Vreau si eu un titlu de poezie de iarna. dau funda
Imi puteti spune va rog numele unor aplicatii in care pot descarca carti pe gratis?
Hei TPU am luat o carte de la biblioteca scolii si de sase luni nu am dus-o, iar acum nu stiu ce sa fac.
Bună TPU, cand intru pe Wattpad imi apare: "Nu se pot accesa serverele wattpad. Status code:622" tin sa mentionez faptul ca am putut intra pentru 2 minute, apoi iarasi nu am mai mutut accesa. Ce pot...? (mai mult)
Am de facut un poster la romana despre tema joc si joaca. M- am gandit cum sa il fac dar trebuie sa pun si poze. Pentru ca google imi da poze de desenat cand scriu tablouri ce prezinta jocuri... ...? (mai mult)
Marti este ziua unei prietene foarte buna. Vreau si eu un text ( mai lung) O cheama Flori, face 13 ani, imi este foarte apropiata si o iubesc.
Buna,cu cat se intra la liceul nicolae titulescu la pedagogie?
Ce as putea spune intr-o prezentare de carte? (Pentru cartea,, Cele mai frumoase basme turcesti" ) Apropo...stie cineva autorul acestei carti? Dau funda pentru cel mai bun raspuns
Exista site in care poti citi orice carte online
Imi puteti sugera o carte buna de aventura? Dar va rog sa nu fie scrisa de Jules Verne pt ca adorm la cartile lui. Ceva mai incitant si neplictistor. Multumesc!
Daca as fi la un liceu pedagogic si ar urma sa dau bac-ul,dau bac pentru la engleza sau si pentru la romana, mate, etc? Dau funda :D
Am nevoie de ajutor. Nu stiu numele unei carti, dar stiu despre ce este vorba. Este vorba de un barbat pe nume Benjamin, care a fost internat intr- un spital de psihiatrie si care purta mereu o masca...? (mai mult)
Vreau sa maresc numarul cartilor din biblioteca personala si am nevoie de cateva sugestii. Imi place sa citesc carti cu mesaj puternic, bun, pozitiv, cu o actiune bine construita. Nu imi plac...? (mai mult)
Cine imi spune si mie nistee subiecte( lecti) de logica? am de facut la logica un referat despre un subiect de logica
Buna seara, am nevoie de niste recomandari: Carti despre femeie( fie dintr-o perspectiva neutra, fie masculina). Despre ratiune, despre vicii, despre sinucidere.
Am o intrebare urgenta! Cine a compus proverbul,, Nu judeca o carte dupa coperta!"?
Pregateste-te sa intervievezi o persoana despre care stii ca citeste mult.incepind de la intrebarea 1.care este cartea dumneavoastra de capatai?
Ce înseamnă ca un personaj constituie un model moral?
Ma poate ajuta cineva, sa-mi dea un link la "Poeme de amor" (- "poveste adevarata")? Daca se poate sa NU fie rzumat...
Hei! Știți unde pot găsi cartile Origin și Opposition din seria LUX scrisă de Jennifer L. Amenot în limba română?
Care ar fi ritmul normal de citit carti? Adica cate carti si cate pagini ar trebui si ar fi recomandat sa citesti intr- o luna de exemplu? Sau intr- o saptamana.Cate pagini ar trebui sa citesc pe zi? ...? (mai mult)
Vreau sa exersez fotocitirea si vreau sa gasesc un site sau sa-mi explice cineva online fara sa platesc. Vreau fiecare pas detaliat!
Deci am o intrebare foarte importanta pentru mine.De maine vreau sa ma apuc de citit intens, un asa zis"Maraton de citit" si sa las internetul si toate astea, jocurile, calculatorul etc Vreau sa ...? (mai mult)
O parere, un sfat ceva:de maine vreau sa ma apuc de citit intens, un asa zis"Maraton de citit" si sa las internetul si toate astea, jocurile, calculatorul etc Vreau sa citesc toate cartile necitite...? (mai mult)
Cititi si va plac cartile comerciale sau necomerciale? De exemplu:Paulo Coelho sau Dostoievski. Am vazut ca multi spun ca nu citesc carti comerciale ci clasice si scrise in scopuri necomerciale, dar ...? (mai mult)
Ce beneficii obtin oamenii care citesc foarte mult? Care sunt aspectele pozitive ale lecturii de carti intense in detrimentul altor activitati?
