Imi place sa scriu foarte mult, dar nu stiu daca ceea ce scriu este chiar bun. As vrea sa ma perfectionez si pentru asta as avea nevoie de ajutor!
Imi puteți lasa linkuri la cartea " Alice in tara OGLINZILOR" nu in tara minunilor pentru ca nu pot găsi nimic. Mulțumesc anticipat!☺️
Unde pot gasi clinica gorlin online ca sa o pot citi?
Care este romanul vostru preferat al Rodicai Ojog-Brasoveanu?
Despre ce este cartea "Gandire rapida gandire lenta" si cu ce m-ar ajuta daca as citio?
Bună, mă numesc Marius și de ceva timp am scris o carte, nu este gata deocamdată dar am trecut mai mult de jumate și îmi place la nebunie să scriu, de aceea vă întreb, dacă ați scris de ...? (mai mult)
♥ Mai e o saptamana din vacanta si caut un roman foarte scurt la care pot face rezumat :) Dau funda ^^
De unde pot comanda cartea "Rosu de rubin" din seria "Culorile Dragostei" de Kerstin Gier?
Buna sunt o cititoare de Wattpad. Imi plac cartile Teresei Wojchik si am inteles ca una dintre ele, neterminata pe Wattpad, o va publica (continuarea) la o editura. Sunteti dispusi sa platiti pentru...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Calaretul Dragonilor?
Știe cineva cărți cunoscute cu dragoni?
Ce cărți asemănătoare cu Harry Potter și/sau Inimă de cerneală știți?
Stiti unde pot citi online gratis swoon de nina malkin (vol 1)?
Hey TPU. As vrea sa scriu o carte pe Wattpad.(aventura, drama) Nu va pot spune despre ce este...va zic doar despre o fata care ramane orfana... Aveti idei cam cum as putea sa o numesc FUNDAAAAAA
Salut, Ma intereseaza sa cumpar colectia de carti Game of Thrones, dar nu stiu ordinea volumelor.Ma puteti ajuta?
Hei, TPU! M- am apucat de scris o poveste si ma gandeam sa o pun si pe Wattpad. Totusi, nu am idei pentru nume. Ceva idei? Va dau cateva detalii ale povestii : e despre o fata pe nume Cher, care e...? (mai mult)
Care carte este mai horror: Orasul bantuit, Shining sau Carrie?-toate sunt de Stephen King
Vreau să citesc o carte online asemănătoare cu "Invitaţie la vals" de Mihail Drumes. vreau să o citesc tot online şi dacă se poate să îmi daţi şi site- uri de unde o pot citii. vă rog frumos....? (mai mult)
Aş vrea să încep să citesc Seria Fundaţia, a lui Asimov. Însă, ca şi la LoTR, observ că ordinea cronologică a evenimentelor, nu e exact ordinea în care se recomandă citirea volumelor. ...? (mai mult)
Cate pagini are cartea la tiganci de Mircea Eliade? Eu ma refer la povestea in sine nu la toata cartea. Mi-a zis cineva ca are in jur de 50 si nu sunt sigur.
Dati-mi va rog informatia despre carte "Labirintu;" de Horia Oltu dau coroana
A citit cineva Warrior Cats? E interesanta cartea?
Dintre cei care au citit volumele" Ciresarii". Care volum v-a placut cel mai mult?
Vreau sa scriu un SF. Despre ce ar putea fi >? imi puteti da mici idei?
Ofer funda! https://www.wattpad.com/163315887-doua-decenii-o-singura-dragoste-capitolul-2 O parere?
Hey TPU. Voi ce gen de carti cititi?
Daca ati scrie o carte SF despre ce ar fi?
Salut:) Cine imi spune si mie cuteva curiozitati despre carte? dau funda ^_^
stie careva un site unde pot citi carti intregi? Ma refer... sa caut cartea si sa apara acolo continutul!
Hey! Stie cineva cate volume are in total seria,, Micutele Mincinoase"? Cat de mult se aseamana cu serialul?
Imi puteti recomanda niste carti gen mister, fictiune nu foarte grele? :) Funda!
Care sunt cartile care le-ati citit si nu le veti mai citi in viata voastra? Si de ce ati facut aceasta alegere?
A citit cineva " In cautarea fericirii" de Bertrand Russell? imi puteti spune si mie cam despre ce este vorba?
Bună dragii mei! Știe cineva email-ul Revistei "Roua Stelară"? Am nevoie. Dacă se poate mai repede. Mulțumesc!
Cate pagini are prima parte din cei trei muschetari?
Cand va fi tradusa cartea,, Pisicile Razboinice"vol.3 in romana?
A citit cineva de aici Dante's Inferno / Infernul lui Dante? Cum vi s-a parut?
Cei care ati citit Atingerea lui Juliette, Spulbera- ma, Volumul 1, ma puteti lamuri de ce Adam o putea atinge si lua in brate pe Juliette fara manusi? De ce nu murea? Va rog daca se poate...? (mai mult)
Am o întrebare. pe ce site web pot găsi următoarele cărţi : " Căutând- o pe Alaska ", " Umbra Nopţii ", " Prinţesa Diana. Poveste nespusă ", " Oraşe de hârtie ", " Eleanor şi Park....? (mai mult)
ce cariti interesante istorice puteti sa imi recomandati?
Https://www.wattpad.com/163315887-doua-decenii-o-singura-dragoste-capitolul-2 O parere? Ofer funda!
De unde pot sa fac rost de Sangele Vraciului din Cronicile Wardstone, scrisa de Jospeh Delaney?
Heii TPU! am scris prefata pentru o noua carte de pe wattpad. As dori sa aud o parere... cum credeti ca e? Usa se deschise iar sunetul balamalelor îmi zgariaseara timpanul. Era un scârțâit puternic...? (mai mult)
Ofer funda! https://www.wattpad.com/myworks/48546711/write/162800307 Am modificat-o, asadar voi nara la persoana I.O parere?
Care este cea mai buna carte citita de voi? De ce? Cand ati citit-o?
Sper sa va placa Cum ar fi... As vrea sa inceteze. Cum ar fi daca n- as mai plange, as putea sa zambesc cu ea, dar sunt blocat! Nu pot, nu pot face nimic, as vrea sa ii aduc aminte de mine... ...? (mai mult)
Hei TPU, am început o carte pe wattpad de curând şi am nevoie de păreri. Țin să vă anunț de pe acum că unele fraze au o exprimare de copil de clasa a IV- a şi sunt multe greşeli de tastare. ...? (mai mult)
Carti interesante?
am 15 ani, trec in clasa a10- a si as vrea sa imi comand niste carti de citit in timpul liber (pe langa cele pentru scoala normal). Ce imi recomandati? Nu vreau ceva mult prea siropos, dar accept...? (mai mult)
Cine are atata creativitate in cat sa compună o poezie? funda! pentru cel mai creativ/ă persoana si daca ai dubi pune-ți semnătura...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!