Unde pot gasi romanul singur in fata dragostei de Aureliu Busioc in format audio sau film
Cum sa citesc mai repede? Adica 1000-500 cuvinte pe minut.
Imi puteti spune carti pe care sa le citesc?(nu conteaza de care!) Funda!
Exemple de legende interesante din mitologie, putin lungi, dar nu din mitologie greaca sau romana.
Ati facut vreodata o LECTURA INTENSIVA sau un "MARATON DE CITIT" adica sa cititi foarte mult, carte dupa carte intr- o perioada de timp indelungata? Eu de asta vreau sa ma apuc de maine (asta pe langa...? (mai mult)
HELLO! As vrea sa stiu daca este vreun program in romana care sa scrie dupa cum ii citesti tu, adică sa scrie dupa dictare de exemplu vreau sa- i scriu ceva de pe caiet si nu as vrea sa mai scriu eu...? (mai mult)
Ce carte romaneasca imi recomandati sa citesc?
Bună! Vreau să va întreb dacă cartea "Hoțul de cărți " de Markus Zusak, este cât de cat captivantă. Întâmplător am vazut- o pe un site cu cărți și mi s- a parut interesantă, am zis "decât...? (mai mult)
Hei TPU Spuneti-mi va rog definitia volumului, dar nu volumul pe care il ocupa un obiect ci volumul unei carti.
Rezultate olimpiada de limba,comunicare si literatura romana Etapa locală, 16 ianuarie 2016.
Heii TPU, mâine dau teza la istorie si as vrea sa va rog daca puteți sa îmi spuneți doar inițialul lecțiilor... Dau fundița
A apus "galaxia" Gutenberg? Adica era cartilor tiparite? In ziua de azi "la moda" si foarte usor si comod multi citesc carti electronice si cam s- a uitat sa se mai citeasca carti tiparite. Vrei...? (mai mult)
Va rog dati mi o pagina in care pot gasi Poema Romana sau Pamanant Romanesc va rog urgent de George Enescu
Stie cineva de unde pot cumpara cartea Ugly Love in romana?
As vrea sa scriu o carte pe Wattpad si am doua intrebari: 1. Merita sa o scriu? 2. Ce titlu sa pun? Nu dati cu numele ei! Descrierea este: De ce ma port asa? De ce nu mai sar mereu, nu mai...? (mai mult)
Ce parere aveti despre felul in care a scris romanele Stephenie Meyer? Mie imi place mult fluiditatea si stilul scrisului ei. As vrea mai multe pareri.
Care este diferenta dintre filmul si cartea Morometii?
vreau sa citesc o carte foarte interesanta in engleza, astept propuneri PS: nu am mai citit una in engleza pina acum asa ca doresc ceva interesant de nivel mediu nu tare grea, si nu tare...? (mai mult)
Hey imi puteti spune ce carti ar trebui sa citesc pentru examenul din a 8. a si pentru bac?
Credeti ca a apus "galaxia " Gutenberg? Eu nu si nu imi place sa cred asta. Dar voi, ce ziceti? Niciodata o carte electronica nu ii va putea lua locul, frumusetea si farmecul unei carti tiparite. ...? (mai mult)
Ce editura apreciati? Aveti vreuna pe care o apreciati in mod deosebit?
Ce librarie online preferati? De unde va luati cartile? Eu de pe libris.ro fiindca au preturi bune, reduceri, sunt promti si mai ales au TRANSPORTUL GRATUIT la orice comanda. Am mai luat de pe elefant...? (mai mult)
Nu stiti a aparut din seria Cronicile Wardsrone, Povestea Taratorului in limba romana?
am nevoie de o poezie de dragoste, de viata, sa fie de proportie destul de mare, ca sa o recite si un baiat si o fata... un fel de adresare unuia catre altul multumesc mult, astept ajutorul...? (mai mult)
Am o prietena foarte buna caruia ii place sa citeasca. Stiti vreo carte despre prieteni/prietenie pe care as putea sa i-o dau de ziua ei? Mersi anticipat.
