Salut, Imi spuneti si mie daca imi fac cont pe scribd, platesc sau e gratis? Pentru ca vreau sa descarc niste carti.
Imi puteti zice, va rog, carti pe wattpad: -sa contina multe capitole (poate chiar finalizata) -sa aiba actiune /in afara de cartea Dl.
Hey, stiti ceva de The Words of Radiance a lui Brandon Sanderson, cand o vor publica cei de la Paladin in limba romana?
As vrea sa citesc "Fluturi" de Irina Binder volumul 3 dar nu o gasesc nicaieri. Ma ajutati va rog sa o gasesc online sau macar o librarie md din care o pot procura
Ce carti tip bussines cunoasteti? Am citit seriile Robert Kyosaki, si cateva D. Trump, insa nu mai stiu ce carti sa mai citesc.Cel mai bun raspuns primeste FUNDA *!
Scrieti antonimele cuvintelor:sfarsit,tacut,vechi,asfintit,des, cald.
am nevoie pe miine de un eseu cu tema "Eu iliada, Tu odisee", eseul imi trebuie pe miine
Stiti dacă exista carti dupa "supernatural" traduse în limba romana? Daca da, de unde as putea achizitiona? Multumesc.
Sal TPU. Am si eu nevoi de un sfat. Mie imi place foarte, foarte mult Harry Potter si mi- a parut rau cand s- au terminat cartile, am vazut filmele etc. Si am vrut ca si sora mea sa citeasca ca e frumoasa...? (mai mult)
imi poate spune si mie numele real a celor trei muschetari din romanul lui Alexandre Dumas? Din cate imi aduc aminte, fiecare avea o denumire mai pompoasa
maine am test la romana din pronume mai exact in acest test o sa fie 9 propozitii iar in acele propozitii sa gasim pronumele respectiv si sa punem (1 este sus ca la putere)1/ si 2/ sa delimitam...? (mai mult)
Imi puteți da o lista de carti, cunoscute sau mai putin cunoscute, scrise de autori romani? De preferat citite de voi si pe care mi le puteti recomanda.
Ce inseamna formula reverentioasa Maria Voastra?
Parere seriile Divergent? Nu vreau sa-mi spuneti ceva de film, ci vreau de carti. Vreau sa stiu parerea voastra despre carti.
Salut TPU, Stie cineva unde as putea sa citesc online lectura Neamul Corvinilor de Mihail Drumes? Am cautat pe nenumarate site-uri, dar nimic. Multumesc
Nu stie nimeni nici macar structura subiectelor de la proba orala de la Concursul National Transcurricular de la Iasi?
Ce parere aveti de seriile Divergent? Merita citite?
Citiți teatru? Care e piesa voastra preferată? Și de asemenea, pentru cine a citit, ce părere aveți de lectura „Jocul de-a vacanța" de M. Sebastian?
Cea mai buna carte de dezvoltare personala/motivationala care este in opinia voastra?
Imi puteti recomanda niste carti bune de citit despre culisele politicului in concubinaj cu serviciile secrete, ex Ciprian Nastasiu-Pradarea Romaniei? Va multumesc mult.
Dau funda celui mai bun raspuns! Se stie ca cititul este o pasiune a oamenilor destepti. Desi am o capacitate remarcabila, sunt constient ca pentru a- mi dezvolta personalitatea, este nevoie de un "efort"....? (mai mult)
Salut,TPU! Urgent am nevoie sa gasesc lectura,, Neamul Corvinilor" de Mihail Drumes. Va rog ajutati-ma! Dau funda. Acest proiect cu aceasta lectura trebuie predat maine 07.03. 2016. Multumesc!
Pe cate planete merge micul print?
Ce inseamna "au uitat sa scoata pestele la vreme"? ( Din Canuta om sucit de I.L. Caragiale)
Seminificatia nuvelei "catastrofa " de Liviu rebreanu
Ce credeti ca se va da maine la simularea de la clasa a11a la subiectul 3?
