cum pot sa aflu distanta dintre un punct si o dreapta?
Imi poate spune careva de unde pot face rost de manualul de clasa a v-a?
Cititul unei carti odata la o saptamana sau doua ii mult?
Ce parte de vorbire este care?
La mate am notele 9 si 6. Ce note trebuie sa mai iau si ce nota trebuie sa iau in teza ca sa imi iasa media 9 sau 10
La matematica imi iese media 9 si daca iau 10 in teza ce medie imi iese?
Cate volume are colectia Generala?
Cate volume are seria Eu, haios?? Funda :)
Hei TPU va rog ajutati- mă " convinge- l pe directorul unității de învățământ, intr- un text de 250- 300 de cuvinte sa construiți la nivelul liceului un post de radio " va rog cine mă poate...? (mai mult)
Dati-mi va rog niste exemple de poezii care pe voi v-au emotionat foarte mult si sa Nu fie poezii de iubire, si sa aiba autori cunoscuti. Ar fii bine sa fie despre viata satului, sau ceva emotionant.
Pentru cei care au cont pe Wattpad, ati putea sa aruncati o privire la cartea mea? Aici este link-ul : http://w.tt/1IgDBYz
Deci, vreau sa stiu care este cea mai scurta dintre: -Robinson Crusoe; -Mizerabilii; SAU -Fat-Frumos din lacrima.
Hanu Ancutei e pentru bac? Funda :).
Hei TPU, imi puteti da si mie niste link.uri de unde pot descarca cartile din seria Percy Jackson si olimpienii gratuit?
Exemplu opera literara.
Va rog dati-mi niste exemple de minoritati NATIONALE cu o cultura diferita! care sa aiba o reteta culinara, o traditie si costum traditional!
Niste carti tari gen SF, romance, horror?
Ce ai scrie intr-o agenda?
Voi ce castigati daca mergeti la olimpiade? In special la cele de romana, am refer :)
Salut, va rog am ramas in criza de carti cu dragoni, cele mai cool le am sau macar doresc sa le umpar in curand, vreau ceva rar, nou, tradus in ro., care sa fie cu dragoni, elfi, vrajitorie, magie orice...? (mai mult)
Hei! stie cineva daca si cand se va traduce volumul 2 din "Cronicile dragonilor" de Lucinda Hare?
Hei! Are cineva carte "Camasa lui" de Augustina Siman in format pdf? Daca o vedeti,dati-mi mesaj sau spuneti aici.(Vreau sa o citesc si chiar n-am gasit-o). Funda,voturi, pupici:*
S-au tradus in limba romana volumele 2 si 3 din "Naluca si Naucul" de Stacey Kade? Si daca da de unde pot sa le iau (biblioteca, librarie, internet)? Multumesc anticipat!
Imi puteti spune din ce poveste fac parte aceste propozitii :S-a lasat inserarea. M-am strecurat in patul moale si calduros. Aproape adormisem.Deodata....s-au auzit niste soapte.Ce s-a intamplat?
Buna imi puteti spune o pagina pe net ma refer la PC unde sa pot gasi povesti vreate de oameni gen un notepad.Ms frumos
imi puteti spune si mie un site sau o metoda unde pot gasi colectia idei creative download pdf? in afara de scribd va rog sau daca aveti cont pe scribd v- as ruga daca se poate sa imi descarcati...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc carti online gratuite (multe ) si daca se poate si audiobook. Aveam niste carti dar le-am pierdut si acum caut... Multumesc anticipat!
Salut, recent am terminat de citit "Elevul Dima dintr- a saptea" si voiam sa va intreb daca e posibil ca autorul sa fi relatat o poveste reala? Intreb pentru ca naratiunea e facuta la persoana intai...? (mai mult)
Recomandati-mi va rog niste carti frumoase de dragoste.
Va place ce am scris? ...sau ar trebui să schimb ceva la text? suferință....mulți se întreba ce este acest sentiment oribil și de ce oameni trebuie sal trăiască pe parcursul vieții...ei bine viața...? (mai mult)
Stie careva cum sa dau de cartea "Eu impotriva mea!"? am vaut- o la o persoana in metrou si radea intruna cand citea. nu am avut tupeul sa o intreb, iar pe net nu am gasit nimic. :(. stie cineva? chiar...? (mai mult)
Cum pot sa fac un tablou despre colind
Imi poate spune cineva cu ce opera a debutat Mihail Sadoveanu? Stiu ca prima lucrare si-a publicat-o in revista "Dracu" (in Bucuresti), dar nu stiu care este numele.
Ce romane de dragoste imi recomandati?
Ma ajuta si pe mine cineva cu cateva poezii de dragoste pentru o fata cu numele Ana?
am nevoie de ceva ajutor, am citit de curand 2 carti care mi- au placut si mi- au trezit cheful de citit, am mai gasit cateva carti care sa le citesc dar nu le gasesc in varianta.pdf ca sa...? (mai mult)
Crede cineva ca se poate termina un roman de 300 de pagini in 2 zile? E vorba de "Mara" de Ioan Slavici.
Ce parere aveti despre aceste carti: - Orasul bantuit de Stephen King - Orase de hartie de John Green - Second Life de S.J. Watson - Mincinosii de L. Lockhart - Te astept de Jennifer L....? (mai mult)
Pe ce site pot citi "Nu ma parasi" adica "Never let me go", in romana?
Stie cineva targuri sau alte locuri unde as putea sa vand carti second hand? Vreau sa vand mai multe carti din biblioteca si nu prea stiu unde. Cartile sunt aproape noi, si sunt in stare foarte buna. ...? (mai mult)
poate sa imi spuna cineva poezii de dragoste pentru numele Melanie?
Salut, TPU, am nevoie de un link de pe care pot citi cartea "Hronicul si Cantecul varstelor" de Lucian Blaga. Ma puteti ajuta?
Buna! Ce carti sau filme imi recomandati care sunt inspirate din viata reala? Funda!;)
Salut, cei care se uita la manga/anime si au citit diverse carti as vrea sa- mi recomandati o care care chiar merita citita. Cartea as vrea sa fie : - Supranatural - Slice of Life (Viata de zi cu zi) ...? (mai mult)
Ziceti-mi niste carti in care predomina descrierea! FUNDITAA!
Dati-mi exemplu de niste carti care dupa parerea voastra v-au imbogatit cel mai mult vocabularul!
La scoala vom avea de facut procesul literar pentru "Moara cu noroc" de Ioan Slavici, iar eu sunt unul dintre porcari(martor in apararea lui Lica), dar sincer nu prea stiu ce as putea sa zic, ...? (mai mult)
Am nevoie de titlul și autorul unei carți. Nu am niciun indiciu înafară de faptul că autorul e rus, iar cartea e în limba franceză. Dacă nici voi nu știți, ajutați- mă să caut...? (mai mult)
Cum recunosc participiul intr-o propozitie?
Bună TPU. Sugerați-mi vă rog niște cărți.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?