Intrebare pentru toti cei care au citit Simbolul Pierdut scrisa de Dan Brown. Masinii isi au originile in nordul Germaniei? Organizatia a fost formata pentru a mentine secretele cunoasterii?
as dori sa imi cumpar cartea De vorba cu Emma, merita?
Salut, de unde se poate downloada cartea "Baieti de gsca" de Dan Lungu?
puteti sa imi oferiti informatii despre 'Balul hoților', de Jean Anouil?
Https://limbaromanacorinabumbas.wikispaces.com/file/view/Slavici+Ioan+-+Moara+cu+noroc+%28Cartea%29.pdf acest site contine toata nuvela Moara cu noroc? dau funda. :)
Împrumut des cărți de la bibliotecă. Ador cărțile cu poezii. Ați citit vreo carte care v- a plăcut în mod deosebit? Vreau și eu să împrumut aceeași carte cu voi dacă spuneți că e frumoasă...? (mai mult)
Unde gasesc si eu online pdf cartile autoarei Sophia Kinsella, sau alte carti din colectia Chic? Multumesc, dau funda
Carti in genul la Instrumente Mortale de Cassandra Clare?
De curand am gasit o serie de carti online numita Inelul Vrajitorului. Prima carte e gratis, dar celelalte trebuie cumparate...Ma intrebam daca as putea sa le descarc de undeva gratis? Dau ...? (mai mult)
Imi poate explica si mie cineva nuvel lui Mircea Eliade, "Pe strada Mantuleasa"? Dupa ce am fost fermecat de cartea "La tiganci" am zis sa incerc si aceasta carte dar nu am inteles absolut nimic.Care ...? (mai mult)
Heiii... Vreau sa fac o carte pe wattpad dar nu am idei pentru titlul cartii. Ma poate ajuta cineva?!? Dau funda
Stie cineva pe ce site sau la ce librarie pot gasi seria de carti Harry Potter? Stiu ca au aparut de mult si chestii de genul, dar vreau sa imi cumpar toate cartile, nu vreau sa le citesc online. Dau...? (mai mult)
Hey! Ce romane contemporane de dragoste sunt preferatele voastre? Ce vă place la ele? Mi-ar fi interesant să aflu. Mulțumesc anticipat.
Vreau sa imi cumpăr "corp de animal" ghid de Nutriție paleo scris de Rareș Patru! A mai cumpărat cineva cartea asta? Daca da imi puteți spune cum e? Este utila sau este doar o porcărie? V- a ajutat...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartea Experiment de Veronica Roth? Multumesc anticipat!
Hei! Stie cineva de unde pot achiziționa cartea cu teste pentru medicina militară la Tg. Mures?
Salutare,imi spune cineva unde pot gasi Lumea de gheata si foc de George RR Martin in format pdf?
Are cineva cartea Cecelia Ahern Cum sa te indragostesti?
Spuneti-mi niste carti de genul horror - aventura, aventura, actiune. Exemple : Ruinele, The Maze Runner, The Dark Fields.
Baltagul de sadoveanu este inclus in programa de bac?
Hey! Am citit la Răscruce de... Dresuri si Avioane de hârtie, doua carti care mi- au plăcut mult. Vreau sa mai citesc genul acesta, dar nu am nicio idee. Vreau carti 13+ adica sa nu fie nici prea,...? (mai mult)
Ce se da la bac din Slavici? Dar din Sadoveanu? Ofer Fundatia pentru cel mai rapid raspuns!
Imi puteti spune cateva carti asemanatoare celor scrise de Dostoievski? Sunt o "fana" a lui, imi place modul lui de gandire dar as dori sa citesc si carti de la alti autori..cu aceeasi tematica ...? (mai mult)
am 12 ani si imi place sa citesc enorm. In lunile ianuarie- februarie am citit: Testamentul Incasului, Arcasul Verde, Regina Margot, Ivanhoe, Rob Roy, Fantoma din Catervill, Dragonul majestatii...? (mai mult)
Hey, puteti sa imi spuneti si mie unde pot gasi si eu volumul 4 din Casa noptii?
