Buna TPU eu am niste intrebari 1.la ce profil se face cel mai mult romana 2.ce se intampla daca pic examenul de profesor ala care il dai sa te faci profesor
Hey, buna! Stiu, as putea sa citesc eu rezumatul, dar nu prea- mi place subiectul- crime... yuucckk- asa ca, imi poate spune si mie rezumatul pe scuuurt, al lui The Thirty- Nine Steps by John Buchan?...? (mai mult)
Ce cărți de aventură, sf, mitologie gen Cronicile Malazane mai cunoașteți? Să fie interesante și să se bazeze pe aceeași tematică a vremii.
Cu totii stim probabil celebrul film The Lord of the rings....am inteles ca toata povestea aceasta cuprinde mai mult de 12 carti.mi-le puteti enumera si mie? Multumesc!
Din ce carte face parte fragmentul, , Dacă ești supărat pe o femeie – îmbrățișeaz- o. Dacă îți este dor de o femeie – sun- o. Dacă îți este indiferent de ea – las- o să plece. Dacă...? (mai mult)
Sunt clasa a - XI- a și vreau să mă apuc de învâțat pentru olimpiadă (la română) și nu prea știu cu ce să încep sau ce să învăț. Doresc să obțin o diplomă de națională pentru...? (mai mult)
Recomandări de cărți, vă rog? Sunt fată, am aproape 18 ani. La genuri nu am mari preferințe. Sunt deschisă la propuneri. Mulțumesc
As vrea sa încep sa mă invat sa subtritez lucruri. Adica sa fac eu subtritrarea. Vreau ghiduri. Pe net nu sunt, doar cum pun o subtritrare gata făcută. Dar nici aia nu stiu de unde o iau....? (mai mult)
[Funda] Spuneti-mi si mie intamplari ciudate de ale voastre.
Buna dragilor :) De curand am inceput sa scriu o carte :D Daca binevoiti as dori sa imi spuneti o parere :) Multumesc mult :D https://www.wattpad.com/114050458-azareea-prolog
Sunt elev in clasa a 9- a la profil Filologie Intensiv Engleza si am descoperit ca imi place lectura. Am nevoie de titluri de carti recomandate de voi pentru mine (am 15 ani). Citesc orice gen, exceptand...? (mai mult)
Are cineva o recenzie a cartii "Formarea inovatorilor.Cum cresti tinerii care vor schimba lumea de maine" de Tony Wagner
Știe cineva poezia Bobul și fărâma de Tudor Arghezi? Multumesc!
Ce carti stiti asemanatoare cu cea de pe wattpad "After"?
nu.mi puteti spune cand va aprea Revenge of The Seven in romana? ( dau funda )
Ce parere aveti despre Cristina Nemerovschi? Ati citit vreo carte de ea? Eu da, si mi- e groaza cand vad statusuri in care spune cat de incantata e ca o opresc copile de clasa a 4- a pe strada sa le dea...? (mai mult)
V-a placut cartea Sub aceeasi stea (de John Green) sau filmul cu acelasi nume? Ce v-a placut cel mai mult la ele? Ce parere aveti despre Hazel dar despre Augustus?
Vreau si eu niste nume de carti bune, gen "Spartacus Revolutia Sclavilor " de Max Galio, astea gen razboi, spartani, intelegeti voi :)) legat de tipurile vechi cu sclavii, gladiatorii
Poate cineva sa-mi spuna varianta povestii ""Capra cu 3 iezi" din perspectiva lupului?
Când apare volumul 3 din cartea intitulată "Fluturi" de Irina Binder? Fundiţă!
Hei TPU, vreau sa imi recomandati si mie niste carti de Psihologie, pentru facultate dar nu numai. Cv interesant si cv care mi-ar putea ajuta la facultate. Multumesc frumos!
Salut, am o problema pe care incerc sa o rezolv de mult timp si nu prea reusesc. Aceasta problema este cea a cititului cu greseli si cu o viteza mica- medie de citire. (in functie de dificultatea cuvintelor)....? (mai mult)
Ma ajuta si pe mine cineva cu niste carti gen : - Te doresc- J lynn - Te astept- J lyn - Spulbera- ma - Tahereh Mafi - Ma pierd in tine - Jasinda Wilder - Eve - Anna Carey ......si asa...? (mai mult)
Recomandati-mi o carte. Sa nu fie de dragoste sau cu un sfarsit trist. Merci.
Funda! Ce carti stiti inspirate din viata reala pentru varsta de 11-14 ani?
As avea nevoie de niste sugestii. Stie careva niste carti foarte interesante?
Ce carti de psihologie ati citit si recomandati?
Buna ma asculta maine la franceza din prezentari si nu stiu cum prezint pe cineva? Dar sa fac prezentarea la amandoi deodata dau funda
Când o sa apară volumul 11 din Jurnalul unui pusti?
Vreau o poezie despre orice joc sa fie la baza un joc in poezie.Sa fie tare haiaose.Ms mult dau funda + vot.
A citit cineva carti de Neil Gaiman? Cum vi se pare autorul? De copii sau nu prea?
Funda! Buna! Am 11 ani si îmi plac cartile cu strigoi, vampiri, fantome etc. As vrea sa citesc toate volumele de la cartea asta Ucenicul vampirului doar ca au diferite nume si nu stiu care sunt.Imi...? (mai mult)
are cineva sau stie un site unde pot gasi " Cartea lacatusului mecanic" in format electronic?!
Spuneti-mi niste clisee internationale dau funditaa
Am si eu o curiozitate: de ce cartea Rosu si negru de Stendhal se numeste asa? Ce semnifica cele doua culori? Multumesc anticipat.
Daca citesti carti ( nu neaparat cele obligatorii pentru scoala ) devi mai inteligent, iti dai seama de unele lucruri mai repede? Fara raspunsuri de la persoane care au doar pareri. Prefer sa raman far...? (mai mult)
Carti de dragoste(nume de carti) intre adolescenti vreau si eu.:)Dar sa fie captivante..Stiti?
Salut, tot caut si eu o carte care sa imi placa, am gasit carti bune, frumoase care ma atrag dar nu in totalitate, ma gandeam daca exista o carte de fictiune cu o poveste care sa descrie o persoana...? (mai mult)
Unde pot gasi sa citesc online toata povestea lui harap alb, baltagul, moara cu noroc si romanul Ion? Macar cateva din cele enumarate,
As vrea sa intreb care sunt parintii Otiliei, din cartea "Enigma Otiliei"de George Calinescu?
Trebuie să scriu pentru luni, 16. 11. 2015 un articol pentru REVISTA ŞCOLII. Le va alege profesoara de romana. Trebuie sa aleaga doar 2- 3 de la toti elevii la care preda ea. A zis ca trebuie...? (mai mult)
Bună TPU, vreau de ceva timp să citesc cartea Peter Pan dar am observat că sunt mai multe cărți de acelaş autor. Au fost scrise mai multe cărți? Eu am găsit Peter Pan In Gradina Kensington ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Vreau sa-mi recomandati niste carti din care pot invata ceva si care imi vor "șlefui" putin caracterul.
Imi puteti recomanda niste cărți de dragoste cu iubire interzisa? Cum ar fi intre un profesor si o eleva, un sef și o angajata, persoane de varste diferite oameni cu alte statuturi sociale. Nu trebuie...? (mai mult)
Se gaseste cartea Gray online in romana si format pdf?
Oare ce sa fac sa citesc rezumatul la cartea "Omul invizibil" de H.G. Wells sau sa ma uit la film?
Acum cateva luni am gasit o carte la Carrefour.Nu mai stiu titlul sau autorul dar stiu din descriere ca eroul cartii era ales degustator de mancare al regelui. Stie cineva cum se numeste cartea?
Cum e cartea Sub aceeasi stea de John Green? E frumoasa? Cine a citit-o?
Va plac cartile de dragoste?
Vreau si eu o poezie inventata
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?