In cat timp citesti tu o carte, de obicei?
Cum sunt cartile ieftine? Mai slabe, mai proaste ca cele scumpe? Exista vreo carte ieftina care este buna, frumoasa, de calitate? Cum se stabileste pretul cartilor? Vad deseori carti de 5- 10 lei si totodata...? (mai mult)
Cate carti necitite aveti in biblioteca personala? Va propuneti sa le cititi in viitorul apropiat? Eu am foarte multe necitite dar am si citite. Faza e ca in ultimul timp am cam neglijat cartile in favoarea...? (mai mult)
Salut, ma ajutati cu o definitie? "Motivatii Disfunctionale" sa fie cat mai clara si corecta definitia.Multumesc...funda pentru cel mai complex raspuns
Ce parere aveti despre Solenoid, o carte cartaresciana?
nu stiti daca a aparut al 3 vol din nascuta la miezul noptii? puteti sa-mi dati linkul va rog?
Stie cineva carti ceva gen "Gardienii lui Horus"?
Hey TPU! Vreau si eu sa citesc cateva carti online in romana, gen pdf sa pot sa le bag pe telefon fara sa le cumpar. Vreo idee? De preferat horros sau sf, vampiri, actiune, varcolaci, romance. ...? (mai mult)
Buna TPU Sunt pe clasa a 11-a si am o mica problema cu modurile de expunere, le tot incurc.Imi puteti recomanda o carte care sa ma ajute sau un site pe care se gasesc asemea carti?
Bună TPU am si eu o intrebare caut o carte de Andrea Cremer- bloodrose dar as vrea sa o gasesc in limba romana AJUTOR
A citit cineva cartea Fericirea incepe azi de Jamie Mcguire? Despre cei cartea? E interesanta?:)
Cate carti as putea sa citesc intr-un an? Aproximativ.Voi cate carti cititi intr-un an?
Exemple de documente literare.Ce documente literare stiti?
Care este editură poeziei sară pe deal? Varug spunetimi
De curand m- am apucat sa citesc carti din seria cu Lola. Pana acum nu am decat volumul 1 si 2. Ele sunt scrise de Isabel Abedi. Am cautat si pe internet celelalte volume, dar le- am gasit doar...? (mai mult)
Cum preferati sa cititi cartile? tiparite, in mod clasic sau cartile electronice(ebook-uri)? De ce?
Am 15 ani si vreau sa public o carte.Se poate da drept de autor daca nu am 18 ani?
Va plac cartile romantice? Dati cateva exemple de carti romantice care va plac.
Ce carti va propuneti sa cititi anul acesta? Pe ce carti "ati pus ochii"? Si de ce genuri "aveti pofta"?
Cand va aparea si in Romania cartea Life and Death de Stephenie Meyer(amurg reimaginat)?
Cand va aparea si in Romania cartea Life and Death de Stephenie Meyer?
Bună TPU, îmi puteţi oferi şi mie un link cu Marsul Eroilor? (Cartea A 2-a din Inelul Vrajitorilor de Morgan Rice) Să fie gratuit.
Cartea "Povestile din Canterbury" sunt in versuri sau in proza? Si daca e in proza poate cineva sa imi dea si link-ul de pe internet?
Imi puteti recomanda niste carti de dragoste mai moderne :) dau funda celui care imi spune mai multe :)
Cati bani imi trebuie pentru o lansare de carte? precizez ca o vreau tradusa si in engleza.
Unde pot gasi cartea "Shining" de Stephen King (nu as vrea sa fie Second Hand sau ceva de genul)
Site unde pot citi Florin scrie un roman de Mircea cartarescu
Hei! Vreau si eu niste carti romantice de adolescenti. Dar nu vechi. ceva mai nou si interesant Sa fie romantism cu adolescenti Si daca ar fi fiction+romantic nu m-ar deranja :) Funda! :*
Din ce editura face parte poezia melancolie de tudor arghezi
Unde pot gasi Marsul Regilor de Morgan Rice? De preferabil, gratuit.
Imi puteti da niste titluri de carti de dragoste pentru adolescenti (daca se poate cu autor strain ) va rog frumos :)
Unde pot sa gasesc primul volum din Morometii in format pdf? (si sa fie scris corect textul pentru ca eu am gasit cartea dar erau multe greseli)
Ce este o idee abstracta? Dau funda
Mi- au placut la nebunie jocurile Witcher si ma gandeam sa incep sa citesc si cartile, dar nu stiu daca sa iau varianta in romana sau cea in engleza. Voua care vi s- a parut mai placuta ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru. DAU Funda. Cine îmi da un site unde sa citesc cartea Sex Selfie scrisa de Dan Silviu Boerescu.. E buna și format pdf. Vreau sa o citesc doar. Mulțumesc...? (mai mult)
Unde as putea citi O femeie implinita de Danielle Steel online? Multumesc anticipat.
Stie cineva ce inseamna,, щacлBиx piздBяHиx cBяT,,?
TPU cum sa imi exprim opinia despre ce mesajul pe care il transmite un text?
Eu impreuna cu prietena mea as vrea sa scriem o carte, ca mai apoi sa o publicam, insa, am incercat sa caut pe diferite site- uri, dar nu am gasit ce aveam noi nevoie. Am dori sa aflam in ce ar consta ...? (mai mult)
Cum e cartea "Hobbitul "? Merita sa o citesc?
Vreau si eu explicat pas cu pas cum se face un scenariu corect Va multumesc mult!
Imi explica si mie cineva cum e cu Imperativul in Franceza? Si care sunt verbele ce se conjuga cu etre? Fuuuundaa!
Ce impresie aveti despre Academia Vampirilor? Ce ati alege intre Twilight(de Stephenie Meyer)si Academia Vampirilor(de Rirchelle Mead)?
Cum sa imi vina chef sa transcriu ceva?
Recomandati-mi niste carti scurte care pot sa i le povestesc profesoarei de romana.Sunt in clasa a 9-a.
este corect :Every snowflake has a story, ca si tradus Fiecare fulg de zapada are o poveste? FUNDAA
Stie cineva daca pot gasi pe net cartea " The power" de Rhonda Byrne tradusa in romana. Ma intereseaza sa o descarc gratis pentru a o citi. Multumesc
Care sunt cele mai bune carti pe care le-ati citit in 2015? Si ce v-ati propus sa cititi in 2016?
Are cineva seria Crossfire in format pdf? Dar cartea Grey, in format pdf?
Baltagul este aceeasi cu Fat Frumos din lacrima?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!