Sal electroluzari! Am o intrebare: cum fac o fisă de portofoliu cu conjuncție? Imi trebuie pana maine, thanks!
unde as putea gasi cartea "Culoarea in viata noastra" de Pavel Muresan in format pdf?
vreau sa devin politist, dar mediile mele nu sunt cele cerute la scoala profesionala. Acolo se intra cu + 9. O profa mi- o zis ca pot sa fac liceul pe profil sociale, si cand gat liceul si bacul,...? (mai mult)
Unde pot găsii volumele jurnalele vampirilor în română pe net? nu să le cumpăr, să le citesc
BUna all, ma ajuta si pe mine cineva cu un translator bun engleza-romana online, va rog :D
Citate dragute despre profesorul de fizica va rog?
Ce inseamna " Do I want you? Yes. Will I chase you? No." Dau funda. " DO I want you?" poate sa insemne si " nu te vreau?"?
Am nevoie de ajutor mare. E urgent, va rog. Cine stie poezia asta? (E doar o strofa) "Uite scoala saracuta, N- o s- o mai vedem o vara, Si atunci cata bucurie, Cand venim la dansa iar" ...? (mai mult)
Salut, TPU. Sunt in cautare de carti, doresc ceva care sa imi creeze o legatura emotionala, sa ma tina in suspans, cel mai preferabil thriller.
Heloooooooooooo TPU! Imi place sa citesc carti interesante, cu idei originale, gen "Frankenstain" de Mary Shelley, "Straniul caz al doctorului Jekyll si al domnului Hyde" de R. L. Stevenson si cu personaje...? (mai mult)
Buna TPU....Cate volume in romana are cartile Pisicile Razboinice?
Cine e Danton Marat? Pls ceva lucruri despre el. Funda
Ce credeti? Dupa parerea voastra Romania ar trebui sa stationeze scutul anti-racheta impotriva Rusiei?
recent am inceput sa citec cartea Anna Karenina petru scoala, am ajus pe la pagina 100 si prea mai inteleg ce sa intampla. Poate cineva sa-mi ofere o povestire a cartii?
Care este intelesul proverbului un prost arunca o piatra si zece destepti nu pot sa o scoata.?
Stiti cumva un site cu cartea "Dupa ce ne.am certat" de Anna Todd tradusa in romana? Si o vreau completa
Sunt in clasa a IV-a si nu stiu ce carti sa mai citesc.Imi puteti scrie cateva? Multumesc!
Salut, vreau sa incep sa citesc legile Romaniei, drepturile omului si cam tot ce are legatura cu subiectele astea, si as dori sa stiu ce carti as putea citi sau / si ce site- uri pot accesa. Multumesc...? (mai mult)
as avea si eu o intrebare/nelamurire. Despre cartea Blestemul din swoon- Nina Malkin asa... 1.) cate volume are? 2.) care sunt acelea? (daca ati putea sa mi le ziceti sau linkul sa mi-...? (mai mult)
Vreau sa scriu o carte pe Wattpad, dar nu stiu ce titlu sa ii pun (cliseu tipic mie) E vorba despre Hermione, jumatate ingeri jumatate demoni. Noua generatie, din care face parte si Myra,...? (mai mult)
Hey,pe scribd.com pot descarca carti numai daca platesc, ori sunt si alte modalitati?
Daca stie cineva cum pot citi o carte online, ex Pacate rascumparate de Tamera Alexander, as cumpara, dar nu locuiesc in Romania. Am ascultat o parte la rvesv si am piedut sirul...Va rog daca ...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu un basm, in care zmeul a furat portiunile magice din sat! Multumesc!
Hei TPU Aruncati o privire la povestea mea de pe Wattpad.Am scris doar un capitol.Cum vi se pare povestea? Apropo sunt incepatoare. https://www.wattpad.com/story/68799270-i-am-nothing-without-you
Ce limbaj trebuie utilizat la eseurile de limba romana?
Unde pot sa gasesc cartea "Cel mai bogat om din Babilon" online gratuita?
Salutare. Am nevoie de link-ul de la textul "Prietenul poporului". Va rog frumos sa-mi dati link-ul.Multumesc anticipat
Heii, TPU! Cine stie o poezie foarte expresiva pe care as putea sa o recit in fata "juriului"? Ce poezie ar fi potrivita pentru interviul de la pedagogie?
Hei, caut povestiri pe wattpad, așa că cine are cont vreau să-l văd. Eu am. Căutați roxanavasilica237. Hai,dati-mi conturile voastre pentru voturi.
Stie cineva daca seria Eroii olimpului cea scrisa de Rick Riordan va fi tradusa in Romana? Dau funda
Sugestii pentru a scrie cele mai bune prezentari power point?
Aș vrea niște recomandări de cărți fantasy. Am 13 ani. Aș prefera să nu fie cu vampiri sau foarte romence.
Am nevoie urgent de un discurs pentru profesorul de matematica (pentru cursul festiv din a 12-a)! Multumesc anticipat!
Cum se numește cartea aceea cu o fata care merge împreună cu părinții săi intr- un oraș în vacanta, iar fata aceea vede un afiș cu o trupa din merge la ei la concert și se îndrăgostește...? (mai mult)
Cum sa realizezi un afis?
Mi- am făcut un blog despre cărți: http://mihaelacatalina67.blogspot.ro/? m=1 Aș avea nevoie de câteva păreri. Și, în plus, am văzut că multe persoane primesc cărți de la edituri in...? (mai mult)
Cum poți edita o carte? Imi puteți răspunde foarte explicit, va rog?
Vă rog spuneți-mi și mie idei de piese de teatru origiale dar doar cu 5 fete. Nouă ne vin idei dar de fiecare data una dintre noi nu e de acord cu ceva.
Stiti cumva un site cu cartea "After" de Anna Todd tradusa in romana? Si o vreau completa.
Salut, unde pot citi Dupa ce ne-am intalnit de Anna Tod online?
Paionatii de lectura si de filme, pe unde sunteti? Am nevoie de voi :D Legata de patru serii de carti: - Cartile Inceputului, John Stephens - Maximum Ride, James Patterson - Instrumente Mortale,...? (mai mult)
Povestiti-mi va rog un film de groaza dar sa fie pe scurt. (Puteti povesti ori ce film vreti) VA ROG ajutati-ma!
Ce este un hiat?
Ce carti care le-ati citit gen the hunger games si divergent stiti?
Ce inseamna "And it's amazing how much noise people ignoring each other can make"? !
Ce carti horror, puteri supranaturale care sa contina si ceva dragoste, puteti sa recomandati? Ceva ce ati citit, care poate fii comandata de pe net. As vrea foarte mult sa citesc o carte de ...? (mai mult)
Cum sa dovedesc ca,,Film" si,, Serial" au legatura una cu alta? Adica cum arat ca orice serial tot film se numeste?
Maine dau teza la lb.romana si nu sunt sigura de ceva.Atunci cand verbele predicative(ex:poate, sigur, desigur, fireste, bineinteles etc)nu sunt urmate de, , că"sau, , să" in ce parte de...? (mai mult)
Hei salut! am nevoie de un raspuns rapid : ce inseamna structurile care cuprind repere ale indicilor de spatiu?
Imi poate zice si mie cineva finalul cartii "Suge- o Ramona"? Fara comm- uri care nu isi au rostul. Cine nu stie cartea sa nu comenteze! Chiar vreau sa aflu finalul Dau funda daca va ajuta cu ceva ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?