Credeți ca o persoana poate avea o părere pertinenta despre o carte pe care nu a citit- o? Aud deseori persoane care cataloghează diferite carti ca fiind de duzina, fără sa le fi citit (parțial ...? (mai mult)
Hei... Buna. Ce carti imi recomandati sa citesc? Prefer romanele ( Cu citeva zile in urma am termint de citit romanul Jane Eyre si ma fascinat foarte mult ) :D
Ce cărți îmi recomandați? Am citit Divergent,Vampirii din Morganville,Seria Amurg, etc.
Stie cineva unde pot citi Cronicile Shannara de Terry Brooks? (in special prima carte, Sabia Shannara,in lb romana daca se poate, daca nu, si in engleza e bine)
Stie cineva un site unde pot sa citesc online ( sau sa le descarc pe calculator gratis ) cartile Pisicile razboinice volumul 1, 2 si 3?
as vrea si eu niste recomandari :) De curand m- a prins febra cititului insa caut un anumit tip de carti. Daca stie cineva niste carti mai horror, creepy care se gasesc pe site- ul "Elefant",...? (mai mult)
Stiti oare cand apare vol. 3 din Cronicile familiei kane? Sau macar cum i se traduce titlul din engleza - The serpent's shadow. DAU FUNDA!
Am citit recent cartea "Suflete pereche" scrisa de Cecelia Ahern si mi s- a parut superba! Ce mi- a captat atentia si mai mult a fost pandantivul format din cele doua inimioare imbinate de pe coperta...? (mai mult)
,,Titluri cu probleme" formate din un numar cuprins intre 10 si 20 scris cu cifre consecutive.
Printre cartile mele favorite se numara "De veghe in lanul de secara" scrisa de J. D. Salinger. As dori sa-mi recomandati o carte asemanatoare! Multumesc anticipat!
Cum se numesc toate volume de la Tom Gates? Una dintre ele este Scuze Excelente dar celalalte cum se numesc?
Ce cărţi în engleză mi-aţi recomanda? Nu contează genul, să fie undeva la un nivel B2, cam aşa.
am nevoie de o poezii în Engleză de 2 strofe (să nu fie despre anotimpuri ), să fie frumoasă, trebuie să învăţ una până vineri. Dar să nu fie poezia : The night, este deja aleasă. ...? (mai mult)
Exista vreun site in stilul Cinemagia pentru carti? Adica sa poti vota cartile cu note, sa le marchezi ca citite, sa-ti spui opinia despre ele?
Ce carte imi recomandati sa citesc? Am 13 ani si nu am un stil preferat, citesc ce imi pica in mana.Momentant am inceput sa citesc cartile din seria Un cantec de gheata si foc, dar nu prea sunt...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie câte volume are seria "Pisicile Războinice" de Erin Hunter? Mulțumesc!
Imi puteti recomanda unele carti in care se vorbeste despre capacitatile creierului uman sau ale corpului uman?
Ce medie imi iese daca am 5, 5, 6, 4 si 3 in teza?
Îmi puteți da niste carți frumoase pentru adolecente. Ceva carți gen SF. DAU FUNDA
Niste rekturi tari?
m- am apucat sa citesc "Dupa ce ne- am intalnit" de Anna Todd si am ajuns la capitolul 109 si Tessa si Harry sunt certati si vreau sa- mi ziceti cei care ati citit cartea daca se impaca ca imi...? (mai mult)
Bunica! Te- am vazut bunică- n codru cum te pusesi pe pietris cum dadusi cu carja- n cripta, si pe Tata il jelisi, Si tiptil, tiptil in casa, cand plecasi a te culca Te zarii bunică dragă, cum...? (mai mult)
Recomandati-mi,va rog, o carte.Am 10 ani si m-ar interesa ceva plin de aventura.
Ce fel de carti va plac (horror, SF, de umor, etc.)?
