Imi poate spune cineva cele mai de succes carti cu tema "femei contra barbati"? merci :D
Unde pot citi online "Epopeea lui Ghilgames"?
Am si eu nevoie de un nume de carte pentru wattpad. Cartea va fi amuzanta. V- a fii cu "Fandoms", "Sfaturi pentru fete", " Girls be like...", " Asteptari vs Realitate ", etc. Dau fundita!...? (mai mult)
Am nevoie de un nume de poveste pentru wattpad. Sa fie ceva amuzant, ceva original. Cartea va fi despre "Viata de zi cu zi a fetelor" si in ea sa scriem, despre 'Fandoms', 'Girls be like. ',...? (mai mult)
Dupa ce se recunoaste o carte buna?
Am o mare rugaminte. Caut de ceva timp cartea : Lupul de stepa de Hermann Hesse, as dori sa o cumpar si nu gasesc de unde. Aveti cumva cunostinta de o librarie in Oradea care sa o aiba? Sau poate online?...? (mai mult)
Bună TPU.Aș dori să scriu o carte.Am să vă spun poveștea și aș dori să aud păreri și critici.Totuși, nu vreau să aud lucruri de genul să renunț și v- aș fi foarte recunoscător dacă nu...? (mai mult)
Când o să apară Fluturi Irina Binder Volumul 3?
In "Infernal devices" de Cassandra Clare, Tessa va ramane pana la urma cu Will sau Jem?
Care este cartea care ti-a schimbat modul de a privi viata si lucrurile, care ti-a schimbat modul de a gandi?:) Aveti o asa carte?
Hei. Imi puteti spune si mie 2 nuvele de Ion Agarbiceanu? Inafara de Fefeleaga. Mersii mult :D
Cunoaste-ti un site unde pot gasi ebook-uri in limba romana sau macar engleza? Wattpad exclus. Caut un scriitor: John Saul, acesta ma intereseaza in mod special :)
Heii TPU, scuze pentru că nu am mai postat întrebări sau răspunsuri de mult timp.Să trecem la treburile noastre:))). Deci, vă rog ziceţi.mi şi mie un site unde pot posta poveşti.Mulţumesc! ...? (mai mult)
Nu stiu ce carte sa mai citesc! Care sunt cartile voastre preferate? P.S. Daca ati face o lista m-ati ajuta mult!
Cine imi spune si mie licee bune din zona Bucuresti-Voluntari in care pot intra cu media 8, 16?
imi puteti spune despre ce vorbeste seria "The infernal devices" de Cassandra Clare. Toate intamplarie vor fi inainte de nasterea lui Clary?
Care e cea mai reprezentativa opera a lui Cehov Puskin Stefan Zweig Mario Llosa Kazantzakis
A aparut in Romania vol 6 din seria Instrumente Mortale de Cassandra Clare (Orasul Focului Ceresc) si vol 3 din seria Dispozitive Infernale de Cassandra Clare (Printesa Mecanica)? Daca da stiti cumva...? (mai mult)
Cand apare in Romania vol 2 din Cronicile Casterilor (a 17a luna)? Daca a aparut deja de unde o pot comanda? Dau funda!
Ce carti ar trebui citite pentru clasa a10a?
Daca sunteti fani sau macar ati auzit de volumele "Instrumente mortale" de Cassandra Clare, aveti idee cand ar putea aparea in Romania ultima carte a seriei numita "Orasul focului ceresc"?
As vrea sa citesc caretea,,Twilight" sau,, Amurg"(in romana) dar nu stiu daca e potrivita pentru varsta mea. Am 14 ani. voi ce credeti? Dau sunda
Heii! Am de citit o carte la alegere si nu stiu ce carte sa citesc. Ma ajuta cineva? Am 14 ani...
