Buna! Pot gasi pe internet cartea Gandire rapida, gandire lenta de Daniel Kahneman in format pdf? Multumesc!
HEY TPU, cine stie niste carti in limba franceza gen "Sub aceeasi stea" la Carturesti? Sau carti pentru adolescenti in limba franceza?
A citit cineva "Din tainele vietii si ale Universului" de Scarlat Demetrescu? Cum e? Cum vi s-a parut? E faina?
Cum se joaca remi cu litere?
Ca expresie, ce inseamna "piperul si sarea"? De exemplu "tu esti piperul si sarea!' La ce se refera?
Buna,stie cineva cum ma pot pregati pentru o teza de pe internet? Adica unde trebuie sa caut!?
Heiiii... Scrieti-mi, va rog, cateva poezii sau cantece despre Adina.
Salut tuturor! Spuneti-mi si mie niste carti de aventura/supravietuire, ceva gen The Martian, The Ruins, 860 de zile pe Amazon nu stiu alte exemple pentru ca nu am mai gasit.
As vrea si eu urgent volumul 2 din seria Atingerea lui Juliette pdf? Urgent funda! Sa nu fie de pe Scribd.
Ce carti imi puteti recomanda sa citesc? As dori ceva asemanator cu " Suge-o Ramona" sau " Flash-uri din sens opus" Cat mai multe propuneri va rog. Multumesc.
Am varsta de 12 spre 13 ani. Sunt confuz. Nu stiu ce carte sa citesc. Intrebarea mea este: ce parere aveti despre, , Winnetou"? E buna colectia pt varsta mea? Daca nu, ce carte imi...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor (nu pot spune ca de mare dar, mai am putin si innebunesc). Vreau sa stiu de unde pot citi TOATA cartea Midnight sun de Stephenie Meyer in romana?(cap. 13, 14, 15 etc.)...? (mai mult)
Care este diferenta dintre Present Perfect Simple - Present Perfect Continuous Past Perfect S. - Past Perfect C.
Cine știe cărți interesante cu adolescenți, dragoste, SF, ea o fata obișnuită, el un bad boy ș.a. PS:
Unde pot sa Dowland cartea hex hall în format pdf, numai în limba română nu engleza? PS:dau funda!
A citit cineva cartea "EROUL" de Rhonda Byrne? Ce parere aveti de ea?
Poate sa-mi recomande cineva niste monoloage de maxim 10 min. de preferat moderne.
Credeti cele spuse in seria de carti Secretul?(The Secret)?
Salut, Stie cineva de unde pot cumpara cele mai noi carti in materie de SF si romane de dragoste la cel mai mic pret existent pe internet si sa fie cu transport gratuit? Multumesc! Dau funda :)
A citit cineva daisybelle de max obione? As vrea sa știu despre ce este
Lucrez la o carte si as dori sa o public, in sensul sa o tiparesc. As dori edituri unde pot face asta si site- urile lor. Mentionez ca este deja publicata pe Wattpad dar as vrea edituri, site-...? (mai mult)
Cine stie diferite site-uri de citit si de scris carti (cum ar fi Wattpad)?
Hei cina a citit cartea ' Cititorul din pestera ' de Rui Zink sa-mi spuna si mie cineva daca exista violenta in cartea aceea ...Si daca da povestitimi i mie Va rog
Ce carti SF v-au placut cel mai mult?
Cine a citit cartea Fahrenheit 451 de Ray Bradbury? Mi-ati putea-o rezuma va rog? + niste impresii generale si ceva idei care v-au placut. Va multumesc!
Salut ajutati-ma va rog cum pot invata engleza de la 0 adica de la inceput ajutor
Bună TPU. Îmi puteți spune cum se spune în italiană: „Eu fac bine, dar tu?" „Bună ziua, mulțumesc, sunt puțin cam ocupată." „Bună, ce mai faci?" „Nu contează" „Nu am chef...? (mai mult)
Vreau să mă apuc de citit seria The Magicians destul de curând. Mai merită să încep lecturarea cu prima carte, adică acoperă deja primul sezon al serialului bazat pe serie? Dacă pot să încep...? (mai mult)
Cu ce se termina Academia Vampirilor? Întreb ca să știu dacă să mai continui sau nu. PS:
Buna, știe cineva o carte asemănătoare ca " și fantomele știu să vorbească"? O carte unde ea vede fantome si toate cele.În romana si mai preferabil în format pdf.Va mulțumesc mult PS:Dau...? (mai mult)
Cum se numeste ultima carte din jurnalele vampirilor? Stiu ca sunt 13 carti. Si cum se termina?
Vreau pareri despre "Legendele Olimpului". Sa imi spuna si mie cei care au citit cartea, cum li se pare?
Stie cineva unde pot sa gasesc cartea "Four o Antologie Divergent: de Veronica Roth in format pdf romana?
Salut, ma intrebam daca nu stiti unde pot gasi carteaThe Witcher Ultima dorinta, as vrea sa o citesc dar daca se poate online si fara sa o cumpar:) Multumesc!
Ce parere aveti despre ocultism?
Buna, TPU. As vrea sa scriu o carte de poezii si nu stiu ce tema se cauta cel mai mult in prezent. O sa fie o carte cu imagini desenate pe fundal, (care nu sunt facute perfect) dar nu stiu ce fel de ...? (mai mult)
As dori pdf de la M Cărtărescu. Ochiul căprui al dragostei noastre...rasplatesc
Un prieten mi- a recomandat : https://www.streamland.ro/magazin/digital- first/caramiziu/ si https://www.streamland.ro/magazin/uncategorised/2066/ As vrea sa le citesc pe amîndoua, dar nu stiu...? (mai mult)
Sunt un mic "obsedat" de literatură! Am 17 ani și habar nu am ce să mai citesc! Îmi puteți recomanda ceva de citit?
As dori pdf de la povestea "ochiul căprui al dragostei mele" si pădurea spanzuratilor
Hei...Poti sa-mi spui si mie,te rog, unde pot citi online, gratis, cartea "Ursa Mare" de Fanny Chartres? DAU FUNDA! Multumesc anticipat!
Salut, știți un site de unde as putea comanda cărți/culegeri, etc.?
Despre ce este vorba in cartea Valetul de Treflă de Chiril Tricolici
as vrea sa stiu din ce opera de a lui William Shakespeare provine citatul acesta: " Obstacolele ce impiedica dorinta, devin elanuri ce te imping spre implinire" Dau funda
Atunci cand scriu o carte cu intentia sa o public in viitor, am voie sa scriu in ea mici pasaje sau idei sau povestiri din alte carti? Cu toate ca le mentionez sursa.
Ce inseamna " te oglindesti "?
Vreau sa invat psihologie, de unde ar trebui sa incep? Care e cea mai potrivita carte pentru inceput?
Hey Buna Seara TPU! Am si eu o intrebare de unde pot cumpara o carte sa fie cu paginile complet goale ca de exemplu http://kawaii.kawaii.at/img/cute- girls- drawing- pad- exerc ise- book- from- Japan-...? (mai mult)
Hey. Vreau poezii noi si frumoase de ziua mamei.
Cum fac o descriere a unei persoane?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!