:* Caut de ceva zile: niste lecturi pentru imbunatatirea vocabularului si niste lecturi in limba engleza (sunt pasionata de limba engleza)! Daca stiti niste lecturi de genu', va rog sa imi scrieti!...? (mai mult)
Ajutor la un test pentru bac:trebuie sa explic apartenenta textului la gnul liric (cum sa inteleg acesta cerinta?)
Expresii frumoase despre soare?
Dati-mi si mie exemple de texte fictionale,nonfictionale si de granita,Urgeeent,
Are cineva cartea Pretty Dirty Things de Michael Faudet in format pdf? Sau cum as putea face rost?
Salut. Sunt o mare fana Samantha Young. Am citit toate cele trei carti traduse si publicate in limba romana de la editura 3. ( Pe strada Dublin, Pe strada Londra, Pe strada Jamaica ). Intrebarea...? (mai mult)
Unde pot citi si eu "Omul Pictat" de Peter V. Brett online?
Carti erotice sau ceva de acest gen, dau fundaa! Astept cat mai multe raspunsuri
Buna,sunt clasa a-8-a,recent citisem Baltagul,tare cartea. vreau Sa Mai citesc,Dar nu stiu CE carte ceva cam in genul baltagului, nu noi.ms(Funda)
Câți dintre voi sunt interesați în scrisul de proză sau poezie? Aveți bloguri? Mi-ar plăcea să le văd :D
A citit cineva aceasta carte http://k-mau.blogspot.ro/2015/09/ceea-ce-conteaza-cu-adevarat-john-e.html?
Care este cartea voastra preferata? :)
Am si eu nevoie de niste poezii despre Stefan cel Mare.Am nevoie ca ele sa fie cat se poate de scurte(nu inventati).
Imi puteti recomanda si mie romane de dragoste numai bune de citit. Multumesc anticipat!
ce fel de carti imi recomandati? Imi plac cam toate genurile...
Hey! Am si eu nevoie de o poezie de 2 strofe despre VACA. Multumesc anticipat!;)
Cate volume sunt in seria Fallen in love de Lauren Kate si in ce ordine urmeaza?
Ce beneficii are pentru voi lectura? Voi de ce cititi carti?
Ce carte mai citesti acum? O recomanzi?
Buna ajutati-ma va rog, numiti cel putin un basm din folclorul romanesc in care este dezvoltata una din temele care apar in Ghilgames...Dau funda...
Cartea "Aventurile lui Tom Sawyer" este un roman?
Buna,stiti cumva ce se scrie in prefata unei carti?
Care este subiectul operei din povestirea Harap Alb?
sunt clasa a8-a si am nevoie de o poezie usora de invatat de Mihai Eminescu.Dau funda la cea mai bunava rog.
sunt clasa a8-a si am nevoie de o poezie usora de invatat de Mihai Eminescu.Dau funda la cea mai buna.
Ce carte de dragoste cu adolescenti stiti? stiti voi... prima relatie cu un baiat, primul sarut... nu vreau o carte unde protagonistii deja fac dragoste sau ceva de genul, vreau o carte unde ei sa fie...? (mai mult)
Ce AUTORI de carti POLITISTE sa citesc? Aproape am citit tot de la Agatha Christie si e geniala, dar vreau sa citesc si alti scriitori buni! Ce recomandati?
In cartea cei trei muschetari, cine erau Richelieu Si Rochefort? Am citit cartea dar nu prea am inteles cine erau... Va rog ajutati-ma
Salut.Poate cineva să-mi scrie niște informații despre zeița Aruru? Am căutat peste tot pe net și nu găsesc.
Hey! Imi puteti zice va rog cam 4 poezii cu multe figuri de stil si imagini artistice si sa nu fie foarte greu de inteles la care sa le pot face fisa de lectura? (Sunt pe clasa a 8- a) Multumesc! Dau...? (mai mult)
Imi spuneti unde gasesc Iancu Vacarescu-Imne
Salut TPU,stiti cat costa cartile Tom Sawyer in strainatate,Tom Sawyer detectiv si Aventurile lui Huckleberry Finn de Tom Sawyer, si unde le pot gasi?
Cine a citit cartea insurgent, si ce pareri aveti?
Stiti niste carti gen "Pisicile războinice"? Dar nu volume din serii, alte carti. Nu acelasi autor. Stiti? Sau ati citit ceva ce va plăcut de genul acesta?
Vreau si eu niste proverbe despre carte pls repede
Ar putea cineva sa-mi spuna de unde as putea descarca cele 2 cd-uri "Tamburin 1 Hoertexte & Lieder"? Nu as prea da 140 de lei pentru. atata.
Sunt in clasa a9a si am de citit "Mara" de Slavici, nu imi puteti da un link sa descarc in format.mp3, stiti? Sa ascult cum citeste cineva. Multumesc!
De ce merita citita Povestea hansel si gretel
Buna,TPU! Am un proiect la scoala despre Iluminism in care am nevoie de o concluzie.Nu puteti sa imi da-ti un site unde gasesc concluzii despre Iluminism? Multumesc:*
O regiune francofona tradusa in franceza sau transporturi publice tradusa in franceza cum ma puteti ajuta sau cum sa caut pe net imi trebuie luni
Puteti sa imi recomandati niste carti de comedie?
Hey! Imi puteti zice va rog cam 4 poezii cu multe figuri de stil si imagini artistice si sa nu fie foarte greu de inteles la care sa le pot face fisa de lectura? (Sunt pe clasa a 8- a) Multumesc! Dau ...? (mai mult)
Spuneti-i niste carti. Ceva legat de crime,drama si dragoste, dar nu exagerat.Si as dori de autori straini.Multumesc aniticipat!
Carti de comedie? Care sunt pe Elefan.ro
Cu ce text as putea compara romanul "adolescentului miop"?
Ce romane as putea citii pentru clasa a VI-a? Dau fundita.
Poate cineva sa imi recomande niste carti de comedie?
Buna seara. De unde as putea citi si eu Romanul Morometii de Marin Preda vol. 1 si 2 (online si fara greseli daca se poate, ca am gasit undeva dar continea o multime de semne si greseli) Multumesc frumos. ...? (mai mult)
Stie cineva carti cu un stil asemanator lui Salinger (De veghe in lanul de secara) si Sally Gardner (Maggot Moon)? Sunt cartile mele favorite si chiar as vrea sa gasesc si alte carti scrise in acelasi ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!