Vreau si eu o sceneta hazlie de alui Garcea va rog!
Cine imi gaseste poezia"Padurea mi-a doua mama" de Nicolae Labis?
Care sunt diferentele dintre filmul "Ion" si cartea "Ion" de Liviu Rebreanu? imi trebuie la tema.
Imi puteti ca cateva secvente lipsa din Filmul Ion Fata de cartea?
Salut,ma puteti ajuta cu un site unde pot downloada carti de Fantezie cu dragoni, asasini, lupte, aventura etc. stiti voi in romana care sa fie in format pdf si/sau docx free? (in afara de scribd)
Buna seara.De unde pot lua cartile urmatoare(sunt din Slatina) Problema e ca urmatoarele site- uri cer cnp si seria de buletin. http://www.cartea- mea.ro/carte/eseul- varianta- rapida- de- pregatire-...? (mai mult)
Am început sa scriu o carte de dezvoltare personală gen "The Secret" care am structurat- o foarte bine după un studiu de 5 ani de zile, dacă as vrea sa o public as avea succes oare? S- ar vinde? As...? (mai mult)
TPU vreau si eu o carte care sa aiba foarte multe citate frumoase si sfaturi de dragoste...sau una in care se povesteste o iubire.
Am început sa scriu o carte gen "The secret", este structurata foarte bine zic eu, voi avea succes cu ea? O sa fac profit după publicare?
A citit cineva seria Shannara de Terry Brooks? Care este ordinea in care se citesc cartile? Stiu ca prima e Sword of Shannara, dar mai departe?
Unde pot gasi cartea,, Sabia Shannara,, de Terry Brooks? Doresc sa o cumpar, dar nu o gasesc in stoc,
Hei lume ati putea va rog sa imi sugerati cateva carti sf? Ceva gen sfarsitul lumii sau zombie...multumesc anticipat
Cate numere naturale impartite la 2005 dau restul egal cu triplul?
Buna TPU.Vreau sa stiu ce parare aveti despre cartea "Biblia pierduta-Igor Bergler". Spuneti-mi parerile voastre despre aceasta carte(doar cine a citit-o cap-coada)! Multumesc anticipat.
Care sunt cele mai bune carti pe care le-ati citit?
Vreau si eu o carte cu multe citate de dragoste, gen "De vorba cu Emma.". Multumesc, dau funda.
Cineva mi- a povestit despre o carte cu mai multe finaluri. De exemplu poti sa citesti capitolul 3 si apoi sa sari cateva capitole si mereu are alt final. Dar nu a stiut sa- mi spuna cum se numeste...? (mai mult)
Imi puteti spune unde as putea sa citesc online Alegerea de Kiera Cass, adica toata cartea nu doar fragmente, in pdf?
Ce carti va plac cel mai mult?
Stie cineva o carte despre pirati?
vreau poezii sau melodii de dragoste cu final fericit, de exemplu: The power of love sau Thank you for loving me...
Scriu o carte despre ce sa fie? Funda.
Dau funda! Cum se numeste povestea aia pe wattpad care ii are la distributie pe ariana grande si zac efron? In poveste este vorba despre o fata care merge la liceu, iar dirigintele ei, Eduard e mai ...? (mai mult)
Salut, ași vrea sa îmi daţi un site unde se pot citi cărți online.
Salut.Am vazut ieri o reclama la un ziar care era la pachet cu doua carti.Dar am uitat cum se numea ziarul/revista si numele cartilor.una era ceva legat de istorie religie... oferta era pe Vineri pretul...? (mai mult)
Salutari dragutilor, am citit si eu pentru prima data o carte, a fost ceva nou pentru mine. Intotdeauna am crezut ca, cartile sunt ceva neinteresant, am crescut cu aceasta idee deoarece cand eram mic...? (mai mult)
Dau FUNDA: Stit vreo carte despre mafie care o pot cumpara de la carturesti?
Hey..imi puteti recomnda niste carti de dragoste. povesti tragice cu despartiri? Adica..in fine am o perioada super nasoala si cartile ma ajuta..Stit unde le- as putea citi online? In format pdf...dau ...? (mai mult)
Va rog imi spuneti si mie care ii diferenta dintre autobiografie, memorialistica, concesiune si jurnal, va rog imi spuneti,
Am nevoie de o poezie/poveste scurta care sa aiba mai multe ortograme! Vreau ca sa o citesc.Va rog dau funda!
Am nevoie de niste poezii cu tema "depresia".
Eu nu pot sa impletesc ajutati-ma sa citesc de pe carte
Care este cartea la care ați plâns cel mai mult?
Am nevoie urgent de un pdf cu cartea "din marile legende ale lumii" de Alexandru Mitru.
Care sunt cele mai bune carti ale lui Dostoievski?
Misterul trenului albastru de Agatha Christie e roman politist?
Puteti sa imi gasiti in pdf sau pe un site cartea : Eu et al - Alex Tocilescu?
Ce iti place sa inveti/afli din carti?
Stiti cumva vreun site de pe care pot comanda cartile Jurnalele Vampirilor? Am cautat pe mai multe site-uri dar nu are niciunul colectia completa.
Care e ultima carte pe care ai citit-o fara sa sari peste nimic?
Ce filme din programa de bacalaureat pot viziona pe Internet? Sunt la filiera tehnologica si nu cred ca mai am timp sa citesc toate cartile. Cel mai bun raspuns primeste funda.
Hey! Imi spuneti si mie, va rog, daca versiunea de pe wattpad a cartii Harry Potter este la fel ca cea originala? Link: https://www.wattpad.com/217208531- harry- potter- si- camera- secretelor%E2%99%A1terminat%E2%99%A1-...? (mai mult)
Imi puteti da niste exemple de poezii cu rima imperecheate, imbracisate si incrucisate
Va rog spuneti.mi ce inseamna,, Tot ce sta in umbra crucii" Vreu sa stiu ce inseamna... DAU FUNDA❤❤❤
Cate carti sunt in seria Fascinatie de Melissa Marr?
Cine a scris Vrajitorul din Oz
Hei! Știe cineva din ce parte a romanului,, Ion,, face parte citatul :,, Dragostea nu-mi ajunge in viata, dragostea e doar adaosul.,,? Mulțumesc anticipat!
Vreau si eu lista cu toate operele literare care se dau la BAC ( Tehnologic ) si denumirea lor "pompoasa" adica opera cutare e opera lirica, in versuri, sau mai stiu eu cum, si asa mai ...? (mai mult)
Nu mai tin minte... in Romanul Adolescentului Miop de ce se imbolnavise Eliade? Stiu doar ca avea febra si aiura, dar nu imi aduc boala.
VA ROG AJUTATI-MA ESTE EXTREM DE URGENT : Am nevoie de poezia,, Privighetoarea " de Vasile Romanciuc nu o pot gasi nicaieri
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti