A mai citit cineva volumele"Fluturi" de Irina Binder? V- au placut? Eu cred ca sunt singurul baiat caruia i- au placut aceste 2 carti:))Ciudat nu? Sau poate nu.A mai citit cineva Fluturi, ce parere ...? (mai mult)
As vrea sa imi spuneti parerea voastra sincera despre aceasta poezie: https://ladameauxfleurs.wordpress.com/2015/08/17/poem/ Nu fac reclama, doar vreau niste opinii
Am o intrebare cu privire la cartile "Instrumente mortale" de Cassandra Clare. Clary Fray va fi impreuna cu Jase Wayland sau cu Simon?
Îmi puteți da câteva citate frumoase din D-l Goe? Dau fundă, vă mulțumesc
Ma puteti ajuta, va rog? Ce carti trebuie citite pentru BAC? Un link sau ceva, orice. Multumesc mult!
Ceva lectura serioasa pentru un copil de 15 ani? Actiune complexa, dar sa fie contemporana sau cel putin atragatoare. Vreau carti din care am ceva de invatat, va rog. Multumesc!
Vreau sa va intreb va plac povestile? https://www.wattpad.com/myworks/47941177-viaţa-în-1000-de-moduri Ce parere aveti de ea?
daca stiti si at- i citit volumul 2 din seria "Intrumente mortale" de Cassandra Clare, imi puteti spune daca protagonista Clary Fray se va indragosti de altcineva decat Jase Wayland. Isi ...? (mai mult)
Am scris o carte si caut un site care se ocupa cu tiparirea cartilor, le dai continutul cartii, titlul, poza pentru coperta eventual,ei o tiparesc si ti-o trimit acasa, exista asa ceva?
Buna! As vrea si eu sa stiu daca exista,in format electronic, cartea "Cheile secrete ale lui Solomon"? Si daca este vreau si eu un link va rog.
Salut as vrea sa stiu ce carti sa citesc pentru clasa a 8-a, am citit dincolo de nisipuri,sobieski si romanii,alexandru lapusneanu, calatoriile lui guliver si cam atat. Ce carti mai pot citi, Funda!
Stiti o carte care Sa contina totul despre pubertatea la fete.despre igiena personala etc. Funda
Am facut de curand o poveste pe site-ul Wattpad. Cum pot sa ii fac mai multi cititiori? Link-ul povestii : https://www.wattpad.com/myworks/47627581-perfect
E normal sa iubesti cartile mai mullt decat un prieten? O carte o poti deslusi, dar un prieten nu...astept sfaturi :D
Cine imi poate da lista cu toti zeii si toti eroii din legendele olimpului? As vrea sa scrieti in dreptul fiecaruia ce fel de zeu/erou e. De exemplu :Cronoss- zeul timpului. Multumesc anticipat. Dau...? (mai mult)
Daca vreau sa incep sa scriu pe wattpad, cum ajung scrierile mele sa fie citite? Cum sa le fac sa devina populare? De cand eram micuta am scris compuneri destul de frumusele, si as vrea sa imi cultiv...? (mai mult)
A citit careva tetralogia Divergent, sau macar primele 3 volume?
Cine are urmatoarele carti, va rog sa lasati mesaj. Andre Malraux - Conditia umana Lev Tolstoi - Copilaria.Adolescenta.Tinerea Lev Tolstoi - Fuga din Rai Vergiliu - Eneida Si colectia...? (mai mult)
Am si eu o intrebare si desigur si nevoie de ajutor, avand in vedere ca in vara aceasta la romana a picat, enigma otiliei, ion, ultima noapte de dragoste, Maitreyi si baltagul, care sunt sansele,...? (mai mult)
Rima cu cuvintele :bani, femei, ploaie?
Hei,dau funda celui care imi face lista cu, carti care o sa-mi trebuiasca in clasa a 9-a la profilul invatator-educator.Multumesc anticipat si repet DAU FUNDA!
va rog ajutati-ma cu niste site-ri pentru comandat carti, si poate stiti unde as putea gasi cartea Baltagul de Mihail Sadoveanu disponibila in stoc.
Stie cineva unde sa gasesc povestea hans cel prostanac de hans Christian andersen online? pls
Hei TPU am nevoie de ajutor. Are cineva dintre voi cartea, , Opal volumul 3 de Jennifer L Armentrout, , ? Va rog sa imi raspundeti cat mai repede pentru ca practic mai am un pic si ma dau cu capul de...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cartea "EU SUNT ZLATAN"?
