Unde se gaseste Solenoid de Mircea Cartarescu?
A aparut cartea Remisie totala de Kelly Turner? Mersi.
"Revolutia e un act violent prin care o clasa e detronata de o alta" - ce carte? :)
Cine imi poate spune Cum se scrie corect in limba romana aceste propozitii:? - a mele patimi, sau ale mele patimi ale femeii cercei sau ai femeii cercei? ai omului baieti, sau a omului baieti? ...? (mai mult)
De cateva zile caut o carte si nu o gasesc.Cartea se numeste „Consumatorul de suflete" si este scrisa de Codin Maticiuc.Am cautat in librarii si degeaba, iar online nu prea as vrea sa comand...va...? (mai mult)
Aș vrea să imi enumerați câteva cărți scrise de scriitori contemporani din Anglia / Danemarca/ Suedia / Germania. cărți care să se refere la modu lor de viață, cum gândesc, ceva...? (mai mult)
Buna Tpu.Am citit o carte de Sandra Brown prin anii 1993- 1994, dar nu mai tin minte cum se numeste. Imi aduc aminte doar o particica din ea. femeia a baut un ceai preparat de bunica ei din niste plante...? (mai mult)
Ce inseamna doina? As vrea sa stiu definitia doinei,si daca se poate si un exemplu de doina,de preferat create de voi, sau ambele.
As vrea sa cumpăr cartea,, Universul - ghid vizual complet- Dorling Kindersley", dar nu o gasesc disponibila in stoc nicăieri. Ajutor!
am o poezie foarte faină dar nu îi știu titlul, posibil să fie una tradusă din altă limbă(rusă etc.) "Un fluier ciobănesc în zori trezit Dă glas singurătății mele- amare ...? (mai mult)
Ce curent literar ii apartile lui Bacovia...Modernismul sau simbolismul? Ce contine Simbolismul si Modernismul? FUNDA
Salut.La moment scriu o carte dupa o anumita joaca.Cartea o scriu in limba romana, dar ideile nu corespund cu scenariul jocului, adica, aproape nu corespund. Vreau sa- mi cunosc drepturile de autor.Ca...? (mai mult)
As vrea sa incep sa practic yoga, dar acasa pentru ca prin apropiere de orasul in care locuiesc nu sunt centre de yoga. Imi puteti recomanda o carte in care sa scrie principiile din yoga si...? (mai mult)
Recomandari de carti! Nu stiu ce sa mai citesc. Mi- as dori niste carti istorice, pentru ca alea- mi plac (in care actiunea se petrece mai devreme de 1900). In general, cu sabii, corabii (optional) ...? (mai mult)
Big fundita! Salutare TPU! Am și eu nevoie de o poezie romantica, cât de lunga, daca se poate, sa fie compusa de voi sau sa se gaseasca greu pe internet. Și sa nu contina de prea multe ori, te ...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati si mie niste carti bune de critica literara?
Cine imi recomanda si mie niste carti / romane de dragoste? Vreau sa fie moderne, protagonistii sa aiba o viata normala. Dau funda
Cine imi poate da din volumul I din toate panzele sus de Radu Tudoran partea a IV-a (PLUTAŞUL NĂZDRĂVAN.) Dau funda cine imi site-ul bun :DD
As vrea sa-mi recomandati niste carti la fel de interesante ca "Elevul Dima dintr-a saptea". Imi place acest gen de carti in cre este scrisa viata unui om)))
Am scris de curand o poveste pe Wattpad (trebuie sa ai cont ca s- o citesti). Ce parere aveti? Merita sa o continui? Vreau cat mai multe pareri. Povestea se numeste, , ...? (mai mult)
A citit cineva Paddington 2? Cum vi s-a parut?
O colinda cu cuvintele cobra virgil lupu nadya adrian si Diana ma puteti ajuta
Imi puteti de exemple de carti eroice (gen Spartacus, Iliada, sau Regel Arthur)?
