Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 27 Noiembrie 2024 sunt:
Buna! Am început sa citesc o carte PDF pe scribd, dar am pierdut- o și nu- i mai știu numele sau autorul. In ea era vorba despre o femeie ce se angajează la firma mătuși ei ca dama de companie pentru...? (mai mult)
De ce sunt femeile mai atrase de lectură decât bărbații?
Ce cărți ați mai citit? Ceva preferate aveți? Lăsați aici cât mai multe, de orice fel.
Titluri de cărți pentru adolescenți? Fundă!
Merita sa citesc 2001: A Space Odyssey de Arthur C. Clarke? E plicticoasa?
Ati citit cărțile lui Charles Darwin? Ce impresie v-au lăsat? Ma refer la cele două opere numite Originea speciilor si Asupra Descendenței Omului.
Care este ultima medie de intrare la Cluj UBB Facultatea de litere profilul de norvegiana cu taxa?
Cate cărți ați citit anul acesta până acum? Top 3 cele mai bune cărți de până acum?
Unde pot găsi cartea Medicina povestita in format PDF? Stiti ceva?
Salut! Daca știe cineva cartea lui Nora Roberts, "Steaua ascunsă"... Cum se numea cealaltă carte care făcea cumva legătura cu povestea din cartea de mai sus? Am citit acum ceva timp și am uitat.e...? (mai mult)
Cartea Alekzandre vol. 1 de Stephanie în format pdf unde o pot găsi? Mulțumesc!
Bună ziua! Doresc să achiziționez cartea "Al Doilea Razboi Mondial. De la Blitzkrieg la Hiroshima. Ghid ilustrat complet", însă nu mai este în stoc pe niciun site. Știți cumva când va fi din ...? (mai mult)
Bună ziua! Doresc să achizionez cartea "Al Doilea Razboi Mondial. De la Blitzkrieg la Hiroshima. Ghid complet", însă nu mai este in stoc pe niciun site. Stiti cumva când va reveni? Totodată m- ar...? (mai mult)
Salut. As vrea sa- mi spuneti va rog daca stiti niste carti mai ''intunecate'' sa zic asa. Ador lucrurile horror, gothice, etc. Am incercat sa caut si eu cateva, asa in mare, dar am gasit foarte putine...? (mai mult)
Ati citit cartea "Aventuri Mondene" de pe Wattpad? Am inteles ca este foarte buna.
Salutare. Două întrebări. Câte volume are seria shogun? De unde le pot descărca? Am descărcat primele două volume și cred că mai e cel puțin unul, dar nu găsesc.
Are cineva idee daca pot gasi cartea Expert Secrets tradusa in romana?
Cat timp le ia sa traduca o carte?
Stie cineva o carte bună despre poezie în general? Poate fi în română sau engleză.
Buna! A citit cineva "Padurea spanzuratilor" de Liviu Rebreanu? Daca da, cum a fost?
Wattpad. Era o carte cu ceva scoala de reeducare, povestea era intre un instructor si o eleva si gen imi amintesc ca numele cainelui instructorului, era Hero si ea cred ca avea nume tot cu H. Stie cineva...? (mai mult)
Salutare! Ați citit carte lui JO NESBØ, Omul de zăpadă? Daca da, cum vi s-ar părut? Eu am văzut filmul și mi-a plăcut. Sper sa fie buna și cartea.
Salutare! Ați citit "Institutul", de Stephen king,? Eu am citit cam100 de pagini, și nu prea îmi place. Vouă v-a plăcut?
Mi-am schimbat mail-ul de pe wattpad dar nu primesc mesajul de confirmare, de ce?
Buna,am dat evaluare națională și dacă îmi puteți calcula și mie media pentru intrarea la profil sportiv, am luat 5.85 la mate și 6.40 la româna, la probele sportive am luat 9
Imi puteti spune va rog daca stiti unde pot gasi al treilea volum din seria de carti vara de Jenny Han in romana? O gasesc doar in engleza sub numele de "We'll always have summer"
Știți niște cărți bune despre Dinastia Romanov? Mă interesează în special domnia țarilor Petru cel Mare și Nicolae I.
Stie cineva ceva site cu carti de psihologie in format pdf gratis?
De ce are vulpea renume de a fi șireată și vicleană? Asta reiese din fabule, afirmații de genul "e vulpoi bătrân/vulpe bătrână", chiar și personajul "Zorro" care înseamnă Vulpe.
Buna seara, Ce credeți ca va da anul asta la bac la romană?
Unde pot sa găsesc cartea "Inside the 3rd Reich", dar pe română
Care este mesajul pe care l-ati extras din romanul Orbitor de Mircea Cartarescu? Sunt curios sa vad daca cineva percepe acest roman cum l-am perceput si eu!
Salutare! Ce cărți thriller ați citit și v-au plăcut? Eu nu eram mare fana a acestui gen, doar că am citit câteva și mi-au plăcut și as vrea sa mai incerc și atele.
Poate un paragraf sa fie de o propozitie?
Care e cea mai groasa carte pe care ati citit-o?
Salut, TPU! Spuneti-mi va rog(fara spoilere)cum vi s-a parut seria Turnul Intunecat de Stephen King? Am comandat-o si sunt foarte entuziasmat!
Salutare! stie cineva vreun site unde poti citi carti gratuit online? Dar sa se gaseasca si carti legate de fantezii, dominare etc
Ce face o carte sa fie considerata clasica? Care sunt cartile voastre clasice preferate?
Bună! Este cineva de la Facultatea de Litere, specializarea Limba și literatură română - Limba și literatură engleză care poate să îmi spună cum sunt materiile pe care le au? Cum este gramatica...? (mai mult)
Bună ziua, care este antonimul cuvântului -Sex-? Toate cuvintele au antonime?
Bună! Sunt șanse ca la subiectul 2 la evaluarea națională de la romana sa pice caracterizarea personajului, ținând cont ca s-a dat și la simulare?
Citesc incet si ma descurajez cand vad ca o carte are 500 de pagini. Exista tehnici de citit mai repede?
Un discurs sau o poezie de 4-5 versuri adresate doamnei bibliotecare (pentru sfârșit de clasa a 8)
Ce carti vreti sa cititi vara asta?
Îmi poate da cineva un link sau ceva unde găsesc cartea Pana la sfârșit de Irina Binder în format pdf?
Salut, vreau sa-mi spuneți niște cărți de dezvoltare personala, mersi!
Salut TPU. Stie cineva de unde pot cumpăra sau citi online cartea,, Minunea"? Dau funda!
Cand se imbina planul real cu planul fabulos in povestea la hanul lui manjoala?
Salut, TPU! Nu stiu cati ati citit cartea despre care voi pune intrebarea, dar daca totusi ati citit Abatia Portocalului/Priory of the Orange Tree de Samantha Shannon, de ce Tane sangereaza pe insula...? (mai mult)
Salut, pot să găsesc cartea Expert Secrets in romana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Sunia611 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!