Cine știe vreo poezie în latină despre Lucifer?
Cum se cheama scrisoarea aia din harry potter care vorbeste cu vice tare? Ziceti in romana! URGENT FUNDA!
Care e cea mai scurta poezie de Mihai Eminescu?
Îmi poate spune și mie cineva un sait în care pot să citesc pe gratis cartea Emil și detectivii
Dau funda celui care îmi da o poezie de toamna
V- a placut Alchimistul? Iata un citat profund din carte: "Nimeni nu se sperie de necunoscut, pentru că oricine poate să dobândească orice vrea şi îi face trebuinţă. Ne temem doar să nu pierdem...? (mai mult)
Poate cineva sa imi recomande niste cari urban fantasy sau teen fiction? Va rog nu imi ziceti Twilight sau Jurnalele Vampirilor sau Academia Vampirilor si tot neamul lor de vampiri. Iubesc vampirii dar...? (mai mult)
O serie de carti buna? Science-fiction daca se poate. In afara de vreo serie de a lui Asimov, trilogia marte, jocul lui ender si chestii cu vampiri
IMI PUTETI SPUNE VA ROG DACA AVETI IDEE DIN CE CARTE FACE PARTE PARAGRAFUL DE MAI JOS? "M- am intors spre el inainte sa ma poate opri, mi- am apropiat chipul de al lui, nerabdatoare sa- mi lipesc ...? (mai mult)
Salutare, TPU! Am aflat ca va plac povestile scurte de groaza... n- am putut sa nu iau aceasta oportunitate *wink*. Dupa ce m- am certat cu matusa mea aproximativ o jumatate de ora intreaga, m- am...? (mai mult)
Ati citit Cautind-o pe Alaska de Jhon Grren? Imi spuneti si mie despre ce e vorba? Dau funda!
Dati-mi si mie un site unde pot gasi tot romanul Mara de I. Slavici. Funda
Stie cineva niste carti bune de adolescenti? (nu conteaza genul)
Ati citit noul Grey? www.reducericarti.com/grey-de-e-l-james-cartea-momentului-la-reducere-de-pret/? x Cum vi s-a parut?
Hei TPU am nevoie de un site unde pot citii Gemenii de Mircea Cartarescu, dar sa fie toata cartea. Dace se poate un sa-mi lasati un link v-as fi foarte recunoscator.Multumesc anticipat.
Am nevoie si eu o sceneta despre adoilescenti pentru scoala,
Este o poveste in care un om ii explica unui orb cum e culoarea alba. Ii zice de lapte de zapada si orbul nu intelege. Imi puteti spune va rog sfarsitul! Multumesc!
știți cumva daca va apărea volumul 9 din Insemnarile unei pustoaice?
Cititi des carti? Sincer.
Am nevoie de ajutor...trebuie sa citesc "amintiri dintr- o calatorie" de Calistrat Hogas, si nu stiu daca este carte, sau o lectura/capitol din "Pe drumuri de munte", si daca ma puteti ajuta...? (mai mult)
Hallo,imi poate spune careva care este ordinea triologiei insurgent/divergent, si daca sunt parte din aceeasi poveste?
Am inteles ca s- a mai facut o carte cu harry potte in care este explicat tot ce se intampla in harry potter! Este adevarat? Va rog daca s- au mai facut carti legate de harry potter(in afara de...? (mai mult)
Ati citit vreodata literatura crestina? Ce carti va plac de acest gen?
Stie cineva unde as putea sa citesc Dispozitive Infernale, Printesa mecanica sub format PDF? Si in engleza daca gasiti e bine. Sau de unde as putea sa o cumpar tradusa in romana? Multumesc mult!
As dori si eu niste carti interesante de citit, gen aventura sau ceva interesant.
Imi da si mi-e careva niste titluri de poezie? Pentru adolescenti va rog! Poezia e trista. Dau fundita :)
vreau si eu carti pe wattpad bune! Specificati genul cartii va rog! Cele mai multe si mai bune primesc funda
A citit cineva De ce iubim femeile de Mircea Cartarescu si poate sa-mi faca un rezumat al ultimelor 100 de pagini?
Am o intrebare pentru cei de clasa a 9- a. http://www.elefant.ro/carti/manuale- auxiliare- scolare/clasa- a- ix- a/limba- si- literatura- romana/limba- si- literatura- romana- manual- pentru- clasa-...? (mai mult)
Sunt in clasa a VI-a.Ce carti as putea sa citesc?
Am citit recent online "Suge-o Ramona" si bineinteles nu e toată, stie cineva daca se găseste toată pe net?
dati-mi va rog ceva site-uri pe care pot citi carti (printre care si "Itinerarii critice„ de Vasile Vidican ) Mulțumesc.
Hey faceti-mi si mie va rog un top 5 al cartilor preferate de tine,bune, frumoase care le apreciezi si le recomanzi. Merci:D
As vrea sa citesc si eu niste carti cu vampiri ce stiti cv mai bun? mersi
Salut imi poate spune cineva o editura gen imp adica o editura care iti trimite in fiecare luna un pachet ce contine carti interesante fara taxe de tramsport?
Ce carti imi recomandati, avand ca subiect rapirea. Romantice. Ms
Acum ceva timp am citit primele doua carti din trilogia "Lumea de cerneala" de Cornelia Funke si mi- au plăcut foarte mult! Faza e ca nu am aflat nimic de ultima carte. Stiu doar ca in enegleza ...? (mai mult)
Cat ati dat ultima data pe o carte si ce carte ati cumparat? Ati citit-o? Eu am luat recent Biblia,una mica, 30 lei si vreau sa ma apuc sa o citesc. Voi?
Am înfipt sa citesc o carte. Se numește Atracția de silvia Day și are 3 volume. Am găsit pe elefant.ro toate 3 volumele cu 50 de lei. Dar am mai găsit un alt volum fascinația sau ceva ...? (mai mult)
De ce afirma Caesar ca se trage din zeita Venus?
Vreau o poezie pentru profesorul de matematica, vreau una compusa sau., sa fie de vreo 2 strofe nu mare,
Dati-mi o lista cu expresii frumoase si expresive! URGENT! Maine dau test la romana si sigur o sa ne dea sa ne dea sa facem o compunere si vreau sa o fac frumoasa!
Buna sunt in clasa a VI-a si maine dam test initial la romana.ce ar putea sa ne dea? Va rog, niste idei!
Care carte este mai buna intre Darul lui Jonas si Ultimul val? Avem o oferta de la ART la scoala si ambele au acelasi pret, de 20 RON. Nu tin cont de faptul ca una este mai lunga ca cealalta ci ma intereseaza...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste carti gen: jurnalele vampirilor sau micutele mincinoase. DAU FUNDA! Multunesc!
Sa imi recomande si mie o carte despre expresiile fetei, ceva in psihologie mersi
Unde pot gasi cartea alegerea de kiera cass in varianta pdf?
Imi puteti spune niste carti de dragoste pentru adolescent... gen fata buna se indragosteste de tipul cel rau si asa... merciii...
Doresc sa-mi spuneti niste lecturi pentru imbunatatirea vobabularului...+ Niste lecturi in limba engleza!
Îmi poate da cineva cartea Apocrifă :" Iașer"? Sau :" Yasher", menționată în Biblia Românească, ca, :" Cartea Dreptului." Este o carte Apocrifă, religioasă în care se vorbește despre încrucișările...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!