Stiti daca au parut / cand apar celelalte volume din seria Nemuritorii/ Evermore de Alyson Noel? Funda!
Pranzul dezgolit de William Burroughs Pareri, va rog.
Stie cineva de existenta vreunui site românesc pe care sa se posteze creatii literare ale amatorilor si pe care sa pot primi feedback? Tin sa mentionez ca ma intereseaza in general proza...? (mai mult)
Va rog ajutati-ma cu lectura Romania pitoreasca portile de fier
Poate cineva sa- mi dea un link unde pot downloada Shogun vol II pdf? Nu am un telefon android deci... Dar am gasit abia Vol I si l- am terminat si vreau sa citesc urmatorul volum si nu vreau raspunsuri...? (mai mult)
Heei ^^ As avea nevoie de o mica sugestie..trec printr- o faza foarte nasaola, ati outea sa- mi recomandati o carte buna (de preferat dragoste) sau un film tot din aceeasi categorie.cel putin pe mine cititul...? (mai mult)
Ce v-a impresionat la romanul Cartea nuntii, de G. Calinescu?
Am nevoie de niste recomandari.Imi plac cartile de genul "Amintiri din viitor" si "De vorba cu Emma", imi puteti recomanda niste carti de genul asta? Aaa... si daca sunt scrise pe site- uri de...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati? Sunt in clasa a 6-a.
Salut,imi puteti da niste titluri din tema lumii fantastice, funda
Ce carti foarte bune din literatura crestina ati citit si recomandati?
De unde pot citi online in romana cartea Scurta istorie a viitorului de Jacques Attali
Dragi cititori vreau sa citesc sange satanic sau nymphette_dark99. faza e ca am 9 frati si ai mei nu au bani sa imi dea ca sa o cumpar:((((( va rog daca puteti sa imi dati un link sau daca o aveti sa imi...? (mai mult)
cine imi da o piesa de teatru pentru 10 persoane, sunt pe clasa a 6-a
Am aproape 14 ani și vreau să citesc o carte bună, gen,, Insemnarile unei puștoaice ", nu sunt sigură dacă așa se numea. Mă puteti ajuta, va rog?
Buna TPU va rog sa imi raspundeti la intrebarea urmatoare: Dati-mi va rog o carte in format PDF de citit pentru elevi de clasa 5 pentru o fisa de lectura.
Hei. Aș vrea și eu să citesc o carte bună, am aproape 14 ani și aș vrea o carte în genul,, Însemnările unei puștoaice ", cred ca așa se numea. Va rog să mă ajutați! Mulțumesc
Cate volume are seria LUX de Jennifer Armentrout si cate volume sunt traduse in romana?
Stiti unde pot gasi Cartea Origini de jennifer armentrout (vol 4 din seria lux ) in ROMANA? Pdf, online, sait unde o pot cumpara, orice. Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
De unde pot cumpara "Romanele despre regele Arthur(Vrajitorul Merlin, Lancelot du Lac etc.)"
Unde pot sa gasesc niste citate relevante la "Jocul lui Ender" - cartea?
Îmi recomandați și mie cărți/lucrări din domeniul psihiatriei și al psihologiei? Opere esențiale, esee, studii, ceva ce ați citit, v-a plăcut și vreți să recomandați mai departe.
Are cineva, va rog frumos, cartea "scris pe trup" - jeanette winterson? Link sau off la e-mail liviubogdan10@gmail.com
Cum as putea sa invat cat mai multe cuvinte noi care apartin limbii romane? Nu numai sa le invat, ci sa le si memorez.Cum sa procedez ca sa le memorez mai usor si mai repede, ca daca citesc carti, le...? (mai mult)
Cat de mult iti place sa citesti? Ce simti cand citesti? De ce citesti? Cum e pentru tine lectura de carti? Este lectura un refugiu pentru tine?
Cine ma poate ajuta am nevoie de o poezie de dragoste la limba engleza trebuie sa o invat. URGENT!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!