Am primit un lanţ cu o cruciuliţă,dar pe ea nu scrie INRI, scrie INLI.Ce inseamnă INLI?
Fratilor vreau si eu un site de unde sa pot descarca gratuit carti ( beletristica) in format pdf... ptr telefon... ma poate ajuta cineva?
stiu ca la bac la romana la poezie se da doar tema si viziunea, dar la romane, nuvele si restul se mai poate da si altceva in afara de comentariul propiu-zis si caracterizare?
Cine poate raspunde aici cu o propozitie care sa nu contina a si e. Cine raspunde primul dau funda!
Vreau sa citesc Game of Thrones.Am gasit ordinea volumelor si de unde as putea sa le iau, si am o intrebare : Fiecare volum contine 2 carti?
Sarbatori fericite! Care a fost un moment emotionant din cartea Doi ani de vacanta de Jules Verne?
Ma poate ajuta cineva cu o colinda personalizata, cat de scurta, pentru cineva cu numele Marilena? Multumesc mult!
Vreau sa stiu ce parere aveti despre opera Romeo si Julieta, mie una imi place mult dar nu stiu unii....deci cine da cele mai frumoase argumente cu privire la opera primeste funda
Credeti ca daca ma apuc de citit carti in engleza o sa- mi dezvolt vocabularul? Adica eu stiu engleza cam 60/70% si as vrea sa mai invat cuvinte. Precizez ca ma uit in fiecare zi la videoclipuri in engleza...? (mai mult)
Salut. Ce carti in limba engleza mi- ati putea propune? Ma gandeam ca stiu bine engleza pina cind am luat, , Murder in Mesopotamia" de Agatha Christie si mi- am dat seama ca nu stiu asa de bine engleza...? (mai mult)
Buna all as vrea si eu niste carti de dragoste preferabil din timpuri vechi (cu regate gen) care sa iti vina sa plangi :D va rog daca stiti scrieti- mi cateva :D. Si nu cu site- uri unde pot gasi sau asa...? (mai mult)
Are cumva cineva carte Qvo vadis de Henryk Sienkiewicz in format pdf, sau imi poate da un link de pe care sa o citesc online in romana. Daca da va rog trimiteti- o pe adresa mariaholerga@yahoo.com ...? (mai mult)
Vreau si eu pentru cei dragi mesaje frumoase de craciun sau site-uri orice dar sa fie cat mai multe.Va Rog? Daca mesajele sau site-uri sunt frumoase va dau funda si va votez userul anului.
Ce carti de dragoste cu relatii elev profesor stiti? Dau funda la cele mai bune
Explicati-mi mai pe larg ce inseamna o "personalitate plurivalentă".
Îmi recomandă și mie cineva o carte bună de citit?
as dori si eu sa aflu fisa de lectura pentru. din lumea celor care nu cuvanta prima parte?
Acum cativa ani era o librarie Adevarul in Brasov, s-a mutat sau nu mai exista? Era pe Michael Weiss.
Ce mesaje mai porcoase pentru prieteni stiti? mi-am luat anul trecut unu si anul asta vreau sa-l dau inapoi
:) Sunt curioasa daca printre voi exista cineva care stie vreun site care aduce in Romania carti gen Binge a lui Tyler Oakley sau Eighteen Years a lui Madisen Kuhn. Cu totii stim ca transportul din...? (mai mult)
Hei, am nevoie de cineva care citeste mult.As vrea sa citesc niste carti, ceva care sa vorbeasca despre psihologia umana, psihologia viselor, cum iti poti da seama cand un om minte, e stresat chestii ...? (mai mult)
A citit cineva seria Instrumente Mortale? Daca da imi puteti spune despre fiecare volum in parte ce v-a placut? Si volumul 6 o sa fie tradus, daca da. cand?
vreau si eu un raspuns rapid la întrebarea asta, va rog : Care sunt genurile literare si ce specii are fiecare? Mulțumesc anticipat!
Imi puteti zice ordinea cartilor din seria Cantec de gheata si foc(Urzeala tronurilor)?
