Salut cine ma poate ajuta sa gasesc cartea "din intelepciunea lui tyrion lannister" online !
:) Aș vrea să vă întreb dacă merită să cumpăr seria "Game of thrones"/" Urzeala tronurilor". În momentul de față am găsit o ofertă în care toate 5 volumele sunt la prețul de 157 de...? (mai mult)
Unde pot citi online romanul "maitreyi" de Mircea Eliade?
Are cineva cartea Brasov- monografie din Colectia JUDETELE PATRIEI? daca da, ar putea cineva sa imi zica ceva despre Brasov din ea? un citat, sau un fragment intreg, poza, orice despre Brasov. Multumesc...? (mai mult)
HEY! Un prieten a scris o poveste (e in engleza) si vrea sa se lase dupa ce a scris 3 capitole, vreau sa va cer parerea, daca va place si aveti timp sa cititi si dati si un vote, ar ajuta foarte mult!...? (mai mult)
Hei tocmai m- am apucat sa scriu un roman de dragoste ex dragostea dintre o femeie (om) si un vampir varcolac etc doar ca eu am inventat ceva mai diferit... am intrat insa in pana de idei, m- am gandit...? (mai mult)
Pentru cei ce au citit Silmarillion, de J.R.R. Tolkien, cum este cartea? E o poveste cursivă, ca în cazul trilogiei Stăpânul Inelelor si Hobbitul, sau e o prezentare a istoriei pământului de ...? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea descarca cartea "De vorba cu Emma"?
am 16 ani si nu- mi place deloc sa citesc, dar am realizat ca am nevoie de citit pentru vocabular si cultura generala, si va rog ca sa- mi sugerati cateva carti de aventuri care te tin in suspans...? (mai mult)
de unde pot descarca si eu cele 5 volume 'Ciresarii' pe calculator?
spuneti-mi niste romane de dragoste dar sa nu fie prea dramatice sa fie ceva de genu dragoste cu nabadai Multumesc!
Unde pot citi Rosu de Rubin de Kerstin Gier online?
Si Happy new year! Ma poate ajuta cineva cu un curs bun de limba engleza? Vreau sa cumpar un curs bun de limba engleza(pentru incepatori) :), si nu stiu ce curs sa iau. Daca stie cineva de...? (mai mult)
"Stați langă piatra cenușie când o ciocăni sturzul, citi Elrond, și Soarele apunând va lumina cu ultimele licăriri ale zilei lui Durin gaura cheii" Nu reusesc sa identific exact pasajul din...? (mai mult)
imi puteti face o lista de romane fantasy (de preferat serii dar nu neaparat) pe care le considerati bune? Ceva in genul Instrumente mortale sau Ingerul noptii... Multumesc.
Hello, stiti cumva niste site-uri cu ficuri in romana, care sa fie inca active?
As vrea sa schimb numele povestii mele de pe Wattpad https://www.wattpad.com/myworks/36398073-baieti-de-bani-gata! Aveti ceva idei?
Cate volume sunt din seria Micutele Mincinoase, absolut toate care au aparut in Romania dar si cele care nu s.au tradus inca va rog toate in ordine? ( Dau funda )
Cate volume sunt din seria Jurnalele vampirilor si Jurnalele lui Stefan, absolut toate care au aparut in Romania dar si cele care nu s.au tradus inca va rog toate in ordine? ( Dau funda )
Ce ati mancat dimineata? ♔
niste carti asemanatoare cu Academia vampirilor? Imi plac cele cu drama, romantism, si chestii politiste... Niste pareri va rog!
imi poate da cineva cartea:"Gindire rapida, gindure lenta" de Daniel Kahneman in format pdf?
dau funda, eu am o mica mare problema, eu am luat un 5 in teza la istorie ..de care parintii mei nu stiu, pe langa asta mai am un 4 si un 7 (de 4 si de 7 stie ), iar in teza de la mate ...? (mai mult)
Heey! Nu imi vine sa cred ca am uitat asta, dar asa se intampla cand nu mai recitesti Harry Potter.Nu am cartile si am uitat cum se numea creatura aceea care se transforma in ce iti era mai frica si putea...? (mai mult)
Buna As dori si eu niste carti, de genul celor scrise de John Green. Aveti idei? Sa imi spuneti si despre ce sunt. Funda
Ma poate ajuta cineva sa fac publicitate unei carti de pe wattpad? aici este linkul : https://www.wattpad.com/story/58501087. ( iar numele : Propriul demon ). mersi anticipat.
