Merita citita cartea Micul print?
In ce curent literar se incadreaza "Copiii capitanului Grant" de Jules Verne?
Stiti si voi niste carti interesante pentru adolescenti de dragoste, aventura si mister? Ceva de genul "Pretty Little Liars" :) dau funda, multumesc anticipat ^.^
Cine ma poate ajuta la intrebarea asta?: Cine este Robert Grant?, si va rog ceva informatii despre el. (Ma refer la Robert Grant din textul Cand bunicul era nepot) Dau funda!)))
Aici este cartea FRATII KARAMAZOV sau comentariul? https://www.youtube.com/watch?v=OPCaaibgO3o&index=43&list=PLXgs7Sx39kFu2AlWrKUM9WN8MIdDqILkh
ma poate ajuta cineva, care a citit cartea Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi, sa imi spuna daca filmul este asemanator cu cartea, sau daca nu sa imi dea link- ul la un rezumat,...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot comanda Cartile Cronicile Shannara? Am vazut ca au fost traduse prin 2009 la noi dar nu imi plac copertile si as vrea sa comand cartile in engleza. Si stiti cumva daca...? (mai mult)
Imi puteti spune niste carti de citit penru copii de 10-15 ani?
Balada "miorita" are tema religioasa?
Recomandați-mi vă rog, câteva cărți faine de pe wattpad de dragoste.
Sub castanul de langa cismea, se afla un singur baiat, acel Victor care dupa spusele lui Dan facuse rost de o harta. Desi aplecat deasupra unei foi de bloc, i se putea ghici lesne statura, inalta,...? (mai mult)
Știe cineva cărți cu adolescenți?
Bunã..Am nevoie urgent de povestea Romanul adolescentului miop de Mircea Eliade primele 3 capitole. Multumesc anticipat ✌
Ajutati-ma va rog sa citesc cartea,, de vorba cu emma,, doresc oline spuneti-mi va rog un sait pe care sa ot citi
Ce inseamna cuvantul de doua schioape?
La ce te referi cand spui:"Cuvintele acestea au rezonanta"?
Va rog mult, am nevoie urgent de o `prezentare poezie` daca stiti ce vreau sa spun, despre personajul disney Rapunzel, cine se pricepe la compus aici...(gen buna ziua rapunzel ma numesc si...? (mai mult)
Am de facut un eseu despre " influență factorilor de mediu asupra societăți " va rog dati-mi niste ideei despre ce sa scriu.
As incepe sa scriu o posibila carte, problema care nu- mi da pace este ca am doua idei ce se tot lupta in capul meu. Prima este o poveste normala gen confesiuni povesti de iubire, prietenii...? (mai mult)
Buma. Imi puteti spune si mie mai multe carti de pe wattpad care sa fie asemanatoare cu dangerous love si possessive love? Mersi
Hey! Am nevoie de niste idei pentru basme! Dau funda! :D
Buna seara, imi puteti spune daca Biblia Satanica de Anton Szandor Lavey, poate fi considerata ca fiind o lucrare in proza?
Cum se traduce aceasta propozitie in franceza : Prietena mea schimba des toaletele. Solutia este data ca fiind ( Mon amie change souvent de toilette) insa nu inteleg de ce :de toilette: si nu :des toilette:...? (mai mult)
Salut.La ce magazin gasesc cartea sfintii inschisorilor?
Ma intrebam daca puteti sa imi dati un exemplu de text literar despre iubire, dar sa fie scurt cam 5-6 randuri.
Voi cum ati invatat la geografie pentru bac?
Salut, pentru BAC- ul din vara 2016 ce opere trebuie studiate si daca s- ar putea si are / stie cineva cumva subiectele 3 ( eseul ) la fiecare opera gen : Lapusneanu ( tot ce se poate da la el ) particularitati,...? (mai mult)
Este corect din punct de vedere gramatical, propozitia asta? " Instinctul ma-mpinge sa merg mai departe "? Sau asa? " Instinctul ma impinge sa merg mai departe?
Exista un site cu o carte de istorie online, cu toata istoria de la inceput si pana acum?
Imi poate da cineva o lista cu toate cartile scrise de Cassandra Clare?
Ar putea sa imi dea cineva un link de preferat ceva pdf, sau poate fi si online cu volumul Printesa mecanica de Cassandra Care?
Va rog frumos sa ma ajutati, ca nu stiu ce sau cine era Uiliaul din Toate panzele sus! Mersi frumos!
Salut TPU,cine ma poate ajuta si pe mine cu o poezie in limba engleza, dau funda pentru cel mai bun.
Hei. Buna, unde as putea gasi cartea a 6 din indtrumente mortale?
Realizati o descriere dupa acest peisaj! PS si un titlu! FIGURI DE STIL PENTRU REPER: Lebedele plutesc pe apa senina ca doua margele negre. Razele se joaca pe valurile apei. Copacii cu bratele lor...? (mai mult)
As dori sa imi spuna cineva cum se intra la facultatea de istorie si filosofie? Taxa/buget Ce medie ar trebui sa am la bac?
Percy Jackson și Olimpienii este seria mea preferata de cărți… Am citit toate 5 volumele și e geniala. Puteti sa îmi recomandați și mie niște cărți asemănătoare, pe lângă aceasta,...? (mai mult)
Hei! Am 12 ani, sunt fata si vreau sa- mi recomandați si mie niste carti bune. Imi plac cele SF si/sau Fantasy ca Divergent, Maze runner(Labirintul), Harry Potter, Percy Jackson, Instrumente mortale...? (mai mult)
unde as putea gasi sceneta de-ale lui Pacala, pe ce site?
Exista o lege in care spune cat poate dura un test la scoala?
Poate cineva sa-mi dea denumiri de carti despre femeile asuprite din Afganistan,Pakistan,Somalia etc, sau despre lagarele naziste, comuniste?
Îmi puteți recomanda niște cărți gen " Dacă aș rămâne " sau de genul romantism? Cărți care v-au impresionat și, după părerea voastră, merită citite. Mulțumesc. :)
Imi place foarte mult sa citesc, insa din pacate nu imi permit sa imi cumpar carti, rog pe cei care pot sa ma ajute cu carti pe care nu le mai folosesc sa imi lase mesaj!
Hei! Imi puteti da va rog frumos cateva titluri de carti care sa contina cuvinte vulgare/porcoase/injuraturi!
Buna, sunt din Republica Moldova. Imi place mult sa scriu, asa ca pentru un inceput am scris o nuvela sa zicem asa.In deosebi scriu poezii mereu noapte in liniste, la apus sau rasarit.Stie cineva vreo...? (mai mult)
Numiti din poezia Vine primavara de GRETE Tartler evenimentul care a generat aceste sentimente ale eului liric! va rog ajutati-ma si pe mine
Salutare, TPU! Știți cumva in ce ordine trebuie citite carțile de Isssac Asimov?
Din cei care au citit "Lorelei" de Ionel Teodoreanu imi puteti zice ce stiti despre Smarandita Merisor?
Salut, am nevoie de titlul unei opere romantice care să abordeze tema omului crendincios. Dacă cineva știe, help me please!
Stia cineva unde pot gasi cartea "Dupa ce ne-am certat" in format pdf?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!