Stie cineva unde as putea gasi carte instrumente mortale City of Heavenly Fire (vol 6) sub forma pdf? Va rog daca stiti imi pudeti da un link?
Care este ordinea cartilor Harry Potter de J.K.Rowling? Nu am citit-o pana acum( da, stiu. Greu de crezut). Am tot văzut ca toti au citit-o măcar odata si ca toata lumea o apreciaza
Buna nu stiti unde as putea sa citesc onlain seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris'toate volumele?
Care sunt avantajele cartilor? Dau Faunda!
Imi puteti da si mie toate numele cartilor din seriile urmatoare in ordinea cartilor? Atingerea lui Juliette - prima carte e Spulbera-ma Lux - prima carte e Obsidian
Care sunt dezavantajele cartilor tiparite? Dau funda
Recomandati-mi niste carti pentru varsta 12-13 ani.
Care sunt avantajele si dezavantajele cartilor necitite?
Care sunt avantajele cartilor normale dar dezavantaje?
Pentru ce varsta este cartea SuperColtunas? Îmi recomandati cartea? Am 11 ani.
Voi de ce cititi carti? Vreau argumente Pro si Contra cartilor
As vrea o parere despre poezia asta: Ganduri crude Stau si ma gandesc Ca viata nu e roz Si pe zi ce trece, Imi dau seama, Ca si cele mai bune prieteni, Sunt de fapt niste ...? (mai mult)
Pentru cei care au cont pe Wattpad, ati putea arunca o privire la noua mea carte? Se numeste,, The Forest". http://w.tt/1KTTZIL
Ce fel de literatura cititi si recomandati?
Ce parere aveti despre cartile de dezvoltare personala(sau motivationale)Cititi asa ceva? V-a ajutat? Ce carti de acest gen recomandati?
Cate volume are cartea Marele Nate?
Ce cărți super, fantastice, etc știți? Funda☺☺☺☺
Salut, îmi puteți spune și mie dacă exista cărți despre Pacific Coast Trail pe limba romana. Mulțumesc anticipat!
Aș vrea să știu și eu unde pot găsi subiecte de olimpiadă la limba și literatura română. Specific că sunt în clasa a V-a și vreau pentru faza județeană (prima).
Buna! As vrea sa citesc toate volumele a cartii Însemnările unei puștoaice. Cate volume sunt?
Imi puteti recomanda cateva carti despre gandire si depresie? Incep sa imi pun tot felul de intrebari si nu stiu cum pot afla raspunsurile.
Salutare, care este mai frumos nume pentru un forum dintre astea? Adica ca utilizator am nevoie de un nume dar nu stiu care sa pun dintre astea: Hermes, CorTes/CorteS`/Cortes./ sau ceva de aici, dar...? (mai mult)
Imi poate spune cineva: In cate limbi a fost tradusa,, Craiasa din povesti"?
Vreau si eu întrebări cu get to the point. Va rog! FUNDA
Ce as putea citi pentru a intelege mai bine politica?
Hei, TPU! As vrea sa ma dezvolt psihologic.Sa inteleg gesturile oamenilor, mimica fetei etc. As vrea sa citesc carti pe tema asta si care chiar sa ma ajute foarte mult. Ce imi recomandati? Multumesc...? (mai mult)
Imi dati si mie niste linkuri in care arata cum se fac cartile 3D? Ofer funda!
(Funda) Imi puteti spune niste carti pentru adolescenti 14 -18 ani?(imi plac cartile cu aventurile animalelor)
Intrebare pentru wattpad: Ce sugestii mi- ati putea da in legatura cu carti? :)))) - sunt o fire mai timida, glumeata, imi plac animalele - mi- ar placea ceva mai sentimental, ori povesti...? (mai mult)
Cunoaste cineva piese de teatru cu personaje putine -cel putin 4?
Literatura clasica sau literatura contemporana? Ce alegeti si de ce?
Vreau sa incep sa scriu o poveste de dragoste, amestecata cu drama si putin paranormal. Problema este ca nu stiu cu ce sa incep. Sa aleg un titlu si sa incep sa scriu? Sau sa scriu ceva, dupa...? (mai mult)
Ajutati-ma sa gasesc cartea electronica Scarlett de Alexandra Ripley! Va rog mult, dau funda!
Faceti va rog sau dati-mi un link de la Fanus Neagu Tarziu cand zapezile sunt albastre. va rog trebuie sa aiba 5-7 randuri de caiet normal dictando. Va multumesc
ce edituri pentru copii stiti? Înafara de Arthur. Ofer fundita
A citit cineva fulgi de iubire de john green? M-ai ştiţi cărţi in genul asta? Dar nu neaparat scrise de el... PS. DAU FUNDA :)
Salutare :) scuzati- ma ca va deranjez, dar imi puteti spune si mie care este diferenta dintre a transmite un mesaj prin poezie si proza? Ma tot contrazic cu o colega...parerea mea e ca nu exista nici...? (mai mult)
Cum adica "Nu! moartea cu viaţa a stins toată plăcerea"?
Cu totii a-ti auzit de renumita carte "Suge-o Ramona" nu? Ei bine eu am citit-o in mare parte (online) si eram curios daca s-a aflat cine era Ramona/Anemona sau macar Alina?
Cand ai citit (ai "savurat" chiar) o carte de nota 10 care te-a acaparat total, pe care ai citit-o pe nerasuflate si te-a impresionat mult? Cum se numeste cartea?
Unde pot gasi prima carte cu Apolodor, fara rezumat? Am nevoie de ea urgent.
Care sunt avantajele, dar si dezavantajele facerii unui film dupa urma unei opere literare, a unui roman cunoscut. Spre exemplu, filmul Baltagul, inspirat din romanul "Baltagul", de Mihail Sadoveanu....? (mai mult)
Spuneti-mi niste scriitori care scriu deaspre tristete, singuratate sau tot ce tine de asa ceva
Spuneti-mi va rog frumos de unde sa eu asa cuvinte si audio cum e in video? nu neaparat sa fie in franceza https://www.youtube.com/watch?v=nRko_NCkkWw
Ce carti va plac si de ce? Cine nu spune de ce i-a placut cartea nu are sansa sa primească fundita.
Spuneti-mi si mie niste cartie in care se prezinta lumi distopice. Am citit seria Jocurile foamei, seria Divergent, seria Instrumente mortale, Harry Potter. Multumesc!
:) Îmi place sa citesc cartile din editura Arthur.Ma fac sa rad Îmi dați va rog un link unde pot vedea toate cărțile din editura?!?!? Multumesc! :) Ofer o fundita mare si perfecta...? (mai mult)
Eu când sunt trista si ingandurata, citesc. As vrea sa incep " The fault in our stars" dar am auzit ca mai rau ma intristeaza. Imi puteti recomanda niste carti puternice care sa ma binedispuna? Chiar...? (mai mult)
Stiti vreo carte care sa contina elemente de medicina, dar care sa aiba si un subiect atragator? (spre exemplu "codul lui DaVinci" care are atat subiect, cat si elemente de istorie si curiozitati)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)