Carti cu tema spirituala,duhovnicesti, de religie/spiritualitate foarte bune stiti? Ceva ce ati citit si v-a placut mult.
Ce carte in engleza imi recomandati, avand in vedere ca sunt incepator?
Pe ce aplicatii as putea sa citesc carti
Unde pot citi "Aventurile lui Sherlock Holmes" online?
Stiti daca a aparut al 3-lea volum din seria Fascinatie de Melissa Maar, Eternitate? Sau daca va fi tradus?
Care e poezia voastra preferata din literatura romana? Dar care e poetul vostru preferat din literatura universala?
Imi puteti recomanda, va rog, carti gen Hollywoodul e ca un liceu de fite? :)
Stie cineva cam cate pagini are cartea "Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi"? Vreau un numar aproximativ, stiu si eu foarte bine ca depinde de editura etc.
Helooo! Ce faceti? As vrea sa stiu..ati citit Viata lui Pi? Daca da, cum vi s-a parut? :) Merita citita?:)
As vrea sa -mi comand niste carti in englleza.Imi puteti recomanda un site? Carti ieftine in engleza? Multumesc. :)
Care sunt cărţile voastre de căpătâi?
Cine ma poate ajuta cu niste carti bune (gen fantasy)? Pls...
Cine imi da si mie un site dupa care pot citi integral nuvela "La Tiganci" de Mircea Eliade?
Hey, imi puteti recomanda, va rog, carti gen Hollywoodul e ca un liceu de fite? :)
Am o intrebare pentru cei cu cont pe Wattpad. Cum obtineti asa de multe viziualizari si voturi? Va rog sa nu imi dati raspunsuri rautacioase. Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Cum sa prezint romanul Tema pentru acasa de Nicolae Dabija in fata publicului, eu cind vorbesc in public ma pierd si uit cuvintele care le am de spus, Va rog daca cineva au citit acest roman...? (mai mult)
: imi puteti sune cam in cat timp se traduce o carte?
Stie cineva unde as putea gasi varianta PDF pentru : PE STRADA JAMAICA- SAMANTHA YOUNG si IMPREUNA PENTRU TODEAUNA-J.A. REDMERSKI? Multumesc anticipat! :)
Cartea amurg partea 1 si partea 2 sunt diferite?
Unde as putea gasi cartea "Puterea actorului" de Ivana Chubbuck? Pentru orice informatie v-as fi recunoscator?
Stiti cumva daca exista cartea "Fangirl" de Rainbow Rowell tradusa in romana? Unde as putea sa o gasesc?
Recomandați-mi cărți. Cărți din care să învăț ceva. Cărți interesante. (Nu, nu vreau cărți pentru copii din care să învăț că nu e bine să mint). *nu contează genul*
Cărți despre introvertiți?
Traduceți vă rog din engleză în română fraza "Azi e o zi tragică pentru mine, cel mai bun prieten al meu, a murit" vă rog fără google translate și să fie corectă
de curgând am terminat primul meu roman. După o lunga discuție cu părinții mei am decis sa îl trimit unui editor care s- a dovedit profund impresionat de conținutul lucrării. Am mers ...? (mai mult)
Unde pot să citesc online cartea Magia de Rhonda Brayne?
Stiti careva din voi cum ar trebui sa citesc? Creierele umane! Urasc ca cuvintele din carti nu imi intra un- doi in minte. Oamenii folosesc numai 10% din creier.Iar eu sunt si cu treburile casei ca nu...? (mai mult)
Care a fost momentul care v-a placut cel mai mult din "Fram ursul polar"? :)
Merită să continui cartea? Se numește, , Psihic" iar aici este prologul: https://www.wattpad.com/163330954?utm_source=ios&utm_medium=link (Întrebarea este pentru cei care au cont pe...? (mai mult)
Care e cartea care te-a influentat cel mai mult in viata, in mod pozitiv? Si de ce?
In general in cat timp citesti o carte? Care este ritmul vostru? Cum pot sa citesc mai repede si mai mult?
Ce carte mai citesti, acum in prezent? Si care-i urmatoarea carte pe care vrei sa o citesti?
Ce opere se studiaza in clasa a 11-a?
Stie cineva unde pot gasi cartea "Orasul focului ceresc" online in romana?
As dori urgent cateva titluri de poezii daca se poate ff repede
Buna ziua TPU! Stie cineva cand va apărea volumul 5 din seria Percy Jackson?
Care carte dintre acestea mi- o recomandati? 1. Ingeri si demoni de Dan Brown 2. Inferno de Dan Brown 3. Afacerea Columb de Steve Berry 4. Regii Blestemati de Maurice Druon(Volumele 1.2.3.4.5.6.7) ...? (mai mult)
Îmi recomanda cineva și mie niște carti în limba romana? Prefer ficțiune gen erotic ca 50 shades of greyou și seria crossfire de sylvia day, dar și ficțiune gen Becca Fitzpatrik îngerul...? (mai mult)
Stiti povestea baiatului care a pus un nume unui pix si asa a devenit foarte faimos? Daca da, spuneti-mi cum se cheama.
Vreau sa ma apuc de citit Benzile Desenate Marvel, dar n-am habar cu ce sa incep ca sa inteleg povestile personajelor.Recomandari?
Tessa va ramane impreuna cu Will sau cu Jem? ( The infernal devices)
Ce carti imi recomandati? Dau funda pentru cele mai multe carti!
Am citit Piramida Rosie Si Tronul de foc {continuarea} scrise de Rick Riordan si as vrea sa stiu daca mai este vreo continuare! Multumesc
Bună dragilor. Am nevoie de puțin ajutor Vreau să- mi public online creațiile mele la revista Noi. Nu mai sunt abonată și îmi este cam greu să aflu adresa lor. Am mare nevoie de ajutorul ...? (mai mult)
Care este cea mai buna carte SF pe care ati citit-o? PS:N-am mai citit niciuna pana acum si as vrea una foarte interesanta; imi trebuie pentru la scoala.
A citit cineva Mein Kampf?
Ofer funda! https://www.wattpad.com/myworks/48546711-doua-decenii-o-singura-dragoste O parere decenta si sincera ar fi numai buna! :) Am scris doar o parte...se merita sa continui?
Stiti si voi daca se vand carti in care sa iti arate cum sa cunosti alti oameni? Sa iti faci alti prieteni.
Buna ziua TPU! Stie cineva de unde as putea cumpara cartea "Marsul cel lung " de Stephen King?
Mhey, acum cativa ani, prin clasa a4- a5, am citit o carte de la biblioteca şcolii.Nu imi amintesc titlul sau cu exactitate despre ce era, stiu ca era foarte ciudata despre un baietel, si tunele, si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?