Azi vreau sa merg la libraria Academica, dar nu stiu pana cand e deschis... Cine imi spune programul librariei Academica primeste FUNDA!
Buna imi recomandati niste carti din literatura universala? Sunt clasa a VI
Hey! Unde pot gasi niste povesti de groaza bune?
Sunt corecte aceste propozitii? fiti atenti la cuvintele scrise mai mari. trebuia sa completam niste propozitii cu cuvinte care se potrivesc. you SHOULD hire flat- bottomed boats called punts WHICH you...? (mai mult)
Voi ce carti de dezvoltare personala/motivationale ati citit sau vreti sa cititi?
Imi recomandati si mie niste carti sunt clasa a VI Funda
Salut, TPU! Stiti cumva daca va mai aparea volumul 8 din seria " Harry Potter " de J.K.Rowling
Ce carte ai recomanda cuiva căruia nu-i place să citească?
De la un timp nu prea mai fac diferenta intre figurile de stil : epitet, personificare si metafora :( putin ajutor?
Stiti un site bun unde sa scriu referate?
Știe cineva unde pot găsi "De vorbă cu Emma" în format pdf? *Link vă rog*
Ştiţi câteva expresii de vară? Ofer funda
Salut, am cautat peste tot si nu gasesc poezia De pe prispa de Vasile Voiculescu, imi trebuie neaparat, acord funda.
Mi- a zis cineva mai demult de o carte și nu mai știu cum se numește. Erau mai multe planuri, unul cu judecata lui Iisus din perspectiva lui Pilat și un alt plan, actual despre relaţiile ...? (mai mult)
Buna, Puteti sa imi spuneti ceva carti frumoase de pe Wattpad? Multumesc!
Imi puteti spune un alt personaj dintr-o opera literara care seamana cu Domnul Goe?
Cum demonstrez si eu ca textul e un pastel! Dar sa imi dati mai usoare ca nu prea tin minte tot! Ms :))))) :* :)
Sunt eleva in clasa a 11 a si la Limba Romana in momentul de fata studiez "Luceafarul" de Mihai Eminescu. Am ca tema sa identific structura si compozitia poemului si sa comentez un motiv mitologic...? (mai mult)
Salutari! Vreau sa cumpar ca si cadou unei prietene o carte. Acesta persoana a citit Franz Kafka Metamorfoza si Castelul si a mai citit si Anna Karenina de Tolstoi. As vrea sa cumpar o carte care sa semene...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartea "Veronika se hotaraste sa moara"? Merita sa o citesc?
Ce carti pentru clasa a VI-a cunoasteti? Care au fost preferatele voastre? Îmi puteti spune niste carti asemănătoare cu "Printesa lupilor" de Cathryn Constable? Multumesc anticipat!
As vrea sa imi spuneti cat mai multe romane a caror actiune constituie o lectie de viata. Orice roman din care pot invata ceva, bine de stiut sau care sa ma ajute sau sa imi prinda bine in viata....? (mai mult)
As dori sa stiu daca exista un antonim pentru verbul "a avea". Daca da, care este?
Ce poezii, romane si dramaturgie sunt in programa pentru Bacalaureatul national 2016 va rog spuneti- mi nu prea am internet nici calculator. Trebuie sa dau bacalaureatul pentru a I I I - a oara si imi...? (mai mult)
ce carti stiti interesante ( fara horor, psihologhice, sau scrise de autori gen I.L.Caragiale ) cel care imi scrie cele mai multe dau funda. PS:daca sunt de dragoste ar fi super
1)Formula pentru 2 alchine si 2 arene. 2)4 reacti, aditie pentru acetilina (etina).
Ce carti interesante imi puteti recomanda? Genuri:mister, SF, psihologice, filosofice, sau care vi s- au parut chiar foarte interesante. Si daca puteti, sa puneti si o descriere mica(una, ...? (mai mult)
Hei, TPU! Imi puteti spune si mie cine sunt cei din Creepypasta? Stiu ce este Creepypasta, dar vreau lista cu toti din ea. Cel care imi da mai multe personaje, primeste funda.
Imi poate recomanda cineva o carte horror? Cu cat mai infioratoare cu atat mai bine.
Salut, TPU! Dacă cineva v- ar întreba: Ce cărți ați citit în ultima vreme? Ce ar părea mai impresionant? 1- Am citit romanul X și câteva nuvele. 2- Nu am citit nimic, însă am scris...? (mai mult)
îmi poate spune cineva ce se întâmplă în "Eve" vol 3 de Anna Carey. Un rezumat va rog
De unde pot sa cumpar cartea: tragedie si speranta de carroll quigley? l PS: in Iasi
Ce carti thriller scrise de autori contemporani imi recomandati?
Salut cum se scrie corect? Cornelia makes DIY sau Cornelia make DIY?
Din ce carte este citatul : - Tu m- ai pupat, prostule. Nu e vina mea. - Esti asa de proasta ca m- ai lasat. - Esti asa de prost ca ai mai face- o o data. - Esti asa de proasta ca m- ai lasa...? (mai mult)
Nu știu dacã este categoria potrivitã, dar aș dori sã mã ajutați cu câteva sfaturi. Dețin foarte multe articole pe blog și foarte multe citate.Aș dori ca pe viitor sã le fac publice într-...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti, va rog, cum se explica rolul verbelor la modul imperativ? Cum se face?
Am citit cartea "Pisicile Războinice" (volumele 1, 2 și 3), dar nu găsesc nicăieri volumul 4, dacă știe cineva un site pe care se poate găsi volumul 4: Furtuna de vânzare, vă rog ...? (mai mult)
De pe ce site pot citi online biblia bogata in traducere Cornilescu?
Cea mai buna carte de pe wattpat? Multumesc
Vreau si eu structurile de comentare a semnificatiei titlului unui text, poezie si comentare unei strofe prin evidentierea relatiei dintre ideea poetica si mijloacele artistice
Heeei! Ce poezii stiti in care e vorba despre povestea pe care o scriem fiecare in alte persoane si invers? Una de genul e Murim si noi a lui Victor Eftimiu.
La enuntul asta:i play football with my friends on sunday. Formati interogativul si negativul
BACALAUREAT Imi poate spune cineva ce genuri s-au dat la lb.romana in ultimi 5 ani? fara linkuri va rog
Buna TPU ...scuzati categoria...nu am stiut sigur unde se incadreaza Bun...deci, sunt in clasa a 8- a, iar in aproximativ 4 luni am examen...chestia este ca mie imi place foarte mult arta plastica, ...? (mai mult)
Ce inseamna cuvantul "ricol"? Este dintr-un citat " Mai bine sa fii ricol decat plictisitor"
Am nevoie de o structura de caracterizare de personaj mai complexa, dau funda. Urgent. Multumesc
Imi poate spune cineva unde as putea gasi cartea "Moara lui Califar" de Gala Galaction in format PDF gratis? Daca nu....macar filmul seamana cu cartea?
Acum cateva zile mai exact o saptamana eram la bunica si de dimineata la orat 7 au venit mascati peste noi in casa find cald de la soba eram in pijamale scurtr si eram in pantaloni scurti ei bine mi- a...? (mai mult)
Se poate extrapola cuvantul " tiz "?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?