Buna! Din cate stiu eu cartile din jurnalele vampirilor sunt astea: 1. "The Awakening" (Trezirea) 2. "The Struggle" (Lupta) 3. "The Fury" (Furia) 4. "Dark Reunion" (Reuniunea) 5. "The Return: Nightfall"...? (mai mult)
Imi puteti spune cand apare Origin, volumul 4 din seria Lux si Requiem volumul 3 din seria Delirium? Nu gasesc pe google si de asta apelex la voi :* va rog, fara comentarii ratacioase :( Dau funda...? (mai mult)
Hei.Am inceput sa scriu, iar! As vrea sa va cer o parere. *ora 21:00* Este o liniste apasatoare in imprejurimea fortului Nine Lives. O lovitura i se pregateste marelui mafiot Hago, care a distrus ...? (mai mult)
Ce scriitori se apropie de tema religiei (crestin-ortodoxe) cunoasteti, cum ar fi Dostoievski, Steinhardt...?
Stiti cumva cand va aparea traducerea in romana a cartii supravituitorii vol. 3 ( darkneless falls-intunericul). Multumesc anticipat! Ofer funda!
am avut ca tema de vacanta sa citim 2 romane ( nu conteaza de cine scrise ) asa ca as vrea sa va intreb care ar fi cele mai scurte si interesante( mai important e sa fie scurte :D ) Dau...? (mai mult)
Heii :x imi zice si mie cineva cateva expresii frantuzesti?
Ştiţi cumva vreo carte în care să se prezinte moartea clinică (experienţa unui om sau o carte scrisă de un doctor, cu fundament ştiinţific)?
Hey! In filmul 'Hotul de cuvinte" apar alte doua carti:1.The window tears si 2.The words. Cartile acestea se pot cumpara si in limba romana? Si daca da la ce librarii din Iasi le pot gasi?
Stiti cumva daca exista volumul 3 din supravietuitorii de erin hunter intitulat,, intunericul"? Va multumesc anticipat! Ofer funda!
Salut, sfatuiti- ma o carte, o scriere destul de buna, nu numaidecit populara si nici super voluminoasa, pe tema fantastic stiintific, am 19 ani adica as dori ceva interesant si nu chiar usor si simplu,...? (mai mult)
As vrea sa cumpar aceste carti : Bazele electronicii analogice, Bazele electronicii digitale si Traductoare. M-ar interesa sa le iau pe toate de pe acelasi site. Ce site imi recomandati?
Hei TPU... Ma scuzati de topic dar stie cineva de unde as putea sa comand fifty shades of grey as told by Christian versiunea in romana? Dau funda mersi
Hei TPU cine îmi poate zice unde găsesc cărți de magie în format pdf?
Ce cărți polițiste, horror și cu suspans îmi recomandați? Dau funda pentru cele mai multe recomandări!
Am nevoie urgenta de cartea Flegeljahre in romana sau engleza de Jean Paul. Va rog sa ma ajutati cu niste site- uri in care exista cartea sau daca doriti sa o vindeti, ar fi super... ...? (mai mult)
Exista cumva o carte sau un site din care sa citesc cum este viata de printesa...Adica stiti ca exista filme cum un print se indragosteste de o fata normala si o ia de nevasta( Stiti cumva vreun ...? (mai mult)
Am scris o poezie ca ma plictiseam foarte tare... Stiu c- o sa vi se para ca e penibila, dar o prietena mi- a spus ca- i place si ma gandeam sa va intreb si pe voi. Deci... va astept criticile...? (mai mult)
Buja TPU, ştiți de unde pot cumpăra un semn de carte mai neobisnuit? Adica sa nu fie cartonat, si sa fie mai interesant Aş dori să îl cumpăr de pe un site românesc
Ce cărți îmi puteți recomanda să citesc pentru clasa a 9 a?
Cate carti ati citit pana in prezent, in vacanta scolara? Eu 4
Cartea Charlie si Marele Ascensor de sticla intra in categoria SF? Pentru ca in carte apar extrateresti si ascensorul acela nu e unul normal iar mare parte din poveste are loc in spatiu. Deci carte face...? (mai mult)
Care este ultima carte citită?
Hey TPU! Intrebarea me este aceasta : "Blestemul din Swoon " care se comanda de pe Libris, este in editie cartonata, ( cei care at comandat cartea, sa-mi raspundeti, va rog!)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!