Hei cine imi poate rezuma despre ce e vorba in Patul lui Procust? Nu vreau rezumate de pe net pentru ca nu inteleg nimic din ele. Camil Petrescu chiar nu putea sa isi numeasca personajele? Dau...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati exemple va rog frumos de carti ca de genul pulbere de stele? Va rog foarte mult mi-a placut aceasta carte la nebuie si vreau sa mai citesc si altele de genul ei!
Se zareste o fantana...o fantana subiect sau complement? Diferenta intre complement direct si subiect deoarece atat subiectul cat si complementul raspund la intrebarea "ce?"
Cum vi se pare basmul Tinerete fara batranete si viata fara de moarte de Petre Ispirescu? Eu l-am citit si mi-a placut
Faceti expansiune pt CCL : Am fost acolo. Am citit piesa pana la actul al doilea.
as dori sa ma ajutati cu o poezie in rima de o strofa maximum 2 va roooog! :*
Vă rog frumos am nevoie de 5 proverbe cu numerele cardinale
Îmi puteți face va rog o proppoziție cu " some of" și una cu "none of"(una cu fiecare cuvânt) Vă mulțumesc anticipat!
Imi doresc sa cumpar "Harry Potter" toata editia veche. Nu vreau sa cumpar anual de la editura Arthur. Daca le aveti si vreti sau le vindeti sau cunoasteti pe cineva in aceasta situatie, eu ...? (mai mult)
Vreau si eu un text stiintific despre fluture, va roog.
Vreau sa va intreb in ce consta introducerea unei scrisori? Ce trebuie sa scriem dati-mi un model de introducere.Dau funda
Am de facut un desen/pictura pentru un proiect numit "Pictura din lectura"Practic trebuie sa fac un desen care sa reprezinte acele versuri Niste idei de poezii/proza din care as utea sa ma inspir?
Stie cineva unde este inmormantat scriitorul Victor Kernbach? Am cautat pe google dar n-am gasit nimic.
Hey imi spuneti si mie cum se spune si scrie corect un pic sau un pic impace sau in pace?
Salut TPU: nu am mai dat bacu de 2 ani si am dat doar la biologie si am luat pot sa dau iar examenul de bac la biologie sa ia- sa mai mare nota? ca sa imi iasa 5 mate 7sau 6 la romana si 7 sau 8 la biologie...? (mai mult)
Am nevoie de cateva trasaturi ale tiganilor pentru un proiect la biologie. Va rog sa ma ajutati.
Stiti un site in care se spune despre biotopul si biocenoza Parcului Herastrau? In afara de wikipedia.
Salut as vrea si eu figurile de stil din textul"Iisus din copilarie"de Vasile Voiculescu
La ce persoane este narat textul narativ?
Stiti cu siguranță cartea SUGE-O RAMONA! Am auzit ca va ieși si volumul 2! Este aadevărat? Dacă da... știți despre ce este vorba?
Imi poate explica cineva, ce este acela un book haul?
Salut,ce trebuie sa scriu pentru a argumenta ca a opera apartine prozei narative fantastice?
Cine a citit Baltagul, care este relatia dintre personaje si natura. îmi trebuie urgent
Imi spune cineva unde gasesc sa citesc " Căutând-o pe Alaska 2 " online. Dau funda! :)
Stiți dacă mai pot găsi de vânzare undeva cartea Povestile bardului beedle de J K Rowling? Nu o mai găsesc nicăieri. Sau o are cineva de vânzare? Chiar vreau să o cumpăr. Funda.
Ce aduce nou Final Frontier ediția a V-a, singurul târg de carte SF & Fantasy
Hey, imi puteti recomanda niste romane interesante?
Salut,cine imi recomanda o carte frumoasa de dragoste si una despre filosofie? Multumesc
Unde pot gasi seria "roata timpului" in varianta pdf in limba romana? Dau funda :)
Imi puteti recomanda carti despre baieti rai care se indragostesc de fete bune/cuminti? (pot sa contina drama). Multumesc anticipat! :) :*
Putem folosi mi-i si in "Mi-i sete?", unde i-ul este prescurtarea verbului "este", sau mi-i se foloseste doar cand -i este pronume?
Voi cum invatati mai usor la lb.romana pentru bac sub III? Ce va pun profesorii sa invatati?
Sal TPU. Am citit cartea "suge- o Ramona" recent și la sfârșit ne- a spus dacă vrem sa aflam sfarsitul trebui sa cumpărăm cartea. Ideea e ca eu nu pot sa îmi iau cartea pentru ca ar arata ciudat...? (mai mult)
Deci as vrea sa scriu o carte pe Wattpad, dar nu prea stiu ce titlu sa ii pun, ceva de genul " inchisa intr-o lume... " (nu am gasit continuarea). Funda celui mai bun raspuns.
Salut, poate sa imi explice si mie cineva cum sta treaba cu Tema si Viziune asupra lumii in poezii? Gen, ce trebuie sa scriu la: Incadrare, Tema prin referire la 2 imagini/idei, patru elemente ale ...? (mai mult)
In ce gen este un text cu mult dialig?
Trebiue sa scriu o balada cine ma poate ajuta cu cateva sugestii.Dau funda celui mai bun raspuns
Ce carti mai cititi in momentul de fata?
Am scris in jur de 15 poezii (au in jur de 2- 3 strofe, dar ma bazez pe calitate si nu pe cantitate :P ). As dori sa le public. Cam cate poezii trebuie sa contina un volum? Si care este procedura....? (mai mult)
Tru: Unde pot gasi "Frumos si sfint"de Ion Druta?
Ce trebuie sa invat pentru bac la subiectul 3? mersi
Care este definitia genului epic?
Stiti unde pot citi carte Alegerea de Kiera Cass in pdf?
Unde pot gasi nuvela "Arionesti" de Ion Druta?
Cine imi poate da si mie un site de pe care sa trag la imprimanta semne de carte?
Stie cineva unde pot gasi Shiki manga in romana daca exista? Dau funda
Voi cum marcați citate care vă plac din cărți? Subliniați pe cărți sau le transcrieți?
Unde gasesc poezii cu epitete?
Unde as putea sa gasesc cartea The Art of Intrusion in romana? Sau care este numele ei in romana.
Cum se numea cartea aia despre un prizonier politic rus care se umbla inainte si inapoi prin celula si povestea din trecutul lui. Se mai povesteste si cum este interogat si cum mai interactioneaza cu alti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat