Care este planul compuneri pentru ca arata ca un basm este un basm?
Salut, unde pot găsi versurile de la poezia Arbori pentru veșnicii de Ion Dodu. Dacă cineva le cunoaște scriețimi-le vă rog mult! DAU FUNDA!
Bună, Care este ordinea în care trebuie citită colecția Alexandre Dumas. Stiu ca fiecare carte corespunde de cealaltă. Fundă pentru răspunsul cel mai concret. Multumesc anticipat. :)
Care sunt trasaturile personajelor fantastice?
Am nevoie de ultimele doua versuri UEGENT. Poezia suna cam asa: Rasare luna- ncetisor Lumina stinsului amor, Norocul cerului e luna Norocul meu esti tu. Cand lebada noptii apare pe cer, In ochii...? (mai mult)
Caut de foarte mult timp o carte al carei titlu nu mi- l amintesc. Cand eram mic am citit o carte care incepea cu o tipa care era chelnerita. Iubitul ei vine si o ia de unde lucra, fac accident cu un ...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc sa citesc cartile Stapanul Inelelor, dar am inteles ca mai sunt si alte carti inaintea lor, care toate au legatura intre. Va rog, daca se poate, sa mi le enumerati in ordine...? (mai mult)
Ce credeti ca o sa cada anul acesta la simulare la romana la partea a3a?
Imi puteti spune niste titluri pentru o poveste pe Wattpad? (fara sa furati ideea) Detalii: Categorie: Fictiune Adolescenti|Actiune Descriere: Ea. O fata care reuseste sa isi pastreze...? (mai mult)
Lucruri create de om și foloase?
Ce carti gen"Secretul" de Rhonda Byrne, mai stiti?(motivationale sau de dezvoltare personala)
Stiti ceva carti despre al doilea Razboi Mondial? De preferat beletristica, dar mai de calitate.
Ati citit cartea "Secretul" de Rhonda Byrne? V-a ajutat aceasta carte?
Imi puteti spune niste titluri pentru o poveste pe Wattpad? (fara sa furati ideea) Detalii: Categorie: Fictiune Adolescenti|Actiune Descriere: Ea. O fata care reuseste sa isi pastreze zambetulpe...? (mai mult)
Buna:) Era acum 1- 2 ani pe wattpad o poveste despre o fata si un tata care vanau monstrii. Tatal ei a invatat- o cum sa se descurce cu armele si cum sa lupte. Intr- o zi, el s- a dus la vanatoare si ...? (mai mult)
Hey TPU! Aveți carti pe wattpad? Daca da, lăsați link sa le citesc. Numele meu pe wattpad este: stefany1497! Poate aruncați o privire si pe la ale mele si imi lăsați niște păreri!
Ma puteti ajuta cu cateva poezii de-ale lui Emil Loteanu, adica cele mai frumoase, vreau sa-mi aleg una din ele. Va rog, dau coroana.
Credeti ca o sa pice poezie la uman poezie?(la simulare)
Recenzii pentru „Litera stacojie" de Nathaniel Hawthorne? În curând voi face rost de această carte, n-aș vrea spoilere, ci doar câteva păreri sincere. Mulțumesc!
Hey TPU... Vreau sa ma apuc de citit o carte. Ce imi recomandati? Imi plac genurile SF si fantezie dar iubesc si aventura si misterul. Nu conteaza daca cartea e in format PDF sau normal.
as vrea sa imi recomandati o carte citita de voi care vi se pare interesanta.As vrea sa incep sa citesc, sa am o memorie mai dezvoltata si sa vorbesc mai corect. Daca imi puteti sa imi recomandati...? (mai mult)
Ajutați- mă vă rog căci am citit anul trecut un roman și am uitat denumirea și numele autorului și nu mi le pot aduce aminte. Deci, eu țin minte că era vorba despre un băiat care...? (mai mult)
Aveti o carte preferata? Daca da, care?
Otilia Cazimir... Ce părere aveți despre această scriitoare? Vi se pare un model bun de urmat în viață?
Salut lume.Imi puteti spune in ordine cartile scrise de Sven Hassel.(is carti de la editura nemira)
Este Sorin Lavric un continuator dostoievskian?(In regim contemporan).
Ce carti ati citit in engleza si a fost atat utila, cat si interesanta. Ce imi recomandati?
M- am apucat si eu de scris o carte. Se numeste "Un vis impletit cu realitatea". Am scris doar 3 capitole scurte pana acum. Am scris despre o fata Amanda care doreste sa ajunga in modeling, ...? (mai mult)
As vrea sa- mi sugerati niste carti. Cateva dintre cartile care mi- au placut foarte mult ar fi "Baiatul cu pijamale in dungi", "12 ani de sclavie", "Pelerinul rus", "Langa Valeriu Gafencu", ...? (mai mult)
Https://www.wattpad.com/story/64249156- ilegal Am inceput sa scriu o poveste pe wattpad.Nu am scris decat un capitol si prologul.Sunt deabea la inceput in toata treaba asta.Cei care vor se pot uita si...? (mai mult)
Caut cartea Fratii Jderi in format electronic. Multumesc anticipat.
Stie cineva daca volumul 3 din seria "Destine la limita" intitulat "Crush into you" de Katie McGarry este tradus in romana? As vrea neaparat sa- l citesc deoarece am citit si primele 2 volume...? (mai mult)
Câți ani are Ernestina din povestea Morcoveață?
Este adevarat ca In ultimul volum din Divergent (Experiment), Tris moare?
Carti gen Fluturi de Irina Binder?
ce carti interesante mi- ati putea recomanda? Care sunt titlurile romanelor pe care le- ati savurat si care v- au schimbat modul de a gandi? Prefer, in general, drama, dar sunt deschisa si...? (mai mult)
Ce carti are FRIEDRICH NIETZSCHE in care sa trateze problema existentei lui Dumnezeu? Stiu ca are mai multe carti, dar nu stiu exact in care 'vorbeste' despre asta. Multumesc anticipat! Funda...? (mai mult)
Recomandati-mi va rog o lista cu carti pe care le-as putea citi, 14 ani. Ar fi de dorit sa fie din Colectia Adevarul 100, 101.
Unde gasesc baltagul de Mihail Sadoveanu?
Poate sa imi dea si mie cineva cateva exemple de fabule cu tema justitiei?
Salutare TPU aş dori sa scriu o carte in "wattpad" dar ceva ma retine, am in cap numai un gand straniu si acela este "ca voi fi criticat" va rog ajutati-ma!
Ce carti de tip bussines mai cunoasteti? Sau ce carti de acest tip v-a placut cel mai mult?
A citit cineva cartea,,Always in shadow" de Heather Davis ( partea a treia din,, Never cry werewolf". Cum se termina?
Care este cea mai buna ecranizare dupa romanul cei 3 muschetari?
Slautare,mi-am luat un ghid de conversatie roman- italian scris de Florin Savu, cum vi-se pare aceasta carte, e util sa inveti din ea? eu vad in ea o multime de greseli.(((
Profesoara de romana ne- a prezentat azi la scoala niste carti, printre care una care se numeste "LEGENDA" si este dedicata fanilor "Hunger Games". Cartea costa 24 lei (din cate am retinut). Ce spuneti...? (mai mult)
Buna,imi puteti propune niste carti online (de dorit fantastice sau horror) pe care as putea sa le citesc?
Cine imi poate sugera niste carti ca "Farime de suflet" de Aurelian Silvestru? multumesc anticipat
Salut tuturor! Sa știe ca sarcasmul este cea mai buna metoda pentru a cuceri o fata. Va rog sa imi spuneți niște cărți sau site uri de unde pot sa aprofundez acest lucru. Mulțumesc
Ce carti istorice imi recomandati si mie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!