Cate capitole are cartea Ratiune si simtire? Care este parerea voastra despre carte? Merita citita?
Exista cumva o carte cu biografia lui Vadim Tudor?
De unde pot sa cumpar cartile scrise de Corneliu Vadim Tudor sau un exemplar din ziarele sale?
A aparul cel de-al patrule volum din Fifty Shades of Grey? Il are cineva?
Am si eu o intrebare :) Sunt in clasa a 9- a si doamna profesoara de romana ne- a zis sa alegem intre Adam si Eva de Liviu Rebreanu, Patul lui Procus si Maitraji de Mircea Eliade si vreau sa...? (mai mult)
vreau si eu o carte horror si una de magie pe care o pot lua de la biblioteca va rog!
Salut, De unde pot cumpara " Biblia Pierdută "de Igor Bergler, exista vreo librarie, site, de unde o pot lua/ da comanda?
Stie cine vreun site de unde pot descarca in format pdf sau oricare, cartea Grey, de E. L James, dar gratis? Multumesc anticipat.
Mie îmi place să citesc, şi îmi plac romanele de dragoste, dar m- am săturat de cele vechi, victoriene etc. Aş vrea ceva mai uşor. Îmi poate recomanda cineva nişte Romane de dragoste...? (mai mult)
Poate cineva sa-mi spuna poezia in intregime"Momeala pentru femei"...(nu cunosc scriitorul) inceputul este:-Dintre femei am ales-o pe cea mai frumoasa...
Heii! Poezia "La mijloc de codru des..."este un pastel?
Care credeti ca sunt cartile de baza pe care ar trebui sa le citeasca un tanar pentru dezvoltarea personalitatii sale? vreau opinii personale nu topuri copiate :) si cateva argumente
De ceva timp ma ocup cu desenul si as vrea sa citesc o carte sau ceva care sa ma ajute sa inteleg anatomia corpului uman, imi puteti recomanda ceva?
Ce parere aveti de "Ciulinii Baraganului" de Panait Istrati? Cum vi s-a parut? Mersi!
Ce parere aveti de "Copiii Capitanului Grant" de Jules Verne? Cum vi s-a parut? Mersi!
Hey, cine a citit Povestile din Canterbury de Chaucer si poate sa- mi spuna si mie cum se termina cartea? Eu am citit- o dar îmi vine greu să cred că se termină așa brusc. Poate nu am cartea bună....? (mai mult)
Hey,imi puteti da link cu textul Scrisoare cu tibisiru de Tudor Arghezi? va rog foarte foarte frumos
Continua afirmatia: "Pentru mine patria...
Ce parere aveti de "Copiii Capitanului Grant" de Jules Verne? Cum vi s-a parut? Merita sa o citesc? Mersi!
Ce parere aveti de "Ivanhoe" de Walter Scott? Cum vi s-a parut? Merita sa o citesc? Mersi!
Hey! Stie cineva cand apare volumul patru al cartii maximum ride in romana?
Sunt fana harry potter! Am auzit ceva despre Pottermore...Ce inseamna?
O parere pentru aceasta poezie!: Speră, pentru flacăra nestinsă Si pentru dorința neatinsă Speră, ca picaturile cascadei curgătoare Precum este floarea cea nemuritoare! Speră, in ceea...? (mai mult)
Vreau sa intitulez titlul unui capitol "Si trandafirii au spini!" Suna bine sau este prea superfucial?
Hey! Am nevoie de o metafora sau de un epitet pentru cuvantul moarte. Contextul este "cel care mi.a luat sora de langa mine", in sensul ca a omorat.o. Vreau ceva care sa sune artistic
Imi poate recomanda cineva niste carti care merita citite? De preferat, pe care le-ati citit si sa scrieti in vreo 2 randuri despre ce e vorba.
Cate specii literare exista?
Ce carti as mai putea sa citesc, mentionez ca sunt in clasa a sasea si sunt o cititoare inraita! Citesc in unele zile si cate 2 carti cand nu am ce face de exemplu duminica...Dar in zilele normale citesc...? (mai mult)
Un site gen librarie unde pot cumpara carti online?
Buna are cineva niste idei de subiectul 2 de bac? am nevoie sa fac cateva argumentari si am scris despre niste teme gen copilarie muzica lectura etc si am ramas fara idei. nu as vrea chestii prea complicate...? (mai mult)
In cartea Calatoriile lui Gulliver, el merge in 4 sau 2 tari?
Din fiecare carte citita inveti cate ceva.Tu ce ai invatat cel mai bine si cel mai de folos dintr-o carte pe care ai citit-o?
A citit cineva cartile " Putine cuvinte, multa Iubire"si "Putine lacrimi, multa bucurie" de Ier.Hrisostom Filipescu? Cum vi s- au parut? Ce v- a placut cel mai mult la ele? Daca nu le- ati citit ...? (mai mult)
A citit cineva oricare din aceste două cărți: "Sub pretextul iubirii" și "O ispită irezistibilă" ambele de Sandra Brown? Cum vi s- au parut? Merită să le cumpăr? Care ar fi mai bună? ...? (mai mult)
Buna seara TPU! Imi puteti spune unde pot sa gasesc varianta in romaneste a cartii Fatherland de Robert Harris? Multumesc si astept rasounsurile voastre!
Imi poate spune si mie cineva care este tema psalmilor 'Psalm modern' si 'Psalmul lui David'? Si daca-mi puteti da si niste versuri mai frumoase din ambii psalmi. FUNDA :3
Ce carti v-au placut intr-un asemenea mod in care nu le-ati putut lasa din mana?
Am gasit pe internet "De veghe in lanul de secara" de J. D. Salinger online(PDF: https://gawrylyta.files.wordpress.com/2011/10/salinger-j-d.pdf), imi puteti spune daca cuprinde toata cartea sau nu?
Lingvistic vorbind, se poate spune despre o persoana ca este progresiva? Sau cum se numeste o persoana care vrea sa evolueaze, careia ii place sa progreseze?
Am citit de curand biografia lui Hagi si a lui Zlatan... imi puteti da idei despre alte biografii in romana ale unor fotbalisti? Nu neaparat din Romania... Multumesc anticipat.
Ce inseamna pe tiganeasca "dabule"?
Salut,caut o poezie usor de memorat, cel putin 3 strofe, cine e autor nu are importanta.
As vrea sa citesc volumul de poezii "Mama" de G. Vieru online. Cine ma poate ajuta sa gasesc acest volum online?
Unde pot gasi nuvela Puica de Mihail Sadoveanu? Imi trebuie urgent! :(((
Care sunt versurile din poezia ce confirma ca scrierile lui Eminescu sunt carti de capatii pentru Grigore Vieru
Am gasit pe internet "De veghe in lanul de secara" de J. D. Salinger online(PDF), imi puteti spune daca cuprinde toata cartea sau nu?
Dati-mi si mie un site, unde pot citi : David Cooperfield de Charles Dikens! Multumesc anticipat! :*
Buna TPU.Am nevoie de ajutorul tau.Am o tema de vacanta sa fac compuneri, dar nu mai am nici o idee.Ma poti ajuta? FUNDA!
A citit cineva cartea Avioane de hartie de Dawn O'Porter? Am intrat pe blogul ei si am vazut ca mai sunt 2 parti ale cartii dar nu le- am gasit doar in engleza. M- am uitat pe diverse site- uri...? (mai mult)
Aici prezent un iubitor de Alexandre Dumas! Care merita citita prima, 'Cavalerul reginei' sau 'Regina Margot'? :) Fundooooooi! ^^
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului