Buna! A citit cineva "Padurea spanzuratilor" de Liviu Rebreanu? Daca da, cum a fost?
Wattpad. Era o carte cu ceva scoala de reeducare, povestea era intre un instructor si o eleva si gen imi amintesc ca numele cainelui instructorului, era Hero si ea cred ca avea nume tot cu H. Stie cineva...? (mai mult)
Salutare! Ați citit carte lui JO NESBØ, Omul de zăpadă? Daca da, cum vi s-ar părut? Eu am văzut filmul și mi-a plăcut. Sper sa fie buna și cartea.
Salutare! Ați citit "Institutul", de Stephen king,? Eu am citit cam100 de pagini, și nu prea îmi place. Vouă v-a plăcut?
Mi-am schimbat mail-ul de pe wattpad dar nu primesc mesajul de confirmare, de ce?
Buna,am dat evaluare națională și dacă îmi puteți calcula și mie media pentru intrarea la profil sportiv, am luat 5.85 la mate și 6.40 la româna, la probele sportive am luat 9
Imi puteti spune va rog daca stiti unde pot gasi al treilea volum din seria de carti vara de Jenny Han in romana? O gasesc doar in engleza sub numele de "We'll always have summer"
Știți niște cărți bune despre Dinastia Romanov? Mă interesează în special domnia țarilor Petru cel Mare și Nicolae I.
Stie cineva ceva site cu carti de psihologie in format pdf gratis?
De ce are vulpea renume de a fi șireată și vicleană? Asta reiese din fabule, afirmații de genul "e vulpoi bătrân/vulpe bătrână", chiar și personajul "Zorro" care înseamnă Vulpe.
Buna seara, Ce credeți ca va da anul asta la bac la romană?
Unde pot sa găsesc cartea "Inside the 3rd Reich", dar pe română
Care este mesajul pe care l-ati extras din romanul Orbitor de Mircea Cartarescu? Sunt curios sa vad daca cineva percepe acest roman cum l-am perceput si eu!
Salutare! Ce cărți thriller ați citit și v-au plăcut? Eu nu eram mare fana a acestui gen, doar că am citit câteva și mi-au plăcut și as vrea sa mai incerc și atele.
Poate un paragraf sa fie de o propozitie?
Care e cea mai groasa carte pe care ati citit-o?
Salut, TPU! Spuneti-mi va rog(fara spoilere)cum vi s-a parut seria Turnul Intunecat de Stephen King? Am comandat-o si sunt foarte entuziasmat!
Salutare! stie cineva vreun site unde poti citi carti gratuit online? Dar sa se gaseasca si carti legate de fantezii, dominare etc
Ce face o carte sa fie considerata clasica? Care sunt cartile voastre clasice preferate?
Bună! Este cineva de la Facultatea de Litere, specializarea Limba și literatură română - Limba și literatură engleză care poate să îmi spună cum sunt materiile pe care le au? Cum este gramatica...? (mai mult)
Bună ziua, care este antonimul cuvântului -Sex-? Toate cuvintele au antonime?
Bună! Sunt șanse ca la subiectul 2 la evaluarea națională de la romana sa pice caracterizarea personajului, ținând cont ca s-a dat și la simulare?
Citesc incet si ma descurajez cand vad ca o carte are 500 de pagini. Exista tehnici de citit mai repede?
Un discurs sau o poezie de 4-5 versuri adresate doamnei bibliotecare (pentru sfârșit de clasa a 8)
Ce carti vreti sa cititi vara asta?
Îmi poate da cineva un link sau ceva unde găsesc cartea Pana la sfârșit de Irina Binder în format pdf?
Salut, vreau sa-mi spuneți niște cărți de dezvoltare personala, mersi!
Salut TPU. Stie cineva de unde pot cumpăra sau citi online cartea,, Minunea"? Dau funda!
Cand se imbina planul real cu planul fabulos in povestea la hanul lui manjoala?
Salut, TPU! Nu stiu cati ati citit cartea despre care voi pune intrebarea, dar daca totusi ati citit Abatia Portocalului/Priory of the Orange Tree de Samantha Shannon, de ce Tane sangereaza pe insula...? (mai mult)
Salut, pot să găsesc cartea Expert Secrets in romana?
Salut, sunt clasa a VIII-a si am nevoie de un discurs pentru cei din clasa a VII-a, care mai raman inca un an la scoala. Multumesc anticipat!
Buna! Știe cineva cât de similar este filmul "Neamul Șoimăreștilor" de carte?
Salut! Sunt doar curioasa, cum ajung sa am o facultate in Japonia si sa traiesc acolo? Eu sunt la liceul de limbi straine momentan si habar nu am daca ajuta, dar am luat bilingv la engleza si am luat ...? (mai mult)
Salut! Care este autorul vostru preferat și de ce? Dar cartea voastră preferată? Sinceră să fiu, eu nu am cărți care sa ma fi marcat.
Am nevoie de un mesaj de rămas bun pentru cei de clasa a VIII-a.
Știe cineva vreo poezie sau poate face vreo poezie care să se termine cu "Să știi că eu nu te-am iubit", acest lucru fiind spus de un băiat unei fete? Dau fundă!
Deoarece nu am primit foarte multe raspunsuri la intrebarea mea de ieri, o repet. Cam pentru ce varsta sunt autorii (am mai adaugat cativa): H.G. Wells, Cehov, Moliere, Shakespeare, Victor Hugo, ...? (mai mult)
Salut! Ma poate ajuta cineva va rog frumos cu PDF uri cu carti de romana cu eseuri pentru bacalaureat. Oricare PDF e bine venit si cu cat mai multe cu atat mai bine
Câteva cărți bune de dezvoltare?
Salut! Cam pentru ce vârsta recomandati urmatorii scriitori: H. G. Wells, Victor Hugo, Robert Sabartini, Moliere, Cehov, Guy de Maupassant? Multumesc!
Care este secretul din cartea gândește și vei fi bogat? Dau funda
Buna! as avea nevoie de un scurt discurs pentru ultimul clopotel la cls a8a in care sa spun ceva despre invatatoarea din 1-4
Cam ce vârsta vi se pare vouă potrivit să- l citești pe Cehov? Mi l- a recomandat ieri tata, a zis că e simpatic și nu e foarte complicat. Totuși am văzut pe unii care- l recomandau la 16 ani ...? (mai mult)
Ce poti castiga dacă scrii cărți online?-Vorbesc la adresa persoanelor care scriu în general -
Ce inseamna a vorbi pragmatic sau un personaj sa aiba stil pragmatic? fiind strain explicatia din Www.dexonline.ro nu am inteles-o, va rog sa-mi explicati ca la prosti.
De ce de cate ori se pune o intrebare despre carti pe site-ul asta vin o gramada sa se laude ca ei nu au citit o carte in viata lor? De ce e o mandrie ca nu citesti?
Cat timp va ia sa cititi o carte de 300 de pagini?
A citit cineva Școala zeilor? Cum este, dacă se poate o părere mai lungă
Buna. Stie cineva unde as putea sa gasesc cartea "Castelul miscator al lui Howl" scrisa de Diana Wynne Jones in format pdf in limba romana? Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
tonyc7 întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?