Ce carti mai cititi? :D
Buna,imi tuteti da niste titluri de bame? Va rog frumos!
Unde pot gasi cartea,, shadow falls" volumul 3? Am cautat-o peste tot si nu am gasit-o. Dau funda! Mercii anticipat
Stie cineva o librarie in Brasov de unde sa pot cumpara manuale scolare pentru clasa a XI-a?
Stiti cumva cu aproximatie cate opere a scris Tudor Arghezi?
Comedia "O scrisoare pierduta" intra la bac?
Cine imi recomanda niste carti super mega interesante cam de clasa a 7-a...sa nu fie foarte lungi da nici de 100 de pagini :)
Am nevoie urgent de poezia "Veghe" de Leonida Lari. Va rog mult ajutati-maa
Cum vedeti voi Biblia ca si lectura?
Ce este confesiunea lirică?
Ajutor, vreau si eu o poezie care sa aiba macar cateva dintre calitatile de mai jos: - liniste - curatenie - bunatate - atentie - respect - disciplina - educatie - ascultare - veselie - ordonare ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cartea „Domnișoara Christina" de Mircea Eliade? Merită citită?
ma ajuta cineva si pe mine nu recenzia unei carti? nu am mai facut niciodata
Merita sa-mi cumpar cartea Carrie de Stephen King?
vreau si eu sa imi dati niste expresi frumoase de toamna :) dau funda :)))
De ce c exista imprumuturi ligvistice in limba romana?
Salutare tuturor! Aș vrea să îmi recomandați o carte care să îndeplinească următoarele condiții: - să fie scrisă de un autor american - să o pot comanda de pe internet din România - să...? (mai mult)
Stie cineva un site unde pot citi Romeo si Julieta de William Shakespiere?
V-a interesat vreodata sa cititi si altfel de literatura? Crestina de exemplu.Cati dintre voi a citit Biblia si ce impresie v-a lasat?
Care este cartea pe care ai citit-o de mai multe ori, cartea ta" de capatai"?
Cate eufemisme stiti pentru verbul a muri?
Vreau sa ma ajutati in a- mi da niste nume de carti pentru adolescenti. Problema este ca n- am mai citit pana acum o carte, si as vrea, daca tot e sa citesc una, sa fie si buna. As fii vrut...? (mai mult)
Ati citit Nabokov sau Sabato? Ce v-a placut la ei?
De curand am primit o recomandare in legatura cu o carte pe care as vrea sa o citesc.Cartea se numeste Gervaise si este scrisa de Emile Zola. Poate cineva sa imi confere un link unde as putea...? (mai mult)
Stie cineva un site bun de tradus cuvinte din romana in turca, franceza eng etc?
Sunteţi de părere că este okay ca o fată de 13 ani să citească, cărţi romantice sau erotice? Dacă da, la ce ajută? Dacă nu, de ce? Mulţumesc anticipat!
Salut)) Imi dati o sceneta de Druta? mersi mult ))
Heii TPU! Vreau și eu o poezie despre numele Florina/ Flori. Funda:*
Ce inseamna citatul esti moarta stii ca esti moarta din opera Domnisoaara Christina dau funda rpede
Ieri am citit cartea 'Scandalul poartă satin' de Loretta Chase, iar finalul ei m- a cam indus puțin în eroare. Adică, fiica lui Marcelline e de fapt fiica lui Sophy, sau cum? Nu am prea înțeles....? (mai mult)
Buna TPU.VA ROG MULT DE TOT AJUTATI- MA! Unde pot gasi carte A BEAUTIFUL WEDDING scrisa de JAMIE MCGUIRE? Vreau neaparat sa o citesc, fiindca este continuarea cartilor FERICIREA MEA ESTI TU SI FERICIREA...? (mai mult)
as vrea sa stiu daca a aparut volumul 3 din Supravietuitorii! Si daca da, va rog spuneti-mi de pe ce site o pot comanda! Va rog!
Ce parere aveti despre Mircea Cartarescu? Nu vi se pare supraapreciat?
De unde va cumparati carti?
Ce personalitati remarcabile si cu renume mondial stiti cu initialele "di" in nume? De ex. Napoleone di Buonaparte
O parere despre cartea UN CABINET AL ORCHESTREI ROSII?
Ce parere aveti despre ROMANTA CU BUSOLA? E o carte buna? Merita?
A citit cineva cartea de pe internet "Ingeri si demoni" ati gasit cumba si capitolul 2 din volumul 2?
Voi cheltuiti bani pe carti sau le imprumutati? De unde le luati?
Cine are cartea aceasta: Ghid de nursing cu tehnici de evaluare si îngrijiri corespunzatoare nevoilor fundamentale vol 1? Dau funda
Am nevoie urgenta de scenariul de la piesa de teatru "Dumnezeul de a doua zi" de Mimi Branescu. Multumesc anticipat!
Presupun ca toata lumea a auzit de regele Arthur si cavalerii mesei rotundei, de Camelot, de vrajitorul Merlin, de excalibur, etc. Voiam sa va intreb ce carti despre aceasta legenda mi- ati recomanda?...? (mai mult)
Buna imi puteti da si mie autori(poeti, prozatori)care au scris despre coplarie si adolescenta. puteti sa imi dati si flme cu aceeasi tema.
Am intrat in clasa a 9- a, si diriginta de Romana ne- a dat mai multe opere (romane etc.), si sa rezumam 5 dintre ele, dupa ce citim cartile, eu nu inteleg, cum pot sa rezumi o carte de...? (mai mult)
Hei... imi poate da cineva trei exemple de opere lirice? FUNDA!
Hei People. Imi puteti recomanda niste cartii sau serii de carti? Daca s ar putea si o mica descriere
Stie careva cand traduc cei de la corin cartea a 11-a din cronicile wardstone?
sa zicem ca am 13 ani si am terminat de scris un roman de fictiune. Credeti ca este posibil sa public la varsta mea vand in vedere ca majoritatea editurilor nu se incurca cu nume noi, cu debutanti?...? (mai mult)
Care e cartea de dezvoltare personala (motivationala sau de autovindecare, autodezvoltare) care v- a placut cel mai mult si v- a ajutat cel mai mult? Ce parere ai despre cartile de dezvoltare personala...? (mai mult)
A citit cineva ceva de Louise L.Hay? Eu citesc acum "Poti sa- ti vindeci viata".E carte motivationala side autovindecare, de fapt e cea mai vanduta carte de autovindecare din lume... A mai citit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului