Un prieten participa la balul bobocilor, care are loc duminica viitoare. Ideea e ca ei vor fi gen mafioti, iar fiecare dintre ei vor trebui sa se prezinte, spunand ceva din care reiese ca sunt nelegiuiti...? (mai mult)
De ce este importantă ora de română la școală? :(
Salut.Imi puteti spune cum se spunea la,, caruta" in trecut?
Exista vreun site unde as putea sa gasesc o lista cu posibilele texte argumentative pentru profilul uman? Va multumesc anticipat.
Https://www.wattpad.com/myworks/49268391-evadarea PUTETI VENI CU O PARERE AICI / vA ROG MULT. mULTUMESC
TPU! Caut cartea Subway Player a lui MSER. Cum o pot achizitiona si de unde? Tin sa mentionez ca stau in Bucuresti.
am inceput de curand sa scriu o carte, si imi trebuie o descriere de 20- 30 de cuvinte. Cartea se numaste Suflarea Mortii si este despre vampiri, varcolaci, zane etc. Personajul principal este...? (mai mult)
In decembrie 2014 am participat la faza pe sector a concursului OLAV si vreau sa aflu din ce carte pro venea fragmentul care ne a fost dat. Era despre niste baieti cercetasi, trimiti intr o tabara ca ...? (mai mult)
Cine a citit "Muscand din moarte ca din ciocolata"? Cum vi s-a parut cartea? Sa o cumpar? :D
Hei! :) Ati citit Micul Prinţ? Cum vi se pare? Merita citita? Vreau sa imi scrieti si cam despre ce e vorba. Ofer funda!
ce parere aveti de cartea Crima si Pedeapsa a lui Feodor Dostoiewski?, merita citita?
Stie cineva daca a aparut Memomed 2016 si unde il pot gasi? Multumesc!
Dati-mi urgent un speech de Halloween despre Bloody Mary! dau Funda!
Acum câteva zile mi-am cumparat cartea,, După ce ne-am întâlnit " de Anna Todd. Eu având 14 ani, credeți ca aș putea-o citi în ciuda unor părți mai...ciudate?
Care este cartea voastra preferata?:):):)
Poezia " L'homme de l'humanite, o stie careva? Primeste funda aceea persoana!
Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu niste carti in engleza pdf de citit pentru incepatori. chiar si de 50 de pagini. Multumesc frumos :*
Buna seara baieti si fete! Stiu ca este un site in care iti poti posta poeziile, compunerile tale proprii, numele imi sta pe limba. care stie? :D multumesc anticipat!
Buna,TPU.Ce carti recomandati pentru copii de 12-13 ani?
Ce tipuri de carti cunosti?
Ce semnificatie are cicatricea lui Ulise?
1.As vrea cateva nume de carti cu vampiri sau ceva supernatural 2.As vrea cateva nume de carti gen Leacuri de Angie Sage Mersi
Îmi puteți spune în ce constă jocul de-a reginele din nuvela REM, cum se trăgea la sorți, ce fel de regine erau, cine participa, etc. Dau fundiță ^.^
Buna :) Imi puteti spune va rog niste carti similare cu " Necenzurat" Radu F. Constantinescu? Multumesc!
Ofer funda si voturi celor mai explicative raspunsuri. https://www.wattpad.com/myworks/48546711- doua- decenii- o- singura- dragoste Cine este interesat sa- mi citeasca primele 3 capitole din povestea...? (mai mult)
Ştie cineva strofe gen astea? "Every Night Will Be Another Evil Scene Like In Horror Dreams I Want I Command You To Scream" A smile can only get you so far, blue eyed suicide. I was willing...? (mai mult)
Puteți sa- mi spuneti dacă exista cartea Wayward Pines de Blake Crouch in limba romană si de unde pot s- o cumpăr. Tot am căutat si nu am găsit nimic. Am văzut serialul si acum ...? (mai mult)
"Cele mai frumoase povesti turcesti " de Daniel Pennac. Este doar o carte sau mai multe? App nu stiu sigur autorul.