Vreau si eu niste carti bune in genul la Divergent de Veronica Roth sau la Instrumente Mortale de Cassandra Clare
Salut unde pot sa gasesc Poezia "Arhitectul" de Vasile Voiculescu va rog foarte mult
ce colinde imi recomandati pentru clasa a6-a nu am o voce minunata dar dresc ceva pe masura
Stie cineva cand apar sau daca au aparut urmatoarele carti in romana:, , After The End" de Amy Plum, , , Die For Me" de Amy Plum, , , We Are Liers" de E. Lockhard si trilogia, , A Lunar Chronicles"...? (mai mult)
Bună, bună. Cunoașteți vreo carte pe care ar putea să o facă cadou o fiică mamei ei? Mi se pare că o carte ar fi un cadou potrivit pentru Crăciun, doar că nu știu ce carte aș putea să...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie un site bun unde pot gasi cartea Misterele Magiei si la un pret bun?
Unde aș putea găsi V. de Thomas Pynchon? Vă rog multttt, dacă știți ceva, nu ezitați să-mi dați mesaj!
As vrea daca ma puteti ajuta sa imi gasesc un nume de booktuber! Dau funda pentru cel mai frumos nume! Exemple de nume pe care le- am vazut : Cuibul cu carti, Carti + Alina, twist3d, vanilla...? (mai mult)
Am nevoie de o poezie despre carte.Va rog.
Ce carti romantice combinate cu mister imi recomandati?
Am nevoie de niste colinde foarte amuzante. :D
As vrea sa ma ajutati cu ceva foarte important pentru mine. Mama mea este un cititor foarte pretentios si as vrea sa ii fac cadou de sarbatori o carte speciala. Din ce stiu, ea citeste carti...? (mai mult)
Ce fel de literatura preferi si citesti cel mai mult?
Ce carti imi recomandati sa citesc? Am citit fluturi si mi- a placut mult... P.S. imi plac cartile romantice, istorii triste... vreau sa citesc carti de dragoste cit si autobiografie (asemanator cu singur...? (mai mult)
deci sa trecem la subiect. Aseara mi- am amintit ca acum exact un an (cu o marja de eroare cateva zile o luna, etc), am citit un fanfiction Death Note pe un forum, problema e ca nu- mi mai amintesc...? (mai mult)
Am nevoie de texte, povesti in limba rusa..Cine ofera siteu-ri cu mai multe texte in rusa Funda
Buna? Ati putea arunca o privire la cartea mea de pe Wattpad? Ce parere aveti? Merita sa o continui? http://w.tt/1IYinPm
Bună dimineața. Caut nu de puțin timp să cumpăr o agendă/jurnal pentru memorii cu foaie velină dar nu găsesc. Vreau să aibă cel puțin 100 de pagini și un preț accesibil. Nu vreau agendă...? (mai mult)
Neata. Daca am scris niste poezii, unde as putea sa le postez ca sa vada lumea? Am cautat grupuri pe facebook dar sunt meh Multam
Buna Recomandati-mi, va rog, romane in limba italiana. Cu exceptia celor istorice se accepta orice gen, interesante sa fie. Merci
Pe care site de pe net, pot citi Elevul Dima dintr-a 7-a. Vreau link direcert catre lectura.Nu link de unde sa cumpar cartea
pentru cine a citit cartea Cronicile casterilor A 16- a luna de Kami Garcia imi puteti explica de ce pe un site am gasit ca are 320 de pagini iau pe altul ca ar avea 500? Adica nu inteleg ...? (mai mult)
Ce carti e dragoste, moderne si din literatura universala, imi recomandati? As prefera ceva cu adolescenti dar cu o actiune mai interesanta, nu ca in 'Fericirea incepe azi', unde am murit de plictiseala,...? (mai mult)
Bună Tpu.Cum se numește cartea în care este descrisă viața lui Albert Einstein, invențiile sale, cu mama sa și ce mai era...Îmi plac mult matematica și fizica și vreau s- o citesc.Mulțumesc...? (mai mult)
Sunt in clasa a IX- a si trebuie sa citim pentru jurnalul de lectura 2 romane. Conditia este ca acestea sa nu se studieze la scoala si sa aiba una din urmatoarele teme: Joc si joacă, familia si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!