Va rog, îmi puteți spune care sunt absolut toate volumele,, Jurnalele vampirilor"?
Unde pot gasi cartea Amor la Paris de Juliette Sobanet in format pdf?
vreau niste romane bune de pe wattpad gen crystal, time sau after? nu multe dar asemanatoare? Funda
Ce inseamna bruh? Pe internet am gasit si se referea la "Brrr", dar nu la asta ma refer eu. Ce inseamna in limbajul modern?
Vreau sa ma apus sa repet toate materia pentru bac (mate, romana, bio) si am nevoie de site-uri sau carti... astept sugestii voi ce metode ati folosit?
Sunt a sasea si imi place sa compun.Dar nu stiu daca compun frumos.Jos e o compunere mai scurta la care lucrez. Vreau sa va stiu parerile si sa imi spuneti daca va place: *Din negura apare ca prin minune,...? (mai mult)
Ce carti ar trebui sa citească de 11 12 si 13 ani?
vreau zodii care seamana cu Christian Grey!
M- am calificat la Olimpiada Lectura ca Abilitate de Viata, etapa nationala. Cautand modele de subiecte, nu am reusit sa gasesc vreun exemplu pentru proba orala. Stiti cumva cam ce se da la proba...? (mai mult)
Salut, nu am gasit categoria buna dar mnah... Scriu de pe contul fratelui meu, fiindca contul meu este blocat. Am nevoie sa ma ajutati la Pronumele Personal functiile sintactice+ cazurile si intrebari...? (mai mult)
Poezie cu rima pentru Alex sau Alexandru, nu conteaza. Multumesc :*!
As vrea sa stiu daca Yoga sutra a lui Patanjali contine si miscari de yoga, mudre sau doar sfaturi, invataturi despre cum ar trebui sa ne traim viata? Rog pe cineva care a citit si cunoaste...? (mai mult)
Caut un site pentru carti online pe pc sau pe tableta cine pareri sau mai bine ar fi sa-mi spuneti unde pot gasi cartea "gandire rapida gandire lenta" gratis online pentru eu nu il gasesc.
A citit cineva Colectionarul de Fowles? Ce parere aveti despre carte?
Unde pot citi carti lovecraft online gratis? Dau funda
Cine imi poate da cartea Think and grow rich de Napolion Hill tradusa cuvant cu cuvant, nu vreau alte versiune cum am mai gasit pe internet.
Bună TPU, de curând mi- am făcut un blog pe care postez recenzii şi diferite articole legate de cărți. Aş vrea să schimb totuşi numele blogului, dacă aveți vreo idee care s- ar potrivi spuneti-...? (mai mult)
De foarte mult timp caut cartea Arta supravietuirii de Constantin Tataru, dar peste tot doar stoc epuizat. Din ce am inteles editura nu mai scoate altele si se mai gaseste doar ca e- book, doar...? (mai mult)
stie cineva din ce poezie/ roman este fraza "... Avea buze de taranca tanara..."? ( cred ca din operele lui Mircea Eliade dar nu sunt sigur )
De ce ghiocelul e alb? Raspundeti urgent va rog!
Îmi puteti recomanda niste carti (de supravietuire preferabil)? Dau funda! Multumesc.
Cine poate sa ma ajute si pe mine cu o poezie despre Ionel din opera Vizita... de I.L.Caragiale? As vrea sa fie plina de haz, si sa fie de max 5 strofe.
Hei :) cine a citit cartea Eleanor şi Park de Rainbow Rowell? Ce părere v-a lăsat lecturarea cărții?
Hei! Cine poate să-mi zică si mie cateva mituri
Hey vreau si eu niste povesticu mafioti de pe wattpad Dau funda
Cum se numesc trăistuțele speciale pentru cărți?
