Heii...imi puteti spune un site de pe care sa descarc gratuit cartea "Mesaj de departe" de Nicholas Sparks PDF! va rog frumos...dau funda :*
Salut, daca la examenul national pentru clasa 8 am scris inainte sa rezolv subiectul ca titlu Evaluarea nationala... si asa mai departe imi poate fi anulat examenul? Supraveghetoarele nu am spus nimic...? (mai mult)
Pt cei care dau bac-ul! Ati invatat si mesterul manole si iona?
Versurile:Voi îmi amintiți copilăria, Voi sunteți frați cu mine din poezia Salcami de A.E.Bakonsky reprezinta o repetitie?
Ce credeți ca pica la BAC la profilul real?
Heii! Ce carti v-au impresionat? Faceti un clasament cu cartile voastre preferate, care le recomandati si din ce categorie se afla!
Imi puteti da 10 titluri de carti de citit in vacanta, pentru clasa a 7 a?
Cine este cel mai bun scriitor de pe Wattpad?
Bună ziua TPU! Pentru cei care sunt în cunoștință de cauză sau au idee, la facultatea de litere la testul de admitere exercițiu unu constă în creearea unui text coerent cu diferite teme. ...? (mai mult)
Bună tpu.Recent am dat examenul la română și am făcut cam multe tăieturi vr- o 35- 40, am șanse să îmi anuleze lucrarea cu atâtea tăieturi? Ținând cont că toare au fost facute cu o linie...? (mai mult)
Va rog niste romane de dragoste pentru adolescenti.Autorii romanelor sa fie straini si contemporani.Carti care le-ai gasi in format pdf.
Cate misiuni are GTA 4?
Peste cateva zile am bacul la romana si nu prea ma descurc la textul argumentativ la modul ca sunt subiecte despre care nu am idei. Ce pot sa fac?
Salut lume. Ce trebuie sa invat/repet pentru corigenta la Romana pentru a promova in clasa a 11-a?
La romana am scris la subiectul 2 b o naratiune deepre o intamplare la palatul parlamentului. Este bine?
Care este forma corecta: barbile sau barbiile?
Daca la EN la romana am scris la repetitie cele doua versuri: Salcami, arbori de campie,/Cu flori albe napadite de albine credeti ca e gresit?
Anul acesta la Evaluarea Nationala nu a existat subiectul 3? Si daca,, da", atunci care a fost?
Am 2 intrebari: 1) Ieri, la examenul national, am scris la sinonim pentru veșnic : neîncetat, necontenit.(le- am scris pe amandoua). Voi lua punctaj maxim? In barem era mereu. 2) Cand...? (mai mult)
Daca la evaluarea nationala am un cuvant prescurtat se scade? Si daca da, cat?
Ati citit al doilea volum Flururi: http://bit.ly/28ZbFbE? As vrea si eu sa cumpar si sunt curioasa de parerea voastra.
Bună, TPU. Vreau nume de carti fantasy, va roggggg... Eu am citit deja : Cronicile Wardstone, Academia vampirilor, Vamirii din Morganville, Nu plânge sub clar de luna, Shadow falls, Casa noptii, Altfel...? (mai mult)
Am sustinut astazi examenul de capacitate al clasei a VIII- a si am cateva nelamuriri cu privire la modul de corectare. Doua taieturi se iau in calcul? Daca la comentariul secventei am scris 6 randuri...? (mai mult)
Cine stie carti sf/fantasy gen Cartea Pierduta a Vrajitoarelor,Academia Vampirilor, Jurnalele Vampirilor? DAU FUNDA!
Ce credeti ca va pica la examenul de Bacalaureat la romana la partea a treia la Liceele Tehnologice?
Daca la examen la partea a 2-a la compunere nu am scris un obiectiv turistic si am scris doar la munte se puncteaza? Trebuia sa fac o compunere ca am fost in excursie l un obiectiv turistic
Voiam sa vă intreb cum este corect pururi sau pururea sau sunt corecte ambele forme? Multumesc anticipat!
Am o mica intrebare: Cum as putea sa ma pricep mai bine la franceza? Adica, nu ma prea pricep la aceasta materie si o colega de a mea se pricepe, si cand ea raspunde, ma cam fac "mititica"...? (mai mult)
Tocmai am dat capacitatea de clasa a 8- a ...si vreau sa stiu daca am gresit, daca am scris patru trasaturi ale genului liric, in loc de doua trasaturi, atat cat imi cerea! Are ceva? Credeti...? (mai mult)
1. E scump să publici o carte? 2. De fapt, care sunt toți pașii pentru a lansa o carte? 3. Voi ați scris/publicat vreuna?
Vreau carti gen,, Invocarea " ( Kelley Armstrong). Cine mă poate ajuta?;)
Ce să fac înainte de examen .cum să învăt eficient?
Salut, am si eu o intrebare. Maine este examenul dinnclasa a 8 a la romana. Dupa parerea voastra ce credeti ca s-ar putea da la prima compunere?
Stie cineva niste carti romance bune? Sunt ok si cele de pe wattpad.
Ce credeti ca pica anul acesta la BAC romana, subiectul 3, profil uman :D? Vreau doar parerea voastra, fara sa imi dai programa ca o am...:* Astept raspunsuri
TPU! Imi recomandati ceva carti de citit vara asta? Nu prea imi plac cele, adica cele pe care le fac la scoala. sa nu fie cu vampiri, varcolaci - nu imi plac
Cine stie ce va pica anul acesata la bac la romana...proza sau poezie? Nu stiu ce sa mai fac sa invat. :(
luni este evaluare la limba romana pentru clasa a VIII- A. Si uni zic ca o sa fie usor, alti zic ca anul acesta o sa fie foarte greu. Alti zic, ca daca simularea a fost grea, atunci examenul ...? (mai mult)
Poate pica balada la Evaluarea Nationala la romana?
In clasa a 11-a, la limba romana, ce opere trebuie citite?
Ce credeti ca va pica la EN romana?(intrebare fara raspuns) =))))
Buna,am scris un articol, insa nu am blog si as vrea sa il public.Pot sa il public pe un anumit blog sau trebuie sa fie neaparat cel facut de mine? Multumesc frumos
Preau si eu sa citesc o carte in engleza (pentru a- mi imbogati vocabularul) si cuvintele noi si traducerile lor vreau sa le scriu undeva in ordine alfabetica. Intrebarea este daca exista o aplicatie...? (mai mult)
Credeti ca Povestea unei pasiuni de Ford Madox Ford este inspirata din fapte reale?
Ce cărți de dragoste recomandați? Dar să fie scrise de autori mai autohtoni! Fundă!
Hey, este cineva care a citit,, Drumul regasirii" de Romel Moga, si poate sa-mi spuna si mie daca e... interesanta, ceva despre stilul autorului;) fundita
Credeți că ar putea pica la Bac anul acesta? La profil Real, la Limba Română.Așa după voi. Din câte am înțeles de la unii profesori cică nu se dă poezie și ar putea pica dramaturgie.Voi...? (mai mult)
Am o intrebare scurta, de la ce note se iau in clasa a-VI-a : Prem 1 Prem 2 Prem 3 Ment 1 Ment 2 Ment 3
Imi place la nebunie sa scriu. Stiu ca e foarte ambiguu aceasta formulare, dar o sa o clarific putin. Imi place sa scriu despre orice, in format gen roman. Nu vreau sa ma "lansez"...? (mai mult)
Imi puteti spune in ce cazuri se scrie "sa" si "s-a"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului