Am o singura intrebare, dar nu vreau sa aveti impresia ca imi fac tema solicitandu- va...e doar o singura intrebare.Am un eseu cu titlul"Imaginea jocului si copilarie in prima parte a operei...? (mai mult)
Propuneti- mi carti renumite, dar si fascinante deasemenea in scopul de ati dezvolta capacitatea de a intra in vorba cu lumea foarte usor.( Sa te faca sociabil ). Dar si alte carti psihologice si interesante. ...? (mai mult)
Buna tuturor, o sa las mai jos o "mica" (destul de lunga) lucrare ca sa zic asa, desigur inca nu e nici pe departe la final, vreau de a va ruga sa o cititi pentru a imi spune cum vi se pare, vreau ...? (mai mult)
Buna, TPU. Am auzit ca exista o carte despre Hurrem Sultan (sotia lui Suleyman I). Se cheama Roxelana/Roxolana, insa nu stiu autorul cartii. Intrebarea mea este: exista aceasta carte in varianta pdf,...? (mai mult)
ce carti moderne imi puteti recomanda?
Unde pot gasi trilogia Fratia Templierilor de Robin Young?
As dori sa stiu ce inseamna expresiile: fulgerele lui Zeus, oul lui columb, pinza penelopei, sageata lui cupidon, turnul babel, calul troian, urechile lui midas, zborul lui icarus ...? (mai mult)
Va plac cartile clasice? Care sunt preferatele voastre si de ce?
Unde pot citi online carte "Si tu esti singur" de A.S? va rog,
Mai exista anticariate interesate sa cumpere carti? Daca da, cam care ar fi preturile?
Călătoresc pe vremea marilor antici, Cu gânduri scrise pe papirusuri străvechi Cautând iluminarea în Evul Întuneticului, Completând cu ele bibliotecile vechi. Vorbesc ciudat, în forme centrice,...? (mai mult)
Te văd la marginea lui, a iadului, zâmbind... Sorbind și învățând mișcările celor ce zid îti sunt, Cu mâna întinsă lung pe poarta ce piedica îti e, Cu aripi rupte din dragoste, târâte...? (mai mult)
Spuneti.mi va rog toate cartile a Cassandrei Clare, si cele noi care vor aparea!?
Vreau sa fac o lista cu ce carti sa citesc.Ce carti credeti ca ar trebui sa citesc. P.S. Ador animalele in special câinii, îmi place sa rad, îmi plac cartile gen Jurnalul unui pusti, sunt pregătită...? (mai mult)
Ati participat vreodata la un read-a-thon? Cum vi s-a parut experienta? Ce parere aveti despre read-a-thon-uri in general?
Vinde cineva cartea de admitere umf Târgu Mureș? Sunt disperat...va rog
Salut la toți. Vă rog mult să-mi recomandați o carte pe tema diplomației, politică, relații internaționale, etc....mulțumesc!
Salut caut numele unei carti, in care apare ceva despre cum tarul Rusiei prin trimite niste "spioni" undeva in tarile arabe cred ca sa vada ce situatie este acolo, si ei gasesc petrol, dar ei zic ca...? (mai mult)
Ce autori iti plac?
Care sunt cei mai buni autori si cele mai bune carti de dezvoltare personala/motivationala? Ce ati citit si v-a ajutat?
Consideri ca o carte de dezvoltare personala/motivationala te poate transforma (asa cum promit ele), te poate schimba radical in bine sau te poate conduce spre succes?
Recoamndati-mi va rog cineva o carte, interesanta, ce sa citesc ca la inceput? Multumesc anticipat!
Am sete de poezie. Puteţi să-mi lăsaţi nişte versuri, care vă plac?
Ce carti cu animale sau cu aventura îmi recomandati? Am 11 ani. Ofer funda răspunsului cu cele mai multe carti. :)
Ce carte ai citit-o de mai multe ori?
Vreau si eu niste ghicitori grele si usoare cu raspuns! Cine imi zice cele mai amuzante ghicitori primeste FUNDA!
Imi poate da cineva monologuri in engleza, pentru o auditie de actorie?
Ce reprezintă limba romana?
Cine a scris "La Belle et la Bête"("Frumoasa si Bestia")? Madame Villeneuve sau Madame Leprince de Beaumont? Am vazut pe internet tot felul de discutii in contradictoriu dar am nevoie de varianta corecta...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog care este urmatoarea carte dupa A 16-a Luna de Kami Garcia si Margaret Stohl si care este toata seria de carti, adica toate volumele. Mersi.
Citate misto? Sa nu vad citate amuzante, vreau ceva deosebit
Cititi carti de dezvoltare personala? De ce?
:D Stie cineva un site cu sinonime? Eu nu am gasit... Dau funda :>
Vreau sa- mi comand o carte de pe libris.ro! Dar nu stiu ce carte....Precizez ca- mi plac urmatoarele carti:Harry Potter, Insemnarile unei pustoaice, Septimus Heap, Winnetou etc.Le- am scris ca sa va ...? (mai mult)
Voi cititi carti de dezvoltare personala? Ce carti ati citit? Ce recomandati? Care e cea mai buna carte de dezvoltare personala pe care ati citit-o?
Https://www.facebook.com/101541949963269/photos/a.121627741288023.21749.101541949963269/874232402694216/?type=3&theater ce carte e asta? sau film?
Care vi se pare cea mai buna carte a lui Dickens si Dostoievski? Argumentati
Ce carti imi recomandati pentru varsta de 10-13 ani.As dori sa fie cu animale. Ofer funda! Cine imi ofera cele mai multe povesti cu animale si sa fie frumoase ii ofer funda!
Ce carti citeati sau cititi la varsta de 10-13 ani? Ofer funda!
Salut imi poate spune cineva cate librarii sunt in gaesti si daca se organizeaza vreun targ de carte de antichitati sau daca vin caravane de carti ocazional.
Va place teatrul? Mergeti la teatru? Piese preferate? De ce este atat de... putin promovata aceasta arta?
Ce carti stiti in care îmi arata cum sa fac diferite lucruri din materiale reciclabile?
Ce carti stiti in care iti arata cum sa faci diverse lucruri? Ofer funda!
asvrea sa imi cumpar un dictionar german- roman, roman - german dar as vrea sa fie doar cuvinte fara expresii doar cuvant tradus.Imi puteti recomanda vreun site de unde pot lua un asemenea dictionar.DAU...? (mai mult)
Vreau sa citesc online/pdf sau in orice alt format (GRATIS!) "istoria culturii si civilizatiei vol 3" de Ovidiu Drimba. Ştie cineva unde pot sa gasesc ce caut?
Estr permis sa traduci o carte din limba engleza in romana si dupa aceea sa o publici in romana? As vrea sa traduc o carte care nu este tradusa in romana si dupa aceea sa o public la vanzare in format ...? (mai mult)
Ce au in comun literatura si stiintele?
Ce carti ati recomanda unui tanar de 15 ani?
Vreau sa- mi fac o lista cu carti pe care as vrea sa le citesc si am nevoie de idei. As prefera sa imi sugerati carti legate de filozofie, spiritualitate, lecturi motivationale, cu concepte si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?