Bună, vreau să- mi spuneți niște cărți (numele + autorul) scrise de români, nu traduse, care să conțină genurile: fantasy, fiction. Știți voi, cu chestii supranaturale, abilități, ...? (mai mult)
Harap Alb este basm popular sau este basm cult? Maine am simulare si nu stiu ce este, va rog ajutati- ma (pe net scrie ba ca e popular ba ca e cult... ati putea sa imi si explicati ce este si de ce e ...? (mai mult)
As vrea sa ma ajutati, deoarece vreau sa aflu ce forme de proprietate se foloseau in epoca antica..NU gasesc nimic pe net... Va rog ajutor.
Cititi dezvoltare personala/lectura motivationala? Dar carti de autovindecare?
Cum vi se pare ca autoare Rhonda Byrne?(a scris Secretul, Puterea, Magia si Eroul).Ati citit ceva de ea? In general despre The Secret.
Ce alte carti gen "Secretul" de Rhonda Byrne, mai sunt?
Http://waspsthoughts.blogspot.ro/? m=1 cum vi se pare? Vreau o părere sinceră, ca să mă pot orienta cum să scriu în continuare.
Am varsat din greseala apa pe o carte. Foile s au uscat, dar se vede ca nu mai sunt ca inainte. Oare daca ma duc la o tipografie poate sa imi inlocuiasca paginile respective? Si aveti ideea cam...? (mai mult)
O compunere cu pronume şi adjective pronominale. P. S: am învățat : - pronumele personal - pronumele reflexiv - pronume şi adjectivul pronominal posesiv - pronumele şi adjectivul pronominal...? (mai mult)
"Timpurile primitive sunt lirice, timpurile din antichitate sunt epice, timpurile dramatice sunt dramatice,, stiti cine a spus aceste cuvinte?
Vreau sa stiu rolurile cratimei sa adaugati si exemple. Habar n-am ce sa scriu si cum s-o fac.
Cand eram mai mica aveam o carte cu poezii despre insecte. Acea carte avea coperta albastra si cu multe insecte pe ea. Stiu ca prima poezie era despre albina, apoi fluturele de matase, buburuza...? (mai mult)
M- ar interesa si pe mine daca exista o schema pentru eseurile de la romana de la subiectul 3... ceva sa le invat mai logic...un model de eseu si sa il modific un functie de opera? Multumesc...? (mai mult)
De curând m-am apucat sa citesc cartea changi scrisa de James clavell, însă as vrea sa stiu daca changi este una si aceeași cu cartea king rat. Si de asemenea ce carte mai urmează dupa changi?
Salut, o sa fiu scurt.Idea e ca am creat un blog si am pus un articol pe el scris de mine.As avea nevoie de o parere.Ar trebui sa mai scriu sau nu? O sa va las link- ul pentru a- l citi daca doriti si...? (mai mult)
Imagineaza-ti ca unul dintre colegii tai nu respecta niciodata drepturile altora.Precizeaza cum ar putea colegii sa-l determine sa-si schimbe atitudinea.
Va rog frumos am nevoie de rezumatul "fata de demult" de T. Arghezi va rog frumoss sau orice referat de T. Arghezi va rog frumos
Am nevoie de sonetul 109 de William Shakespere tradus in romana.
Comentati semnificatia versurilor urmatoare: ,, Romeo: Fac precum doresti Si ma botez din nou de-mi spui iubire De azi incolo nu mai sunt Romeo."
Am urmatorul exercitiu la romana:prezinta valoarea expresiva a verbelor la prezent..si iti da sa prezinti din text, din primul paragram, al doilea, care ti- l propune mai exact... verbul la prezent indica...? (mai mult)
E corect gramatical sa raspund: "Anyone can be with a sister like you". Ca raspuns la: "best brother"?
A citit cineva cartea Istoria lui Gill Blas de Santillana? E interesantă? Câte pagini are?
Ce esee intră anul acesta la simularea de BAC de la romană, profil real? Dau funda. Mersi.
Am nevoie de un text (o urare) pentru mama de 8 martie. Dar ea este născută chiar pe 8 martie și vreau ceva mai special.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?