As dori o uratura scurta si frumoasa, daca se poate! Insa nu pe originala:" Aho! Aho, copii si frati stati putin si nu manati..."ci una noua! Da FUNDA! Va roooooogggg, sunt disperata!
Vreau si eu o uratura! Mai noua daca se poate, ca aia cu "aho,aho, copii si frati..." e cam veche si m.am plictisit de ea! Nu trebuie sa fie lunga!
Stie cineva cand apare volumul 3 din seria "Supravietuitorii" de Erin Hunter? Dar volumele 4, 5 si 6 din seria "Pisicile Razboinice"? Multumesc anticipat! :)
Cand vor aparea cartile Shadowhunter's Codex, Shadowhunters and Downworlders si Bane Cronicles in romana? ( Dau funda )
dau funda, eu am o mica mare problema :(, eu am luat un 5 in teza la istorie :( de care parintii mei nu stiu, pe langa asta mai am un 4 si un 7 (de 4 si de 7 stie ), iar in teza de la mate...? (mai mult)
Caut si eu versuri pentru capra cu tgan, tiganca, doctor care ma ajuta da rapid? ( tiganca sa aiba in rol cu cele 3 cutite )
Cine are cartea Cămașa lui de Augustina Siman în format PDF sa mi-o trimiteți? Dau funda și ce vreți voi. Aștept mesaj :)
Bună unde pot gasi sa-mi cumpar si eu cartea always in shadow de heather davis tradusă în română? gen eMAG, elefant sau evomag?
La portofoliul de pe semestrul 1 clasa 9 avem de ales tema adolescenta sau tema personalitati,exemple,modele, fiecare cu cate 2 opere ce trebuie sa contina operele?
Cand apare in romana cartea a 6-a din Instrumente Mortale de Cassandra Clare?
Am si eu de facut un cadou pentru o persoana speciala si as dori sa ii iau o carte, din care sa invete sa pretuiasca viata mai mult. Ea este de fel o persoana pesimista si trista si ma gandeam...? (mai mult)
Bună, TPU...mă poate ajuta și pe mine cineva în legătură cu faptul că unde aș putea găsi pe internet cartea "Harry Potter și camera secretelor volumul 2", dar care să fie și la un preț destul...? (mai mult)
Cum se traduce verbul „to slang" (Context: "I let him hit it cause he slang cocaine") in limba romana? Ofer funda celui mai corect raspuns!
Cine știe cântec cu "În seara de sfant vasile, mulți boieri la curte vine..." Cine stie să mă ajute va rog! Am uitat...
Voi ati gasit povestiri interesante pe Wattpad? Daca da, care sunt si ce v-a placut la ele? Eu am gasit foarte multe! Nici nu stiu pe care sa incep sa o citesc! :)
Salut, daca vreau sa scriu o nuvela/povestire/roman inspirat/a dintr-o povestire sau legenda mai veche ar trebui sa cer drepturi de autor?
Ma adresez internautilor care au citit intreaga trilogie "Eve" de Anna Carey. Eu inca nu am citit a treia carte "Razvratirea" insa vreau sa va intreb daca protagonistul masculin (Caleb) este ...? (mai mult)
Cum se traduce titlul „Pablow The Blowfish"? (Ofer funda celui mai corect raspuns).
Imi dati si mie un link de unde pot citi,, Poveste fara sfarsit" de Michael Ende?
Bună, am nevoie de puțin ajutor. De curând am terminat de scris o carte pe care am început să o pun pe wattpad. Momentan nu am foarte mulți cititori. Cum aș putea atrage cititorii? De asemenea ...? (mai mult)
Salut,as vrea si eu sa stiu in engleza reguli sau teorie,gen cand se folosesc anumite chestii si cand.Nu stiu daca am prea explicat bine dar cine intelege vreau sa ma ajute si pe mine, dau funda.
Hey. Recomandati-mi si mie o carte va rog. De preferat una cu aventura, dragoni, medievala, dar cel mai mult ma intereseaza sa fie cu dragoni. Multumesc.
Ce inseamna "ifna"? Am vazut in videoclipuri la raphahell spre exemplu ca folosea in gluma! Multumesc
Ciao TPU! Prezentati-mi un pic cartea "Codul lui Da Vinci". Despre ce este vorba?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!