Cititi cartile tiparite sau electronice(ebook)? Obisnuiti sa cumparati cartile sau sa le imprumutati? Aveti pretentii si faceti selectie cu grija cand cumparati o carte?
îmi poate da și mie cineva o POVESTIRE a cărții Pantalonii Calatori volumul 3? Am auzit ca nu se mai editează și vreau sa știu ce se întâmplă în acest volum, de la cineva care l- ...? (mai mult)
A citit cineva cartea "Viata ca o teapa" de Alan H.Cohen? Cum vi s-a parut? E buna?
Unde gasesc Cartea de Vraji a lui Mal?
Care este editura "romanul adolescentului miop"? Dar anul aparitiei?
Impotriva Zeilor - de Peter L. Bernstein Daca ati citit o ce parere aveti? o recomandati? de ce? https://www.google.ro/search?q=povestea+ banilor+ peter+ l+ bernstein&biw=1366&bih=705&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIp4Hk3bvMyAIVaP5yCh24xgmq#imgrc=Rk06gEGM7-...? (mai mult)
Stie cineva cand o sa apara tradus in romana vol. 3 din seria lumea de cerneala de cornelia funke?
Am scris o povestire pe Wattpad. Link- ul este acesta: www.wattpad.com/myworks/52125778- viziuni. Intrebarile mele sunt: 1. Va place povestirea? 2. Ce sfaturi imi dati? 3. Prin ce metode...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cartea " Obiecte Ascuțite"?
Salutare. Intrebarea este adresata cunoscatorilor seriei Cercul Secret de la LJ Smith. Ultima carte tradusa este cartea a 4a, dar dupa ea mai sunt inca doua carti netraduse. Stie cineva de ce?
Îmi puteți spune cărți gen Obsidian si După ce ne-am întâlnit în care un băiat e îndrăgostit de o fata și încearcă să o cucerească, dar fata îl respinge deși și ea il place?
Treaba stă cam așa. Am un cont de Wattpad și am scris o mică poveste, dar am nevoie de promovare. Știți cum aș putea să- mi promovez cartea? Mulțumesc! https://www.wattpad.com/story/49433891-...? (mai mult)
1. Ce carti mai cititi in prezent? Si ce aveti in plan sa cititi? 2.Recomandati-mi o carte foarte buna, captivanta si frumoasa.
Imi trebuie o prezentarea a unui baiat la balul bobocilor. Ex:El Gabriel se numeste pe fete multe le cucereste, are un zimbet atragator si...(e de dorit cu rima sa fie )
Imi puteti recomanda niste site-uri cu carti online? Carti pe partea economica, administrativa.
Câteva idei de cărţi bune aș vrea și eu să primesc. Îmi plac romanele care să mă captiveze încă de la început, fără multe detalii și cu idei originale, cu o acţiune pătrunzătoare. Nu...? (mai mult)
Buna prieteni, am nevoie de ajutor.Ma simt complet pierduta in ultima vreme,sunt in depresie,simt ca nu mai traiesc ci pur si simplu exist. Vreau mult sa citesc o carte, ceva ideii rog.
Am auzit ca este mai bine să citești o carte pe telefon sau tabletă. Îmi pot explică cineva de ce este mai bun cititul cărților pentru telefon decât cititul tradițional? Dau funda la cel/cea care...? (mai mult)
Am inspiratie pentru carti, dar nu stiu cum sau unde sa le pun...sa le scriu pe foi,pe internet, pe un site sau sa o trimit la o editura... Ajutor!? Dau si funda!
Unde as putea citi pe internet instrumente mortale? Vol.1 l-am citit pe net dar! Dar celelalte volume nu le gasesc! Funda celui ma ajuta!
Unde pot gasi cartea "Umiliti si obiditi" pe internet si gratis:D:D?
Dati-mi exemple de scriitori moderni gen Cecelia Ahern, Nicholas Sparks, John Green, Sandra Brown etc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!