Ce parere aveti despre operele lui Vasile Voiculescu?
Puteți să-mi dați și mie niște descrieri de genul,, Nu-i mai da speranțe degeaba", mulțumesc mult!
Unde pot gasi cartea audio Maitreyi pt decarcat/ sau asculat online?
Hei TPU... Imi puteti recomanda niste carti gen "Sub aceeasi stea" de John Green sau coletia Twilight? Multumesc :)
Spune-mi o carte careia ii dai nota 10 din tot sufletul si o carte caruia ii dai 3 cu indulgenta.:) Daca poti.:D
Salut, vreau sa ma apuc sa citesc "Baltagul" si am niste intrebari. 1) Sunt mai multe carti sau doar o carte ca un prieten mi-a spus ca sunt mai multe volume sau ceva de genu. 2) Cat costa?
Exista film cu elevul dima dintr-a saptea? daca da putetui sa imi lasati un link va rog mult!
Am 13 ani.:) Imi puteti recomanda niste carti, dar nu gen Jules Verne:)(am citit majoritatea cartilor), la fel si Ciresarii, La medeleni, cartile de la Arthur etc. :)Vreau ce mai complex! De curand am...? (mai mult)
Spuneti-mi și mie cărți din care să fac referate. Sunt în clasă a 6-ea. Recomandati-mi și mke.
Cum sa realizez o descriere literara a unui tablou dat fara sa utilizez "eu vad" etc?
Cum se numeste poezia aia? ,, Dati dreptate poeziei si iubiti-i pe poeti.,,?
Salut spuneti-mi va rog niste carti interesante despre dragoste ar fi de dorit sa fie scrise de scriitoare funda
Am primit cartea `Cum descifrezi visele` de Pamela Ball. Nu stiu daca e buna ca si carte de interpretare a viselor. Stiu ca Freud a studiat asta, si ma gandeam sa imi cumpar acea carte. Pamela ...? (mai mult)
As vrea sa- mi propuneti o lista de carti care v- au placut la nebunie, ori v- au facut sa plingeti sau sa rideti sau pur si simplu v- au schimbat viata si atitudinea fata de unele lucruri.Imi...? (mai mult)
imi puteti spune un site roman de pe care pot comanda carti in engleza da sa fie in stoc? ex vreau sa-mi iau cartea Binge de Tyler Oakley
Ce inseamna determinate temporale?
Ce parere aveti despre cartea "Un yankeu la curtea regelui Arthur" de Mark Twain? Prin ce v-a impresionat?
Salutari! As vrea sa stiu care carte a lui Ramana Maharshi cuprinde invataturile lui si care e mai mult biografie. Am vazut ca si o persoana, Arthur Osborne a scris o carte, Invataturile lui Ramana Maharshi,...? (mai mult)
Am o intrebare... ce titluri de povesti care includ nr. 9 si 12 exista? P.S. Am nevoie urgent
As vrea sa stiu daca urmatoarea carte e cea autentica, e vorba de Yoga sutra - Patanjali si vreau sa stiu daca asta e cartea buna : https://www.librarie.co/yoga- sutra- 978- 973- 111- 569-...? (mai mult)
Cate volume au fost traduse in limba romana din seria Tara Duncan si de unde le-as putea achizitiona? Multumesc anticipat!
Ce carti imi recomandati ca sa citesc -pentru a-mi da drumul la imaginatie si pentru a scrie si vorbi corect VA MULTUMESC
Am inceput sa scriu o carte, pana acum ac scris vreo cateva pagini dar simt ca ceva nu e in regula cu povestea mea..am nevoie de un sfat inainte de a o continua.Cum ar trebui sa fac planul de idei?...? (mai mult)
Hei! Vreau sa citesc o carte in engleza.Îmi puteti recomanda o carte de aventura de tipul cartii Vrajitoarele de Roald Dach? As vrea o carte palpitanta. Funda
De unde pot descarca carti in format electronic, GRATUIT? Sa fie multe sau mai ales carti destul de bune. Funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!