuie sa ma mut in Anglia din toamna, si as dori sa am si eu 10 clase. Sunt foarte curios...? (mai mult)
Heii TPU. Imi puteti spune despre ce e vorba in "Tema pentru acasa" https://www.google.ro/search?q=tema+ pentru+ acasa+ despre+ ce+ e+ vorba+ tpu&biw=1280&bih=923&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjS0ZSf0vLNAhUDORoKHeJxDB0Q_AUIBigB#tbm=isch&q=tema+...? (mai mult)
Hey TPU,cum ma fac cunoscuta pe Wattpad? Imi place sa scriu si nu e prima oara cand incep sa scriu o carte, doar ca am scris pe alta aplicatie. ~Dau funda~
Îmi puteţi zice și mie niște cărţi de genul Jurnalul unui puști? Aș mai vrea să îmi sugeraţi și niște cărţi fantasy și să îmi faceţi o scurtă descriere a cărţii.
Ce cărți va trebui sa citesc română în clasa a 9-a profil mate-info pentru că aș vrea să citesc câteva din vacanță? :)
Buna,daca aveti un cont de scribd am nevoie de un fisier si nu am cam sa il obtin doar daca platesc 8 euro daca ma poate ajuta cineva sa il obtin. mersi
As vrea sa comand carti si manga de pe un site numit "bookdepository" insa necesita card.Inca nu am implinit varsta de 18 ani si nu pot sa imi fac unul. Exista alte solutii alternative?
Am media 5, 93 la bac, ...7, 8 geografie și 5 la mate și romana...am făcut contestație la mate pentru ca știu ca am făcut mai mult de 5... îmi mai trebuie e 20 sutimi...credeți ca îmi vor...? (mai mult)
Salut, am media 5, 93 la bacalaureat, am luat 7, 8 la geografie și 5 la matematica și romana, am făcut contestație la matematica pentru ca știu ca am făcut mai mult de 5 și mai am nevoie...? (mai mult)
Am dat bac'ul la istorie anul acesta si am o problema la nota luata. Din toate exercitiile date, doar 2 dintre ele NU am rezolvat, iar azi am aflat ca am luat nota 5.25 :((. E jalnic, i'am...? (mai mult)
Verbul,,to wear" are forma la continuu?
Ma numesc Dariana.As avea nevoie de 4 poezii scurte de Ion Pillat.Am nevoie repede! Astept raspunsuri.
Puteti sa ma ajutati cu niste idei? Vreau sa scriu o carte despre o fata mai timida si un pic nerdy...ea calatoreste mult cu trenul si vreau sa scriu despre viata ei.ce face ea in tren..gen ...? (mai mult)
Cum transform 1nm-mm 100cm cubi - l 1cm cub -ml?
stiti cumva de unde imi pot lua cartea "Scoala Noptii" de Deborah Harkness din Bacau? As vrea sa nu o cumpar online. ~Dau funda~
Bună seara! Am o nelămurire de ceva vreme. Am încercat să caut pe internet răspunsurile, dar nu am găsit nimic. Deci, vă cer ajutorul vostru! De ceva vreme (aproximativ trei luni) vreau să...? (mai mult)
Nu știu care e politica TPU cu privire la auto-promovare sau "spam", dar credeți că e prea îndrăzneț subiectul cărți. Ce părere aveți? https://www.wattpad.com/story/77470911-apocalipsa
Daca se anuleaza o lucrare la bac in comisia de evaluare pentru semne distinctive se anuleaza la toaate materiile si nu voi mai putea sustine proba in urmatoarele 2 sesiuni, sau se anuleaza doar la lucrarea...? (mai mult)
Salutare, am nevoie de ajutor, trebuie sa citesc o carte care chiar nu imi place dar trebuie sa o citesc (i- am promis unei fete), imi poate face cineva rezumat la, , Dragonul maestății sale, , ...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva cu câteva povestiri la persoana întâi?
As vrea sa scriu o carte care se bazează pe elemente din viata mea, dar nu stiu daca va avea succes.Ce sa fac? Sa o scriu sau nu?
Imi spune cineva cu ce se termina cartea,, Un an la malul marii" de Joan Anderson? Mersi
Hei, scriu o carte si am nevoie de o afacere care sa produca milioane pentru unul din personaje. Ma gandeam la o casa de moda sau un sit petrolier. Voi ce parere aveti, despre ce afacere sa fie vorba?...? (mai mult)
Intrebarea aceasta a mai fost pusa de probabil inca doua ori de catre mine si nu vreau sa va mint, am sa - o pun de cate ori este nevoie, incep:Cu ceva timp in urma m- am apucat sa scriu o carte, dar...? (mai mult)
Salutare. Imi puteti da un site unde gasesc toate timpurile in engleza explicate?
Cum aflu programa de invatare pentru clasa a 7-a la engleza(gramatica)... Pe internet am vazut programa doar la literatura
TPU! Va rog urgent sa imi raspundeti la intrebarea: Ca sa ajung la filologie intensiv engleza trebuie sa dau un test de departajare? (Sunt din Bacau si vreau sa merg la Gh Vranceanu, uman, filologie...? (mai mult)
Am avut de facut la bac un text argumentativ despre rolul lecturii in dezvoltarea personală, mi- am spus părerea cu 2 argumente si inca un conector in plus, cred ca am facut destul se bine textul. ...? (mai mult)
Cu ceva timp in urma m- am apucat sa scriu o carte, dar sunt nelamurit daca aceasta "opera a mea" sa- i spunem asa, ar avea lipici la public, inca nu- mi dau seama de acest aspect, probabil si din ...? (mai mult)
Care este cea mai buna carte pe care ati citit-o pana acum?
Intrebarea mea este urmatoarea: Stiti cumva carti asemanatoare cu seria Miss Peregrine de Ransom Riggs? Ma refer sa fie tot asa fantasy cu aventuri putin romance, toate cele. Carti care...? (mai mult)
Hey! Imi poate recomanda si mie cineva niste carti postapocaliptice bune? Romane. Funda
In propozitia urmatoare, cuvant "ochi", are sens conotativ? "Politistii sunt cu ochii pe ei."
Cand si unde a fost nascuta Cathryn Constable (autoarea cartii Printesa Lupilor)?
Care este diferenta dintre coleric Si irascibil? Am cautat in Dex si nu sunt sinonime Insa totusi au acelasi inteles.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?