Ma poate ajuta cineva cu versuri pentru o banda de anul nou(tigan,doctor, tiganca)?
Am nevoie de o poezie de iarna frumoasa de vreo 3-4 strofe, dar sa nu fie chiar asa de cunoscuta ca :Iarna pe ulita de George Cosbug, Iarna de Nicolae Labis, etc... Ma puteti ajuta?!?
Cum se pune distributia la o carte pe Wattpad? Am cautat la toate tipurile de setari de pe site si nu gasesc nicaieri. Nici pe calculator si nici pe telefon.
Cine stie carti bune despre al doilea razboi mondial?
Am citit cartea "Inherit Midnight" de Kate Kae Myers si mi-a placut foarte mult. Recomandati-mi va rog ceva asemanator
Poate cineva sa imi recomande o carte captivanta, cu actiune concentrata, fara prea multa descriere? Si sa nu fie roman politist. Multumesc anticipat!
Imi puteti recomanda niste cartii de magie, vrajitori, aventura? ( genuri SF) Funda :)
Unde as putea gasi un traducator care sa-mi traduca un manuscris de 200-300 de pagini in coreanasi cam cat m-ar costa?
Doresc să public o nuvelă şi nişte poeme, dar nu ştiu la ce reviste să apelez. Sunt şi începătoare. Ştiţi voi nişte reviste?
Vinde cineva volumele 5, 7,8,9 din Însemnările unei pustoaice? P.S.Nu vreau linkuri de unde as putea lua
Ce parere aveti despre Harry Potter (cartile )? Dar despre Imparatul Mustelor?
Hei! As vrea sa scriu o carte pe aplicatia ***. Este vorba despre o fata care are o viata ca un ocean de durere cu mici valuri de fericire care abia ating un metru. Ea este o bad- girl. Ce titlu sa ii...? (mai mult)
In urma cu cateva luni am fost la un Targ de carte Gaudeamus de unde am achizitionat o carte. Am prinimit un semn de carte, pe care din pacate l- am pierdut. Daca ma poate ajuta cineva sa gasesc...? (mai mult)
De unde as putea invata cuvinte noi romanesti,mai ales artistice,pentru ca mi-ar folosi la diferite compuneri si creatii, o facultate sau un site ceva?
Când apare Instrumente Mortale-Orașul de Foc Ceresc în România?
Dati-mi va rog, cateva idei pentru o poveste (lunga) si un titlu subiectiv (daca vreti :)) ). Imi trebuie repede si sunt in pana de idei. funda cele-i mai bune idei.
Am nevoie urgent de poezia "Sonetul zorilor de zi" de Ion Hadirca. Nu o gasesc nicaieri pe net. Cine ma poate ajuta?
Cine a citit cartea Arta Simplitatii? Cum vi s-a parut?
Despre ce este cartea "Suge-o Ramona" de Andrei Ciobanu? Dar cele cu "Grey" de E.L James? Se gasesc si online de citit, in varianta pdf?
Va rog îmi spuneti si mie cativa scriitori romantici, dar sa nu fie români. Multumesc anticipat.
puteti sa imi dati si mie replicile de la Titanic Vals scena cu palaria? Cand vine Spirache acasa si toate femeile sar cu gura pe el si spun ca e scumpa ca a luat teapa etc etc... Vreau replicile...? (mai mult)
Salutare, caut un site de unde pot citi carti gratis.(gen Dostoievsky, Shaekspeare).
Am nevoie mai multe scenete hazlii de 6/7 personaje (video) urgent cine gaseste va rog imi trimiteti
De ce anume capul de bour este reprezentat pe stema republicii moldova? si daca cunoasteti istoria cum o aparut stema republicii moldova va rog sa o scriti... =3
TPU...am nevoie repede de o poezie de 30-40 versuri....ma puteti ajuta? Va multumesc!
Unde pot gasi de citit online seria Shaddow Falls in romana?
Exista in limba romana cartea "Life and Death: Twilight Reimagined" de Stephenie Meyer? Daca nu, stiti cumva cand va aparea si la noi?
O carte interesanta? Vreo sugestie, sau ceva captivant? Stiu si eu,un roman, divertisment sau politist, sf. Nu conteaza ce, doar sa fie interesant.
Salut, as vrea și eu un site de unde as putea descarca sau citi Vampirul de pe strada Sforii. Fără sa fiu nevoit sa cumpăr cartea. Și un site de genul. Sa găsesc gratis cărți noi și multe ...? (mai mult)
Ce carti considerate bestselleruri ai citit? Si-au meritat pe deplin titlul de bestseller? Le recomanzi?
Unde pot sa gasesc cartea Capitalism contra capitalism de michel albert online si in limba romana?
Are cineva cartea Printesa mecanica de Cassandra Clare in format pdf? sau daca stiti de unde as putea sa o descarc?
Imi puteti face si mie o poezie despre un profesor de chimie o poezie pe care i-o voi da dar sa nu fie de pe net
Dati- mi va rog exemple de opere literare in care un personaj din text face o munca voluntara. Imi trebuie numele celui care face voluntariat, pentru cine face voluntariat si cum, prin ce face voluntariat,...? (mai mult)
Am de facut un proiect la romana despre Craciun in care sa surprind niste lucruri interesante despre aceasta sarbatoare. Suntem impartiti in grupe de cate 5 si am hotarat sa cantam Let it snow si sa facem...? (mai mult)
Seria "Divergent" sau "Jocurile foamei"? Argumentati!
Caut niste proverbe despre salut sa ma ajute cineva VA ROG! IL FELICIT PE CEL CE MA AJUTA!
De unde pot cumpara cartea sau cartile nu stiu The Vampire Diaries dar asta va rog am vazut tot serialul de abia astept episodul de vinerea asta, dar vreau sa citesc si cartea imi puteti da ...? (mai mult)
Ce opere cu lei animale stiti
TPU! Cine stie cand va aparea tradus in limba romana volumul 6 al seriei "Instrumente mortale" de Cassandra Clare? Am auzit ca in primavara lui 2016, dar in ce luna?
Am terminat de citit "De veghe în lanul de secară" și acum ași vrea sa încep altceva, nu știu poate ceva asemănător sau ceva diferit dar să aibă legătură cu lumea reală, nu SF sau de- astea.Ei?!...? (mai mult)
Ce cărți pentru adolescenți îmi recomandați? Vreau să îmi cumpăr câteva...(Să nu fie seria Harry Potter).
Salut tuturor.Cum sa fac ca povestirea mea sa aiba multe vizionari pe wattpad?
Heiii, oameni minunați :o3! Mă adresez iubitorilor de cărți. am și eu o cărticică pe wattpad și a- și dorii să aflu părerile voastre despre ea, bineînțeles dacă aveți timp și vreți...? (mai mult)
Niste carti frumoase?
Cum se numeste scrierea de mana dupa scrisul de tipar?
Am 13 ani si imi place foarte mult sa citesc. Problema este ca nu stiu ce sa mai citesc! As vrea cateva recomandari. PS: imi plac cartile de aventura, cele din care inveti ceva( despre viata in...? (mai mult)
Am nevoie de caracterizarea lui Dan Deleanu din "La Medeleni". Ma poate ajuta cineva?
Stie cineva unde pot gasi Origin ( volumul #4 din seria Lux) in pdf?
Am si eu de facut o compunere de o pagina despre o carte/un autor sau un personaj care te-a marcat. Ma ajutati va rog mult?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!