Salut. Unde asa putea gasi cartea " Tata bogata - tata sarac" de Robert Kiyosaki in format audios si in limba romana? Multumesc mult!
Buna,TPU! As dori sa stiu daca in Romania se gaseste si al treilea volum al trilogiei,, Inima de cerneala" (volumul se cheama Moarte de Cerneala. Multumesc mult. Ofer funda
Să zicem că am terminat de scris o carte și sunt gata să o pun pe wattpad. Cum aș putea să atrag mai mulți cititori? https://www.wattpad.com/story/56877794-aripi-noi
Din ce volum face parte opera "Întâiul drum", la ce editură a fost publicat şi în ce an a apărut? Fundă :)))))
Îmi puteți recomanda carți pt. 13- 18 ani gen: Minunea; Magee, zis Maniacul; Generala; Eu, haios; Narnia; Hunger Games (în afară de Divergent); Perry Jackson și Olimpienii; Materiile Întunecate;...? (mai mult)
Https://www.wattpad.com/myworks/56431339-exorcistul-%C3%AEntunecat Puteti da un ochi aici si sa-mi spuneti parerea?
Hei. TPU ..Ca sa dai la filologie trebuie neaparat sa stapanesti limbile straine?
Am nevoie urgentă de un site pe care pot găsii rezumatul cărții Instruire asistată de calculator de Adrian Adascalitei. Mulțumesc.
Cine imi poate da un site unde sa gasesc rezumat la cartea Circul Fantasia de Margaret Mahy? am cautat pe google rezumate sau cartea online dar nu am gasit nimic.
De unde pot sa cumpar cateva carti din colectia Biblioteca pentru toti?
Pentru cei care au citit Cronicile Wardstone. Cate volume au aparut in Romania si cate vor fi ele in total? Si ce parere aveti despre aceste carti? As vrea si eu sa ma apuc sa le citesc dar nu stiu mai...? (mai mult)
Care este diferența dintre subordonare si alăturare? Dau fundaa
Cine poate sa-mi recomande carti de dragoste, moarte, suferinta, depresie?
In ce consta diferenta de continut dintre o editie a unei carti normale si una de buzunar?
Valeriu Panoiu si-a lansat cartea Astrologia de la Cer la Pamant. Stie cineva unde o pot gasi?
Buna:) stie cineva daca a aparut vol 4 din seria Crossfire, online?
Vreau si eu o carte foarte captivanta, sa am acea dorinta sa nu ma mai despart de ea. Daca ar avea si un strop de umor ar fi perfect.
caut pasionati de literatura, care daca se intampla sa mai si scrie poezie/proza/teatru. orice, ar fi super. (propun celor interesati sa ne facem un loc al nostru o pagina de facebook, ceva,...? (mai mult)
Buna:) stie cineva daca a aparut vol 4 din Crossfire online?
Hey, TPU! Imi doresc sa achizitionez seria "Amurg" de Stephenie Meyer. Le- am gasit pe toate pe doua dintre site- urile pe care am cautat, fapt mai putin important. Insa, am o nelamurire. Am gasit acelasi...? (mai mult)
Cine stie un fragment sau o poezie a lui Ion Creanga in care sa fie descrisa sau sa apara iarna?
Am niste ziare si carti mai vechi de pe vremea lui tovaras Ceausescu unele mai noi altele mai vechi, poate sa-mi zica cineva unde as putea da aceste harti, adica colectionari, ceva.
Ceau TPU trebuie sa fac niste rime care sa contina si urmatoarele cuvinte: Cristina,birou, 41 de ani, capricorn. Va multumesc cine imi zice celmai repede rimele primeste funda.
Cate volume are Harry Potter?
Va place Nichita stanescu si George bacovia? Daca da, de ce?
Stie cineva din ce carte e citatul urmator: "Orice barbat greseste. E in firea lucrurilor. Daca ar fi fost perfecti, ar fi fost femei!"?
Ce parere aveti de cartea "Elevul Dima dintr-a saptea" de Mihail Drumes? povestiti-o daca ati citit-o)))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!