Știe cineva din ce carte e asta? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=717259358420397&set=gm.485587784943333&type=1&theater
De curand m- am apucat sa scriu o carte pe wattpad, insa nu prea am cititori. Doresc sa imi dati cateva sfaturi in legatura cu aceasta! Cum pot sa am mai multe lecturi/ voturi? De asemenea,...? (mai mult)
Am scris pe Wattpad o carte care se numeste,, Sybil. O poveste obisnuita". Ce parere aveti despre ea? Merita sa o continui? http://w.tt/1Js97gh
Vreau si eu niste titluri de carti interesante in romana de dragoste. Ar putea fi de Sylvia Day.
Cati bani esti dispus sa dai pentru o carte buna? Cati bani dati voi pe carti, in general?
Dragi cititori! Ce parere aveti despre cartea "Clubul Dante" de Matthew Pearl?
am nevoie de cate o informatie interesanta despre urmatorii autori : George Calinescu, I L Caragiale, Ioan Slavici, Hamingway. Multumesc.
Salut. Tocmai am citit CODUL LUI DAVINCI de Dan Brown, dar nu reuşesc să- mi dau seama cum au reuşit să descifreze anagrama următoare: "13- 3- 2- 21- 1- 1- 8- 5 O, DRACONIAN DEVIL! OH, LAME...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Ce credeti? Toata lumea imi spune ca sunt foarte creativa si ca as putea avea o cariera stralucita de scriitor! Adevarul e ca imi place sa scriu cateva povestiri...Dar ...? (mai mult)
A citit cineva "Fluturi" de Irina Binder? V-au placut cartile?
Despre ce este vorba in cartea Fifty Shades of Grey? Am vazut ca e foarte la moda cartea.:) Voi ati citit-o? Merita sa o citesc?
Ceva păreri despre "Fluturi„ de Irina Binder? Am început să citesc zilelea astea și era cît pe ce să distrug tableta. M- a dezgustat tot stereotipul ăsta cu „sweet rich guys". Aș vrea să ...? (mai mult)
Nu pot gasi de pe net sa citesc cartea Dexter -de criminal zic si scarface din 1932?
Care este cea mai horror carte pe care ati citit o vreodata? Dar cea mai buna cartea si infricosatoare de a lui Stephen King?
Care au fost cartile voastre preferate?(in afara de cele de credit sau de joc
Imi puteti spune numele unor carti de fictiune (nu romanesti) pentru adolescenti? Sa fie de actiune, romantice...
In ce an a aparut ``Batranul din Luna `` De Grace Lin? Si cum s-a terminat povestea?
Ce cărți polițiste, horror și cu suspans îmi recomandați? Dau funda pentru cele mai multe recomandări!
Recomandati-mi o carte buna, am nevoie de hrana spirituala. Spuneti-mi pe scurt dc v-a impresionat aceasta carte, prin ce e deosebita.
Vreau un link cu o carte super pe care ati cotit-o. Dau funda... Merci
Hei TPU cate pagini are cartea Mary Poppins
Buna TPU as vrea si eu sa stiu ce povestiri a scris Pavel Dan dau funda la raspunsul cel mai serios :)))
Imi poate da si mie cineva un link sau mai multe unde pot gasi toate sau macar in mare parte povestile celor din creepypasta?
Va rog, uitati-va la asta.Astept pareri. https://www.wattpad.com/myworks/47899814-masacrul-capitolul-3-25-08 Primul raspuns, sincer:Fundita! :D
Https://www.wattpad.com/myworks/47899814-masacrul-urmeaza-capitolul-3 Astept pareri.(sper sa nu vi se para ciudat ca vorbesc la gen fem) :D
De cine va place din cartile Fluturi de Irina Binder? Ce v- a atras la aceste carti? Mie mi- au placut mult cartile, de Irina si de Robert..Auziti, e ciudat ca un baiay sa citeasca Fluturi sau sunt eu...? (mai mult)
Cand apare Fluturi volumul 3 de Irina Binder?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!