Cine imi poate da si mie niste exemple de romane de dragoste si aventura? Imi plac foarte mult aceste tipuri de carti gen Night school de C.J D. Sau romane despre adolescenti sau dramatice. Ador ...? (mai mult)
Salut Vreau sa citesc o carte de adolescenti, despre lume, felul in care ar trebui sa gandesc, chestii de genu, care mi deschide mintea si mi imbunatateste vocabularul
Buna seara TPU. Unde pot citi cartea "Ibricul de cafea" de Th.Gautier? Ma refer pe mediul on-line.
Litera K la final de cuvant se citeste C sau Ca?
Am teza la romana clasa a VI- a si ne- a dat sa arătăm ca opera "Câinele si Cățelul" este opera epica.Va rog răspundere repede mâine am teza! Care sunt pașii prin care pot sa arat ca este opera...? (mai mult)
N-am inteles nici acum cum se egaleaza reactiile chimice. Cine imi poate explica?
Imi puteti spune si mie niste legende de groaza? Multumesc!
AJUTOR Ce carti cunoasteti de Silvia Day traduse in romana cu excepria seriei "crossfire"? Dau fundita Pupici...
Nu imi pot face cont pe site- ul poezii.biz, pur si simplu nu pot folosi site- ul, desi vreau sa postez acolo niste poezii de- ale mele. Spuneti- mi va rog cum pot rezolva problema, imi afiseaza...? (mai mult)
Are cineva volumul 6 din 'Instrumente mortale"?
Exista vreo legatura intre Instrumente Mortale si Dispozitive Infernale? Daca da, care serie e prima?
Am nevoie de un site sau orice informatie legata de un loc in care as putea achizitiona trilogia Fratia Templierilor, de Robyn Young. ANIMA TEMPLI, CRUCIADA si RECVIEM
Ce tip de carti credeti ca e mai apreciat de public? Cele de tip confesiune, cum au tot aparut in ultima vreme in randul scriitorilor romani? Cele inspirate din viata reala?(Confesiuni, invataturi, perspective) ...? (mai mult)
Dragi prieteni am si eu o intrebare.Imi trebuie multe pareri.CREEPYPASTA EXISTA? Multe pareri
Cum sa fac sa citesc capitolul 2 din experiment veronica roth?
Imi puteti da va rog frumos niste sfaturi legate de ce sa citesc?! De preferat romane... Cu mai multe volume... Multumesc :D
Bună TPU, știe cineva care e titlul unui text metaforic despre o carte? În textul dat o carte povestește despre ea(viața ei).Un 'aliniat' din ea ar fi "Știu, sunt o carte.Mi- l amintesc pe tata".(mai...? (mai mult)
Salut,vreau si eu niste ghicitori grele cu raspuns.Dau fundita.
In doua saptamani liceul la care vreau sa aplic(George Baritiu din Cluj) sustine probele de aptitudini. Daca vreau sa merg pe filo bilingv italiana in ce constau aceste probe?
Cum se spune corect si traditional 556 prin scris?
Imi recomanda si mie cineva cateva carti de psihologie pentru incepatori? Vreau sa invat cateva chestii despre acest domeniu, o sa ma ajute in viitor. Nu neparat carti, si site- uri online m- ar...? (mai mult)
imi aduc aminte de o balada pe care mi- o spunea bunicul meu cand eram mic dar acum nu o gasesc nicaieri pe internet. Tin minte cateva versuri, , Doi butuci picioarele/Dinti cat cosoarele/Ochi...? (mai mult)
Am trecut in Clasa a 12-a la Frecventa Redusa, si doresc sa stiu daca ma pot transfera la Seral. Ma pot inscrie oare la Bacalaureat? Astept un raspuns. Cel mai bun primeste funda!
Spuneti-mi va rog, cartea Taken at dusk in romana, volumul 3 din seria Shadow Falls, este in Romania? Nu o pot gasi. Poate cineva are toata seria
Hei. Am nevoie URGENT de niste versuri pentru profesori de final de an. Daca se poate sa fie cate o strofa pentru un profesor. Si sa fie cat mai originale nu de pe net. :D Mersi mult.
Cumsa invat o poezie repede?
Https://login.intuitext.ro/captcha? 1462803259 stie cineva cum se baga codul acesta?
Stie cineva raspunsul la ghicitoarea: "Orice carte-n biblioteca fara el nu poate fi decat o hartie veche. Omul n-o poate citi! Ce-o fi oare?"
Imi da cineva un rezumat pe capitole la cartea Insula Misterioasa de Jules Verne
Hei am si eu e de făcut o compunere la romana despre opinia mea dacă aș fi participant la Ziua Mondială a Animalelor mă poate ajuta cnv? Va roog
Am nevoie de un monolog dramatic.Nu am gasit cine stie ce, dar poate stiti voi ceva.As prefera ceva despre violenta femeii sau ceva de genul acesta.Multumesc!
Stie cineva de unde pot descarca carti in romana in format pdf gratis? Carti gen Fluturi... Mulțumesc anticipat!
Am nevoie de traducere din germana in romană: Was mochte das Mädchen? Mach Kreuzchrn? (X)
TPU poți să-mi dai cel mai popular citat din povestea,, Charlie și fabrica de ciocolată"?
In legatura cu binecunoscuta serie S.A.S scrisa de Gerard de Villiers, vreau sa pun o intrebare. Stiu ca seria cuprinde 200 volume. Vreau sa stiu daca trebuie citite in ordine de la primul...? (mai mult)
Cine imi poate da niste povesti de CreepyPasta pentru video-urile mele de pe ytb? Vreau sa fie narate la persoana I Si gen daca se poate sa fie reale Din perspectiva unui baiat Funda xDD
Stitit unde pot gasi cartea Anew (The Archers of Avalon #1) in romana?
Imi puteti recomanda cateva carti legate de spiritualitate? Multumesc :)
Sunt mai multe volume Star Crossed sau numai unul? Unde pot sa il gasesc in format pdf (romana de preferat)? :D
As vrea să citesc Dialogurile lui Platon, dar nu le găsesc...Mă puteți ajuta?
Bună. Am acum în mai probă la engleză pentru liceele cu bilingv. V- aş ruga să- mi daţi nişte modele pentru că nu găsesc pe internet. Şi pentru cei care aţi dat acest test, cum vi se pare?...? (mai mult)
Ce opere scrise de Dostoievski imi recomandati?
Buna ziua membri TPU, as dori sa intrati aici si sa cititi povestea pe care o scriu eu si sa va lasati pe site sau aici parerea despre ea. Va multumesc. https://www.wattpad.com/48788689- t%C4%83r%C3%A2mul-...? (mai mult)
Care sunt efectele tehnologiei in viata elevilor?(negative si pozitive)
Caut o editura spirituala care sa aiba cartile autorului roman Maria Cristina Stroiny?
Recomandari carti beletristica?
Scaderea interesului pentru lectura Voi de ce credeti asta dupa parerea mea r fi noua tehnologii autorii in general sun plictisiti sa mai citeasca si asa cel mai mult ofera sa stea pe telefon/calculator ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva unde ma pot duce pentru a invata poezie? Unde ma pot inscrie pentru cursuri de proza? Va rog frumos! Multumesc mult!
Care este sfarsitul (deznodamantul) in cartea "Shiloh" de Phyllis Reynolds
Sunt foarte interesat de arhitectura si, , secretele, , acesteia si am cautat carti despre aceasta dar nu am gasit. Puteti sa imi spuneti daca exista carti axate doar pe arhitectura? Si daca da...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!