De ce era Iunona furioasa pe troieni?
Unde pot citi vol 3 din seria Shadow Falls de C.C. Hunter? Sau stiti ceva de acest volum?
Stie cineva de unde pot cumpara cartea " Isis " de Douglas Clegg?
Buna dragii mei :*! M- am alaturat de putin timp echipei Wattpad. As vrea din tot sufletul sa imi fac ceva prieteni noi. Am inceput sa scriu si o carte. Acesta este link- ul https://www.wattpad.com/story/51327801....? (mai mult)
Buna TPU as dori o poezie de toamna dar nu prea lunga
Funda! De pe site-ul divin.ro care carte despre tarot (care conține și cărți de tarot) e mai buna?
Carti care v- au placut? Nu stiu exact ce gen vreau, dar vreau ceva care sa ma faca sa citesc cartea aia de la cap la coada in cateva zile. Am citit Divergent, Outlander, The Mortal Instruments, ...? (mai mult)
Ce carti despre lupi stiti? (De aventura) :)
Puteti sa-mi spuneti cartile voastre preferate cu o mica descriere? Multumesc!
A citit cineva "Viata ca o teapa" (mic tratat antiratare) de Alan H.Cohen? Cum vi s-a parut?
Anul viitor vreau sa dau la facultatea de comunicare si relatii publice, dar pana atunci as vrea sa citesc mai multe despre subiectul acesta, puteti sa-mi recomandati niste carti?
Aş vrea să îmi spuneţi ce înseamnă expresia "a avea piper pe limbă" Aştept răspunsuri!
O poezie cu sclavi? DAU FUNDA celui mai bun raspuns
am nevoie de 'Robinson Crusoe de Daniel Defoe', carte audio gratis, stie cineva unde o pot gasi?
Stie cineva de unde pot cumpara cartea "Calea eroilor"de Morgan Rice primul volum din Inelul Vrajitorului.Stiu ca o pot citi online, dar as vrea sa o cumpar si nu o gasesc pe nici o librarie ...? (mai mult)
Consideri ca e bine sa citesti orice dar doar sa citesti sau ar trebui sa citim numai carti bune, de valoare? Citesti orice sau selectezi cartile, le alegi cu grija?
O carte buna se cunoaste dupa coperta? Dupa autor? Dupa continut? Dupa primele pagini? Cum iti dai seama ca citesti o carte de valoare?
Nu știe cineva când va fi tradusă cartea Requiem de Lauren Oliver, volumul 3 din seria Delirium în romana? Funda :*
Aveti cartea SENSUL VIETII de alfred adler PDF?
Am o curiozitate. În ultimul timp am citit cărți în care erau prezente și titlurile nobiliare (conte, viconte, duce, lord.) și nu știu care este... gradul de comparație între ele. Adică, ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aceste carti? - O viaţa- Guy de Maupassant - Ingeri Rebeli- Pavel Corut - Tată bogat tată sărac Robert Kiyosaki
As vrea sa mi comand de pe elefant.ro fifty shades of grey toate volumele (eu 4 am gasit ). Dar nu stiu ce sa fac. Ieri am vazut filmul dar parerea mea nu mi se pare chiar asa de woow. Sunt curioasa...? (mai mult)
vreau și eu o părere despre o carte(creație proprie)... Înalt, frumos, musculos, popular, bogat, băiatul pe care toate fetele îl visau. Deși unele aveau iubiți ar fi renunțat ...? (mai mult)
Am compus 2 poezii si vreau sa stiu parerea voastra care e mai faina trimiteti si voi versuri facute de voi astept poezii De- as putea De- aş putea.m- aş face soare Ca să pot sa îţi admir Frumuseţea...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, ce vrea sa insemne aceasta replica " Moartea nu este prețioasă. Este un loc întunecat la care te uiți, atunci realizezi că ești singur. Dar nu este diferit față de atunci...? (mai mult)
Ce carti imi puteti recomanda? Ceva fain, care sa te atraga! Am 14 ani si imi plac cartile SF. Dau funda!
Cum as putea sa spun pe engleza "o ia pe sus" gen in contextul in care o ia in brate (pe cineva anume) ca si in poza asta: http://i.imgur.com/Nqd1QR7.jpg va rog mult de tot spuneti- mi daca stiti...? (mai mult)
cand va apărea volumul 6 din Instrumente Mortale? Va fii ultimul volum?
In cât timp(aproximativ) poți citi 60 de pagini? Funda!
Imi poate da cineva un link cu toată, , Povestea lui Harap Alb, de Ion Creanga" Dau Funda, ...? (mai mult)
Ce parere aveti de literatura contemporana si autorii contemporani sau carti precum cele cu Grey, Divergent, Inferno, Fluturi, Maze Runner, Jocurile foamei. etc? Sunt mai bune si mai frumoase decat ...? (mai mult)
Buna TPU As vrea sa stiu ce liceie fara frecventa sunt in Suceava, eu sunt la un liceu mecanic cu program la zi si sunt in clasa a 10 a dar as vrea sa merg la un liceu fara frecventa si sa stiu cat trebuie...? (mai mult)
SALUT TPU! Astazi am o intrebare pentru cei ca mine, fani fantasy(fictiune), va rog sa imi spuneti nistre titluri de carti apartinand acestui gen, nu vreau noutati ca divergent, stapanul inelelor, tunele,...? (mai mult)
Mai am si eu o intrebare: Carti asemanatoare cu Sub aceeasi stea de John Green stiti?
Stie cineva cand se va traduce Septimus Heap 7 in romana?
Ai citit The Canterbury Tales ( Povestile din Canterbury )? Cate carti sunt? Pe care poveste a- i alege- o? Care e mai usoara? Am de ales doua despre care sa vorbesc la examen si nu stiu pe care sa le...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste carti bune de citit? Sau spuneti-mi un top al cartilor?
Imi poate recomanda cineva niste carti faine? Dau funda si vot. Prefer fictiune si fantezie.
Anna Karenina de Lev Tolstoi sau Rosu si Negru de Stendhal? Pe care s-o citesc prima?
Cartea voastră preferată de dragoste?
Deci... e acel site pe care scrii povesti Wattpad. Vreau sa scriu o poveste, dar nu prea am idei. voi ce ati vrea sa cititi? Va rog, dati-mi idei si sugestii. Dau funda.
Buna! Unde as putea gasi CARTEA "Room 1408" Scrisa de Stephan King? In general as vrea un site de unde s- o pot comanda, romanesc, dar daca o gasiti si online cu atat mai bine. Multumesc aniticipat...? (mai mult)
Vreau sa citesc ceva carte istorica, dar nu am nici o idee inca. Vreau sa aiba intamplari interesante, dar sa ma si informeze in acelasi timp. Stau cam prost la istorie si vreau sa ma informez ...? (mai mult)
Am nevoie de niste exercitii de scriere creativa. Adica, daca aveti sa-mi dati niste idei, teme etc mai creative, despre care as putea scrie :)
As vrea sa mai citesc niste carti politiste sau ceva cu dragoste si drama sau cu vampiri. Ce imi puteti sugera?
Stie cineva monologuri in engleza? sa fie cat de cat scurte.
Cum sunt cavalerii din povesti?
Unde pot gasi cartea din seria Cronicile Wardstone intitulata Eu sunt Alice, nu o gasesc nicaieri in romana sau de cumparat.
Cine imi poate da un link la povestea "mortea prostului" de Jean Claude Carriere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!