Va roog explicati ce inseamna urmatoarele cliseele internationale : Călcâiul lui Ahile Calul troian Cei o sută de ochi ai lui Argus Cutia Pandorei Firul Ariadnei Focul...? (mai mult)
Guys,imi poate spune cineva pe ce site gasesc cartea Cele 13 motive scrisa de Jay Asher in pdf sau sa o citesc online?
Buna fetelor, recent am citit "Fluturi" de Irina Binder si "Diana cu Vanilie", mi-au placut foarte mult! Ce carti imi mai recomandati de acest gen? Dau funda! Multumesc
Ce carti imi recomandati sa citesc?(ceva gen amur, ingerul nopti ceva de dragoste dar va rog cu adolescenti ).
Salut, am putine nevoie de ajutor la matematica. Nea predat o lectie noua "Vectori in plan" si eu nu am inteles nimic din ea cum se rezolva... Ne- a dat niste exercitii (fara desene) si degeaba. nu am...? (mai mult)
Ce carti preferati sa cititi? Sunt constient ca toate te ajuta intr- un fel, avantajul principal reprezentandu- l dezvoltarea vocabularului/imaginatiei. Insa, mie imi plac mult cele din care pot extrage...? (mai mult)
Imi recomandati carti citite de voi de pe wattpad? :o3
Stie cineva unde pot gasi studiul lui Sorin Alexandrescu despre "La tiganci" de Eliade, pe internet? (Stiu ca este prefata a operei.)
Romanul adolescentului miop face parte din care volum? Am nevoie de raspuns, ajutati-ma va rog! dau funda! Multumesc
Ma puteti ajuta sa gasesc toata poezia Calin de M. Eminescu (funda) (lasati link-ul)
vreau sa va pun o intrebare si aceasta este: O povestire de groaza pentru hallowen, puteti sa imi spuneti?
O carte buna ( filosofie).
Heeei all. Ce parere aveti despre rolul mitologiei in dezvoltarea culturii? Credeti ca este importanta? Sincer.
Care este varianta feminină (românească) a romanului "Cei trei muşchetari"? Fundaa :*
Vreau si eu o poezie despre adolescenta de Mihai Eminescu... Please :) Dau funda :*
O poezie pentru cea mai buna prietena. FUNDA
Ce v-a placut cel mai mult la romanul adolescentului miop?
De ce v-a placut romanul adolescentului miop?
3 carti despre care se invata la scoala
Daca l- ati citit pe Isaac Asimov, va rog un ajutor. Am nevoie sa- mi amintesc un titlu. In ce carte vorbeste despre orasele acoperite cu cupole (tot pe Pamint fiind, in viitor), de clima dirijata ...? (mai mult)
Niste edituri bune? Gen Arthur. Ofer fundita.
Care sunt cartea/cărțile care v-au plăcut din editura Arthur?
Unde gasesc cartea Sanatetea are gust?
De ce unele edituri (încă) publică romane în care apare î în loc de â?
Hei cei care aveti wattpad si care scrieti, as vrea cateva carti sa citesc pentru ca ma plictisesc. Si cei care nu aveti nici voi ceva de facut aceasta este cartea maea : https://www.wattpad.com/story/46290962-...? (mai mult)
De ce umanismul roman a aparut mai tarziu decat cel eurpoean?
Salut, TPU, imi puteti da, va rog, un link de la Cartea Oltului de Geo Bogza, dar sa fie toata cartea, va rog. Merci,
În ce an a aparut O furnică, de Tudor Arghezi?
am o carte pe wattpad si e prima pe care am scris-o. Imi puteti da o parere despre carte? Merita sa o continui? Dau funda! https://www.wattpad.com/story/52566264-suflet-pierdut
sunt eleva in clasa a VII -a si as dori sa imi spuneti si mie cam ce carti ar trebui sa citesc?
Ce parere aveti? http://drumulcarte.blogspot.ro/
Hei, TPU! Am o urgenta! Am citit romanul " Descult " de Zaharia Stancu, dar nu- mi mai amintesc numele fratilor lui Darie. PLEASE HELP! Stiu ca erau vreo 13- 14. Unii au mai murit pe parcurs, dar ...? (mai mult)
Hei! Imi spuneti si mie niste carti de la editura Arthur? Accept si linkuri.
Am de facut o sceneta care sa includa o scena amuzanta dintr-un film. Imi puteti da exemplu de o scena care ar putea fi interpretata de 4 oameni?
Cum este pentru voi lectura?(cartilor)?
N-am citit nimic de doua luni, cum sa-mi recapat cheful de lectura?
Ce carti cu vampiri îmi recomandati? Am 11 ani
Niste carti cu monstri, fantome etc?
Imi poate spune cineva ce inseamna "modus vivendi"? Multumesc.
Vreau neaparat sa citesc cartea "Sa nu ma parasesti" de Kazuro Ishiguro in pdf, dar nu o gasesc. Puteti, va rog, sa imi dati un link? Daca nu gasiti in romana, e ok si in engleza. Dau funda,...? (mai mult)
Cam pentru ce varsta e cartea,, Miss Peregrine``?
Pentru ce varsta este recomandat cartea Războiul Ciocolatei?
Ce carti îmi recomandati gen Jurnalul unui pusti?
As dori sa imi propuneti niste carti de citit in scopul de a-mi dezvolta capacitatea de comunicare cu alte persoane, in special cu fetele! Dau funda;)
Bună TP ce părere aveți despre romanele grafice? Ați citit volumul 1 Persepolis? Dacă da, cum vi s-a părut? Pentru că sunt tentată să mi-l cumpăr :) Funda
Pentru ce varsta este cartea Panza lui Charlotte?
Ce carti îmi recomandati? Am 11 ani.
Vreau sa cumpar Jurnalul meu haios. Cum vi se par volumele? Cate volume sunt? Care este cel mai fain volum?
As vrea sa citesc Stapanul Viselor. Cum vi se pare cartea? Ofer funda celui care imi da si putin despre ce este vorba.
Ati citit cartile Urzeala tronurilor? V-au placut? Ce nota le dati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.