Hei. Am si eu o dilema foarte mare. De curand m- am apucat sa scriu o poveste pe wattpad, dar inca nu am inceput sa o public, fiindca nu stiu la ce timp sa o scriu si asta ma incurca destul de mult, ...? (mai mult)
Buna :) Tocmai am terminat de citit primul volum din seria Harry Potter, publicat la editura Arthur. Mi- a placut foarte mult, si as vrea sa va intreb daca stiti cand va aparea volumul 2 la aceeasi...? (mai mult)
Imi puteti da cartea "Fulgi de iubire" de John Green in pdf, sau oricum de citit gratis pe internet? O caut de ceva timp, dar nu o gasesc nicaieri. Multumesc anticipat!
Conteaza CE citesti sau conteaza ca TOTUSI mai CITESTI? Conteaza ca citesti autori asa zis comerciali de exemplu dar TOTUSI CITESTI sau conteaza pentru tine si CE citesti, ca autorii sa fie clasici...? (mai mult)
Voi mai cumparati carti? Sau le cititi in format electronic? Eu inca mai cumpar dar am si foarte multe carti electronice.:)
Doresc cat mai multe raspunsuri la urmatoarele intrebari, realizez un sondaj! As dori daca se poate sa- mi raspunda cei care au cunostinte despre biblioteci sau sunt bibliotecari :) 1. Ce informatii...? (mai mult)
Ce trebuie sa invat la limba romana pentru examenul de capacitate (clasa a 8-a)? Lectile de baza.
Sunt in cautarea unei carti despre microeconomie si/sau macroeconomie. Am mare nevoie sa gasesc una. Aveti vreo sugestie? Mersi. dau funda;)))
Imi poate recomanda cineva niste carti prin care iti dai seama daca o persoana te minte? Ma refer la toate gesturile, plus cand stii ca iti zambeste fals, te place, etc. Si as mai dori niste carti ...? (mai mult)
Ce subiecte va fac placere sa abordati in carti?
Am de facut pentru revista scolii un articol dar nu stiu despre ce imi puteti da niste idei
Cineva are in PDF cartea Intuneric,fara stele de Stephen King, dar daca nu aveti imi puteti propune niste carti SF?
As vrea sa cumpar Cartea tibetana a mortilor si as dori sa stiu daca este vrei diferenta intre aceste 2 volume: http://www.anticariatsophia.ro/cartea- tibetana- a- mortilor__bardo- thodol__527783.html ...? (mai mult)
Din ce volum face parte "Revedere" de Mihai Eminescu
Aveti watpad? Ce carti imi recomandati?
Va place/cititi literatura duhovniceasca(spirituala)?
cum pot sa imi dezvolt modul de a ma exprima?
Sa ma lamureasca cineva cu chestia asta, mai intai as vrea sa stiu daca expresia "love my" are o traducere in romana? Si in al doilae rand e corect scris "love my" in engleza? Eu cred ca ar insemna...? (mai mult)
As dori sa stiu daca urmatoarele site- uri de anticariate sunt sigure pentru ca vreau sa- mi comand niste carti. Va rog mult daca stiti ceva scrieti. Multumesc anticipat! :) http://www.anticariatsophia.ro/cartea-...? (mai mult)
De ce o carte este 100 de lei si alta 10- 20 de lei? Un exemplu ar fi:Cararea Imparatiei scrisa de Parintele Arsenie Boca care este la pretul de 100 de lei..De ce e asa scumpa dar mai ales in general...? (mai mult)
Imi puteti da, va rog, modurile de expunere si trasaturile lor pentru clasa a VII-a?
Am si eu nevoie de o poezie de 3 stofe cu tema iubirea si natura. Va rooog! Am nevoie pentru maine :(
Salut vreu si eu o carte de aventura cu povesti razboinci si batali.
1.Literatura romana sau literatura universala? Ce alegeti? 2.Literatura clasica sau cea contemporana? Pe care o preferati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!