Cine poate sa ma ajute cu câteva traduceri(acte, articole, știri, procuri etc.) din română în engleza, din engleza în română, din spaniola în română și din română în spaniola. Va rog...? (mai mult)
Scriu poezii...ma gandeam daca imi puteti spune unde sa le public sau cum pot sa le public.Va rog sa ma ajutati cu o parere despre poeziile facute de mine. Multumesc anticipat!
Ce societate evoca Ion Druta in dramele "Pasarile tineretei nostre" "Casa mare", si "Frumos si Sfint" dau fundatie
Vreau sa cumpar o carte de dragoste prietenei mele de ziua indragostitilor. Ce imi recomandati? (vreau ceva sa nu fie vulgar si sa o pot gasi usor la magazine)
Proverbe despre iarna acum
Vreau sa ma apuc sa citesc carti clasice. Stie cineva cu ce as putea sa incep? Cu alte cuvinte, ar trebui mai intai sa citesc scriitori rusi, englezi, francezi, romantici, realisti? Care sunt cei ...? (mai mult)
"De veghe în lanul de secară", o carte despre care aud atât de des în jurul meu, și totuși încă nu am citit- o. Cât de mult merită? Oricum o voi citi, dar aș vrea să aud și câteva...? (mai mult)
Hei TPU am 12 ani si ma interesez despre cartile care trebuie citite in ultimii doi ani de liceau imi putezi da si mie o lista cu 5- 6 carti pe care le pot citi? dar sa nu fie plictisitoare... ultimul ...? (mai mult)
Vreun site unde pot sa citesc Divina comedie de Dante Alighieri? Inafara de scribd
Știți unde pot citii Sânge satanic de Cristina Nemerovschi online? merci
Unde gasesc ANNA KARENINA de Lev Tolstoi Carte audio?
Cum se numeste cartea, si de cine este scrisa, in care este vorba despre o mireasa parasita in ziua nuntii, care refuza sa- si mai traiasca viata, astfel stand mereu pentru tot restul vietii? Parca...? (mai mult)
Ce parere aveti de cartea Patul lui Procust de Camil Petrescu?
am inceput prima mea carte pe wattpad si nu stiu daca e prea reusita, am doar primul capitol la ea, nu stiu daca merita s- o continui. Uitati linkul la carte : https://www.wattpad.com/myworks/62417113-...? (mai mult)
Stie cineva cand o sa fie tradus in romana romanul "The words of radiance" de Brandon Sanderson?
Stiti unde as putea gasi cartea " A doua luna plina " de Kelley Armstrong in format pdf?
In literatură, ce este focalizarea şi de câte tipuri este?
Sunt în clasa a 6- a și am 12 ani. În ultima vreme nu mai știu ce sa citesc. Am citit Harry Potter, Hunger Games, Divergent etc. Vreau și eu niște idei de cărți și pot sa fie de orice...? (mai mult)
Care este cronologia seriei " Jocul lui Ender "? Am auzit ca dupa " Jocul lui Ender " este " Vorbitor in numele mortilor ", insa nu sunt sigur. Am vazut filmul aseara si mi s- a parut interesant....? (mai mult)
Buna,puteti sami dati un site de unde pot citi nuvela catastrofa de Liviu Rebreanu?
Nu stiu daca e buna categoria :) Deci sunt pe a V- a si imi plac la NEBUNIE pixurile, mai ales Pilot. As vrea sa incep sa imi "fac penarul", sa- mi iau toate pixurile de care am nevoie, și chiar...? (mai mult)
Am observat ca oamenii prefera sa citească proza, mai putin( spre deloc) poezie. De ce credeți ca se întâmpla asta?
Care sunt cartile voastre preferate (daca se poate si argumentati). Eu, de exemplu, apreciez grotescul lui Kafka si Poe, absurdul lui Camus si Beckett sau decadentismul lui Mallarme si Baudelaire....? (mai mult)
Unde pot gasi carti de graffiti in Bucuresti?
TPU, ce am de invatat pentru simularea la romana ce genuri se cer?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?