Imi puteti recomanda niste carti de psihologie? Este un hobby, deci ceva mai soft daca se poate.
Imi puteti recomanda niste carti bune in engleza care le pot gasi la librarie? :)
Imi poate zice si mie cineva ce s a dat din 2010 pana in 2016 la subiectul III la bac la romana (real )?
Am scris o carte si as vrea sa o public, dar nu stiu daca va atrage atentia, ia mai jos am sa pun un fragment din ea si vreau sa va dati cu parerea in ceea ce priveste continutul(Daca este buna daca este...? (mai mult)
Ce parere aveti de cartea "Al cincilea val" Vreau sa mi-o cumpar. Merita?
Cer si eu un spoiler. In seria de carti "The heroes of Olympus" isi va aduce Percy vreodata aminte de trecutul lui?
cum se completeaza fisa de inscriere in clasa a 9? Mai exact vineri o sa completam aceasta fisa la scoala. Dar vreau sa o completez mai inainte acasa, ca sa nu stau 3h intreband ce trebuie...? (mai mult)
stie cineva unde pot gasi cartea "Vise de sucub " de Richelle Mead online sau pdf? XD
Siteuri cu semnificatii pentru nume americane? Dau fundita
Hei, scriu o carte si am nevoie de nume pentru personaje, atat romanesti cat si americane/englezesti. Intrebarea ar fi exista vreun generator pentru nume+prenume care sa faca treaba buna?
Ce cărți v-ați propus să citiți vara asta?
Heiii TPU! Ieri la bac am scris la roman psihologic Ion. Am dem ca este roman psihologic prin tema, conflicte, modalitati de caracterizare insa cand am iesit din examen am aflat ca trebuia Ultima noapte....? (mai mult)
Heyy. Cum pot sa-mi fac cartea (pe wattpad) mai cunoscuta?
vreau sa invat engleza mai bine si nu stiu unde sa mai caut; stie cineva programe mai ca lumea de invatat engleza sau site- uri ceva dar fara carti de cumparat sau cd- uri pe care te pune ...? (mai mult)
Buna, TPU! As dori niste sugestii de carti asemanatoare Jurnalul unui pusti, Eu, haios?, Generala. De asemenea sunt binevenite cartile cu umor. Ce imi recomandati? Sa fie tot asa mai...? (mai mult)
TPU! Imi ziceti si mie, va rog, unde pot gasi "Luata la amurg"="Taken at dusk" de C. C. Hunter in format pdf? :)
Daca am scris la bac expresie cu "viata", propozitia : Bunicul meu a ramas fara viata. Se puncteaza?
Azi am dat proba de BAC la romana.ps sunt la profil uman si acolo a picat la sub 3 particularitati de caract. a unui personaj dintr- un roman psihologic studiat, acolo se putea scrie si "Enigma...? (mai mult)
Bunaa. am sustinut azi proba scrisa la romana in cadrul examenului de bac (fiind la profil real). La al 3 lea subiect am avut se scris despre un roman interbelic dar nu mi am dat seama si am scris "Moara...? (mai mult)
Astazi am sustinut proba de Bacalaureat la Limba si literatura romana. Eu am avut proba de ba pentru profilul real. La subiectul III am avut de scris viziunea despre lume intr- un roman interbelic...? (mai mult)
Azi am dat proba la lb. română real la examenul de bacalaureat. Aș vrea să știu dacă am rezolvat corect două exerciții. La exercițiul 3 subiectul I, am avut de scris o locuțiune/expresie...? (mai mult)
Ex 5 subiectul 1 este bine? Nu mai rade si Joc tenis
La ex 3 subiectul 1 este corecta propozitia? Acel barbat este trecut prin viata.
Daca am incurcat la bac 2 personaje imi mai puncteaza? Totusi am scris despre persoanjul principal bine.
Buna TPU imi puteti povesti pe scurt la ce s-ar putea referi titlul de compunere "O soapta gingasa " spus de DudaYeah? Multumesc.
Salut, ex de bac 2016, profil real, 2 marci ale adresarii directe... am scris. " NU mai rade!". si " ea "... e bine? Si daca nu e bine, care erau corecte? Subiectele le gasiti pe net bac 2016 profil...? (mai mult)
Este locutiune sau expresie: as lua viata in propriile maini? Ex era asa. Expresie sau locutiune cu cuvantul viata. Astept raspuns.
Azi am dat bacul la limba si literatura romana si am scris la subiectul 3 despre Baltagul.Este corect? De precizat: sunt la profiul real.
În propoziția "Eu nu am ochi decât pentru o singură persoană" cuvântul ochi are sens conotativ ( figurat )?
la proba scrisa de la romana anul 2016 la real, a fost o argumentare in care trebuie sa scriem, rolul jocurilor pe dispozitivele electronice(calculator, tableta, telefon) in viata unui ...? (mai mult)
Salut, daca la BAC iei o nota la romana peste 6, dar pici la celelalte, urmatoarea data cand vei da bacul se pastreaza nota la romana si nu mai dai deloc la romana, dai doar la celelalte?
Imi scrieti si mie formulele care trebuie sa le stiu la geografie la bac?
Salut Azi am avut bacalaureatul la limba romană, am avut sa particularizez un personaj dintr- un roman psihologic. Am scris ion si caracterizarea lui, îmi iau in considerare? Am scris ion pentru...? (mai mult)
Heii! Ajutați-mă vă rog cu un site ceva de unde pot descărca gratis Fluturi de Irina Binder, volumul II în format pdf. Vă rog mult să mă ajutați! Fundă!
Eseul ghid de pregatire practica bacalaureat 2016 sau eseul pregatire individuala pentru proba scrisa examen de bacalaureat? care e mai buna, structurata mai bine?
am media de admitere 6, 82 am luat 7 la romana si 5, 5 la mate. Credeti ca o sa pot sa ma mentin daca ma duc la profilul economic? Intotdeauna am fost pasionat de economie, brokeraj etc. dar...? (mai mult)
La indici temporali, pot lua si "cand"?
Pot gasi undeva volumul doi din Inelul vrajitorului gratis, de Morgan RIce?
Ce site-uri stiti de unde pot descarca gratuit carti in format pdf?
De unde pot sa descarc carti in roman pentru ebook?(cum ar fi cismigiu et comp, imparatul mustelor, scrisoarea a III-A )
Ce credeti ca se da la bac la romana anul asta sub 3? Eu cred ca Bacovia ( ca si asa s au facut 100 de ani de cand a aparut ) sau dramaturgie. vreau parerea voastra, nu raspunsuri gen " se poate da orice...? (mai mult)
Se poate sa-mi dau un mic sondaj legat de ceea ce va pica la bacalaureat la partea a III-a?
Îmi spuneți și mie vă rog care dintre poeziile din materia pentru bac sunt arte poetice?
Stie cineva cui apartine citatul? Suna ciudat. :D "Taie- ma, nu voi sangera. Gazeaza- ma, nu voi respira. Injunghie- ma, impusca- ma, reteaza- ma, zdrobeste- ma. Eu am inghitit stiinta. Eu...? (mai mult)
Salut, poate cineva sa imi faca un rezumat un pic mai in larg al cartii Legiunea Blestematilor de Sven Hassel?
Buna vreau sa stiu si eu cum se face media la liceul sportiv La capacitate am luat la rom 4.15 si la mate 4.05, iar la probe la liceu am luat 8.14. Vreau sa stiu urgent.
M- am apucat de o carte (să o scriu) și breau să o public pe Wattpad. Îmi puteţi spune dacă merită? Disappear - P R O L O G Zâmbetele adolescenţilor erau vizibile. Se sărutau,...? (mai mult)
Stie cineva daca pot gasi in Romania de cumparat undeva lucrarea "Meditations on First Philosophy" de Renee Descartes? Nu trebuie sa fie neaparat tradusa. Multumesc! :)
Daca am scris la evaluarea nationala in casuta cu datele personale in loc de I mare, i mic imi va anula lucrarea? Dar daca am lipit stramt casuta cu foile mici cu lipici?
Imi recomandati carti pentru vara asta va rog! Carti care sa nu ma plictiseasca. De preferabil ceva de dragoste, actiune, ceva! Va rog! Dau funda, P.S sa nu fie greu de inteles, sa fie mai pe scurt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?