As dori sa citesc un roman de George Orwell cu exceptia a doua 1984 si Ferma Animalelor. Cine imi poate da un link cu Zile birmaneze, O gura de aer sau Fiica unui cleric? Am gasit zile birmaneze...? (mai mult)
Care este diferenta dintre biblia Cornilescu si Traducerea lumii noi? Sunt bune?
Cine imi poate da un model de discurs de sfarsit de clasa a VIII-a pentru profesoara de matematica?
stiti de unde as putea comanda cartea "the walking dead rise of governor" P.S pe pravalia cu carti n-am gasit
Am o mică întrebarea, dacă mă poate ajuta cineva. Cine dintre cei doi băieţi este pe coperta cărţii Gelozie (Altfel de Îngeri #3) de autoarea Lili St. Crown? Graves sau Christophe ...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi nume pentru un bradut!
Unde pot gasi informatii despre activitatea literara a lui Camil Petrescu? Doar activitatea literara, deoarece am nevoie pentru un eseu la limba romana. Ofer FUNDA! am nev. urgent.
Am auzit la radio ca azi e Ziua mondiala a poeziei. 1.Ce poezie va inspira /va sensibilizeaza cel mai mult? 2.Credeti ca poezia este pentru cei sensibili? Oare un tip plin de tautaje, cu muschii lucrati...? (mai mult)
Hei TPU, vreau si eu un scenariu mic cu 3 personaje: un judecator, un inculpat si avocatul sau daca se poate sa aiba si umor, ar fi super.
Hey, vreau sa fac o poveste dar nu stiu ce nume sa-i dau. Va rog sa imi spuneti un nume la poveste si cateva idei, dau funda.
Imi poate recomanda cineva niste carti fantasy bune pe care as putea sa le gasesc si la biblioteca? Nimic in genul Twilight va rog.
Vreau sa citesc carti legate de mitologie (in special egipteana si greaca). As vrea titluri de astfel de carti si, daca se poate, as vrea sa stiu si de unde pot face rost de ele.
Hey! Am lipsit de la ora si am mare neboie de ajutor! De inseamna tema textului? Si cum este ea plasata in poezia Povestea Codrului? de Mihai Eminescu. Ajutati- ma! DAU FUNA celui mai clar raspuns...? (mai mult)
Ce mai citiți? Eu am început „Madam Bovary" de Gustave Flaubert. :)
Imi poate apune cineva unde pot gasi colectia de carti "Harry Potter" de J.K.Rowling in limba romana? Volumele se numesc: - "Harry Potter si Piatra Filosofala" - "Harry Potter si Camera Secretelor' -...? (mai mult)
Cum realizez comentarea secvenței citate, comentare adecvată și nuanțată in 60-100 de cuvinte? Vreau exemple sau un model
Este adevarat ca timpurile si modurile franceze nu intotdeauna corespund cu cele din limba romana? De exemplu, e adevarat ca modul participiu arata o actiune in curs de desfasurare, si modul gerunziu...? (mai mult)
Unde a avut loc accidentul lui Guillaumet?
Salutare, pentru cine a citit primul volum din Miss Peregrine, imi poate povesti cum s-a terminat, pentru ca recent am descoperit ca exista un volum 2 iar pe primul l.am citit acum 2 ani?
Este corect propozitia asta? trebuia sa completam propozitia cu un cuvant, iar eu am scris BUT. e bine? Oxford is a long way from the sea BUT although i love swimming and... este corect daca am scris ...? (mai mult)
Cine a citit cartea Coco Chanel si despre ce merge vorba in ea?
Salutare! As dori o carte,daca se poate,cu un adolescent,care e un gunoi,si nu-l respecta nimeni, dar se indragosteste si vrea sa ajunga in top!
Vroiam sa intreb daca cineva stie cand se lanseaza in Romania cartea Caderea celor noua, a 4 a din seria Eu sunt numarul patru de Pittacus Lore. Se mai lanseaza in Romania macar?
Va rog sa imi transmite-ti tot textul "Odihna" de Ioan Druta.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!